31 Mart 2020, Salı 11:38:06

SunExpress kış programını açıkladı

SunExpress, COVID-19 nedeniyle iptal olan seferler için getirilen düzenlemeler çerçevesinde uçuşlarını gerçekleştiremeyen yolcuların mevcut rezervasyonlarını önümüzdeki dönemde rahatça değiştirebilmelerini sağlamak adına kış takvimini önceden duyurdu.
  • Kriz daha yeni yeni basliyor,insallah hersey iyi olurda,fakat daha cok erken degilmi kisi dusunmek,hollandada yasiyorum insanlarin 90% i simdiden zaten yaz tatilini iptal etti.Bence kimse yer felan ayirtmasin,kimse ne olacagini bilmiyor.
  • Kimse para mara KAPİLMASİN aman diyim yok tarih değiştir yok bilmem ne aman öyle bir şey yok kimse bilet almasın paranız gitti mi gider
  • Nişanı da aşacak bu iş kolay değil öyle Nisan Mayıs Haziran devamı zaten boşluk
  • Saglam sirket kulturu ve yapisiyla, alacagi tedbirlerle krizi atlatacak ve daha guclu bir oyuncu olarak sektordeki yerini tekrar alacaktir SunExpress.
  • Artık Avrupa da yaşayan Biz Sivaslılar Sivasa direk uçmak istiyoruz
  • İnşallah
  • Büyük firmasın, böyle bir şirketin bir parçası olduğumuz için gurur duyuyoruz. Her türlü destek ve beraberlik ile bu zamanları atlatıp eski mutlu günlerimize döneceğimizden şüphemiz yok

SunExpress, COVID-19 nedeniyle iptal olan seferler için getirilen düzenlemeler çerçevesinde uçuşlarını gerçekleştiremeyen yolcuların mevcut rezervasyonlarını önümüzdeki dönemde rahatça değiştirebilmelerini sağlamak adına kış takvimini önceden duyurdu. Havayolu şirketi 2020/2021 Kış Sezonu’nda Antalya, İzmir ve Anadolu’dan toplamda 8 binin üzerinde uçuş ve 1,5 milyon koltuk kapasitesi sunacak.

COVID-19 salgınının yayılımını önlemek amacıyla getirilen kısıtlamalar kapsamında önce tüm yurt dışı seferlerini askıya alan Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, virüs ile mücadelede alınan ilave tedbirler doğrultusunda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün talimatı ile 28 Mart 2020 tarihinden itibaren 30 Nisan 2020’ye kadar tüm yurt içi seferlerini de askıya aldı.

Havayolu şirketi, 25 Mart 2020 tarihinde yayınlanan Türk Sivil Havacılık Yolcu Yönetmeliği kapsamında Koronavirüs nedeniyle iptal olan seferler için getirilen düzenlemeler çerçevesinde uçuşlarını gerçekleştiremeyen yolcuların mevcut rezervasyonlarını önümüzdeki dönemde rahatça değiştirebilmelerini sağlamak adına kış takvimini önceden duyurdu.

Misafirlerinin seyahat planlarını mevcut koşullarda daha rahat yapabilmeleri için 31 Mart 2021’e kadar düzenlenecek tüm uçuşları kapsayan kış programını açıklayan havayolu ayrıca bu kış, yüksek talep gören Noel ve sezon tatillerinde farklı fiyat uygulaması yapmayarak yolcularına tatil dönemlerinde de sabit fiyatlar üzerinden seyahat imkânı sunacak.

SunExpress, 2020/2021 Kış Sezonu’nda Antalya, İzmir ve Anadolu’dan toplamda 8 binin üzerinde uçuş ve 1,5 milyon koltuk kapasitesi sunacak. Önümüzdeki kış sezonunda ilk kez Antalya ve İzmir kalkışlı Avrupa uçuşlarına Londra’yı da ekleyecek olan havayolu, her iki şehirden Paris’e haftalık uçuş sayısını da artıracak. Havayolu ayrıca, İzmir kalkışlı Amsterdam, Brüksel ve Eindhoven, Antalya’dan ise Brüksel ve Kopenhag gibi pek çok popüler Avrupa kentine uçuş düzenleyecek.

Şirketten yapılan duyuruda “Misafirlerimiz, sunexpress.com web sitesini ziyaret ederek SunExpress’in yeni kış tekliflerini inceleyebilir ve 25 Ekim 2020 ile 27 Mart 2021 tarihleri arasındaki uçuşlar için SunExpress’in avantajlı fiyatları ile yeni rezervasyon yapabilir. Uçuş kısıtlamaları nedeniyle seyahatlerini gerçekleştiremeyen yolcular ise, SunExpress’in sunduğu esnek rezervasyon imkânından yararlanabilirler” denildi.

SunExpress kış programını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Haranli ~ 4 yıl önce
Kriz daha yeni yeni basliyor,insallah hersey iyi olurda,fakat daha cok erken degilmi kisi dusunmek,hollandada yasiyorum insanlarin 90% i simdiden zaten yaz tatilini iptal etti.Bence kimse yer felan ayirtmasin,kimse ne olacagini bilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallama ~ 4 yıl önce
Saydınmı ya da tanıdıgınmı var %90 :)) Tehlikenjalksın ertesi gün dolar ucaklar millet sıkıldı tatilde tatillll
Normaldir ~ 4 yıl önce
Napsın 30 yıllık şirket ? elbetteki taktik ve stratejik planlama yapmak zorunda.
Açık ve net ~ 4 yıl önce
Kimse para mara KAPİLMASİN aman diyim yok tarih değiştir yok bilmem ne aman öyle bir şey yok kimse bilet almasın paranız gitti mi gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 4 yıl önce
Nişanı da aşacak bu iş kolay değil öyle Nisan Mayıs Haziran devamı zaten boşluk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu iş ~ 4 yıl önce
Uzar kimse kusura bakmasın ülkeler arası artık sinirlar kapatılacak nereye program yayinliyorsun sen bırakın bu işleri. ACİL AÇIK DİYORUM KİMSE BU HAVAYOLLARİNA PARA MARA KAPİLMASİN YOK TARİH DEGİSTİR BİLMEM NE YAPMAYİN PARANIZI ALİN GİTTİ Mİ GİDER PARA
Para? ~ 4 yıl önce
Hey allam kaptirdim dedigin hadi 100 euro ileri tarihe bilet alcan sanki evini tarlani satip bilete yatirdin
Paraya ~ 4 yıl önce
Atlas gitti millet parasını alamadı ben öğrenciyim 100 euro benim için değerli
yorumcu ~ 4 yıl önce
Saglam sirket kulturu ve yapisiyla, alacagi tedbirlerle krizi atlatacak ve daha guclu bir oyuncu olarak sektordeki yerini tekrar alacaktir SunExpress.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivaslı ~ 4 yıl önce
Artık Avrupa da yaşayan Biz Sivaslılar Sivasa direk uçmak istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağırdan al ~ 4 yıl önce
Ortalık karışık sakin ol şampiyon
~ 4 yıl önce
İnşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birader ~ 4 yıl önce
Adam inşallah yazmış neyini beğenmedin?
Sxs ~ 4 yıl önce
Büyük firmasın, böyle bir şirketin bir parçası olduğumuz için gurur duyuyoruz. Her türlü destek ve beraberlik ile bu zamanları atlatıp eski mutlu günlerimize döneceğimizden şüphemiz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim bilir ~ 4 yıl önce
Kimin torpiliyle girdin oraya insan kaynaklarında birisi var lanet olsun mülakattan çıktım pis pis suratıma bakıyor yazıklar olsun size
kesin ~ 4 yıl önce
G.Ç adlıdır. Millet illallah etti. Tam yerini bulmuş.
Kim bilir e ~ 4 yıl önce
İşte seni almaması ın sebebi bu işte seni işe alsa sen şirkete de zarar verirsin düşüne yapın kültürün zaten sxs e yakışmıyor. Senden olmazmış zaten
Ne torpili? ~ 4 yıl önce
Kimseyi tanımadan kimseyi bilmeden bilek gücüyle seçtiler pilotları allah için ben şahidim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000