23 Nisan 2019, Salı 12:12:02

SunExpress İstanbul uçuşlarını durduruyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, sürpriz bir gelişmeyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yürütülen operasyonlarını durdurma kararı aldı.
  • Bırakma
  • tekel olduğu yerlerde kazıklamak varken neden rekabet olan saw'a uçsun. izmirden anadolu şehirlerine biletler boru gibi. pegasus aktarmalı giderim daha iyi.
  • Bizim için farkedmez.
  • Gaziantep halkı bıktı zaten gaziantep ten izmire sadece direk sefer yapan sadece kendisi bu yüzden fiyatlar tavanda yazık insanlara bunu yapmaya hakkınız yok.
  • Neden acep??
  • Anlaşması için mi Uçak ve ekip sıkıntısı mı acaba
  • zaten boş ucuyodu 250 tl ye izmir antalya ya fiyatla uçarsan millette 150 tl ye pegasus la uçar.daha pegasus sabihadan kimleri göndercek bakalım
  • Bütün uçuşlarını Avrupa’ya yönlendirdi para orda :)
  • Charter kazanır, tarifeli batar. Bu konjonktürde.
  • Yolcuların mağdur edilmemesi için biletlerini iade edeceklermiş. Birde üstüne yatsalardı... geçen sene de bilet alanların üç ay sonra biletlerini iptal ettiler, yüksek fiyatlı yaz biletleriyle son dakikada başka havayolları ile başbaşa bıraktılar. Bunların plansız ve programsızlığının faturasını yolcular çekiyor. Antalya ve İzmir’den binenler de dikkatli olmalı, onların da uçuşları her an iptal olabilir

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, sürpriz bir kararla İstanbul operasyonlarını durdurdu.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Antalya arasında haftada 3 gün operasyon yürüten SunExpress Havayolları, 3 Mayıs 2019 tarihinden itibaren bu rotada düzenlenen tüm seferleri durdurma kararı aldı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Şirket tarafından alınan sürpriz karar sonrasında yolcuların mağdur edilmemesi amacıyla bilet alan yolculara para iadesi yapılacağı öğrenildi.

SunExpress, İstanbul-Antalya seferlerini durdurma kararı sonrası 3 Mayıs 2019 tarihinden itibaren İstanbul'dan tamamen çekilmiş olacak.

©AirportHaber.com

SunExpress İstanbul uçuşlarını durduruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Ortalığı ite köpeğe ~ 5 yıl önce
Bırakma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıllıca ~ 5 yıl önce
tekel olduğu yerlerde kazıklamak varken neden rekabet olan saw'a uçsun. izmirden anadolu şehirlerine biletler boru gibi. pegasus aktarmalı giderim daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arff ~ 5 yıl önce
Bizim için farkedmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erdal ~ 5 yıl önce
Gaziantep halkı bıktı zaten gaziantep ten izmire sadece direk sefer yapan sadece kendisi bu yüzden fiyatlar tavanda yazık insanlara bunu yapmaya hakkınız yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aktarmalı ~ 5 yıl önce
saw veya esb aktarmalı git bir yerin eksilmez.
aaa ~ 5 yıl önce
Neden acep??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolujet ~ 5 yıl önce
Anlaşması için mi Uçak ve ekip sıkıntısı mı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral pegasus ~ 5 yıl önce
zaten boş ucuyodu 250 tl ye izmir antalya ya fiyatla uçarsan millette 150 tl ye pegasus la uçar.daha pegasus sabihadan kimleri göndercek bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa ~ 5 yıl önce
Bütün uçuşlarını Avrupa’ya yönlendirdi para orda :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 ~ 5 yıl önce
Charter kazanır, tarifeli batar. Bu konjonktürde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahillik ~ 5 yıl önce
Diz boyu...
Yolcu ~ 5 yıl önce
Yolcuların mağdur edilmemesi için biletlerini iade edeceklermiş. Birde üstüne yatsalardı... geçen sene de bilet alanların üç ay sonra biletlerini iptal ettiler, yüksek fiyatlı yaz biletleriyle son dakikada başka havayolları ile başbaşa bıraktılar. Bunların plansız ve programsızlığının faturasını yolcular çekiyor. Antalya ve İzmir’den binenler de dikkatli olmalı, onların da uçuşları her an iptal olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000