17 Kasım 2017, Cuma 16:35:22

Sunexpress kaptanı göklere veda etti

1992 yılında SunExpress ile başladığı sivil havacılığa adım atan Hüseyin Beşikkaya Kaptan emekli oldu.
  • Sunexpress 25. Yil emeklilik hediyesi : Ustunde isim yazili tukenmez kalem.
  • Yolcu ucagi Pilotlari iniste hep alkislanir. BU alkis sadece inis icin degildir. Yaptiklari isin ne kadar zor ve Mesakkatli oldugu bilindigi icin hem Saygi amacli hem Kaptana duyulan sevginin bir göstergesidir. Burada ayari bozuk yorum Yapanlar, 40 senedir yolcu olarak Ucuyorum. Pilotlarimiz Aslan gibi masallah..
  • Sizi tebrik ediyorum. Hayırlı emeklilik diliyorum. Darısı benim ve tüm havacılık meslektaşlarıma, kazasız belasız emeklilik diliyorum.
  • her meslekten emekli olunur.reklama gerek olmamali.işini yapmış,bu işten para kazanmış.emeklilik hayatı huzurlu ve saglikli geçsin.
  • Sn cebeci bence bir düşünsün Türk sivil havacılığına nasıl zarar verdiğini. Kendi 76 devreleri bile aynı şeyi söylüyor yalansa yalan desinler.
  • Bize ne emekli olduysa..sanki cok önemli demiii...
  • Arlandada kanatı vuran kaptan değilmi bu?
  • Emekli olmuş eleğini asmış buradaki düşünme organı eksik insanlar konuşun bakalım kıskanmaya devammmmmmmmmmmm......siz gidin 5.sınıf hayatınızı yaşamaya devam edin........
  • Oğlum ne rahatsız insanlarsınız siz.Eğer bir insan adamsa mert olur.Yürekli olur.Bu kaptan haber yapılmadan önce hiç karşısına çıkıpta kaptan sen böyle bir kişisin diyebildin mi?Klavye başında sallayarak adam olunmaz.Adam 65 yaşına gelmiş emekli olmuş.25 sene şirketine hizmet etmiş.Şirketini memnun etmiş,milyonlarca yolcu taşımış,binlerce insandan Allah razı olsun almış,teşekkür almış.Bir tek seni memnun edememiş.İyi kide etmemiş ,sen zaten kahpece yazdığın yorumunla bunu hak eden bir insan değilsin.Ama bilki insan kendisinin aynasıdır.Fesat,fitne,fücur bedenini ele geçirmiş,azıcık aklın varsa oturda haline ağla.
  • Sayın hocam; Üzerimizdeki emekleriniz için teşekkür eder, mutlu bir emeklilik yaşamı dilerim. Her toplumda var olduğu gibi, kalitesiz insanların camiamızdaki varlığı, buradaki bazı kendini bilmezlerin yaptığı yorumlarla tescillenmiştir. Sektörün hızlı büyümesinin yarattığı karın ağrısının sebebi sizlersiniz.

1992 yılında SunExpress ile başladığı sivil havacılığa adım atan Hüseyin Beşikkaya Kaptan emekli oldu.

Son uçuşu olan Antalya - İstanbul - Antalya uçuşunu tamamlayan Hüseyin Kaptan için SunExpress plazada bir veda töreni düzenlendi, pasta kesilerek kendisine teşekkür plaketi verildi.

Havacılık hayatına Hava Harp Okulu’nda başlayan Hüseyin Kaptan, 1976 yılında mezun olmasının ardından çeşitli muharip jet filolarında 15 yıl boyunca 2500 saate yakın uçuş yaptı. Hava Kuvvetleri’nden ayrıldıktan sonra 1992 yılında SunExpress’te uçmaya başladı. Hüseyin Kaptan 41 yıllık havacılık hayatı boyunca toplam 23 bin uçuş saati tamamladı.  

Hüseyin Kaptan veda töreninde “41 yıl süren havacılık yaşantımda toplam 23.000 uçuş saati, güzel hatıralar ve güzel insanlar biriktirdikten sonra huzurla gökyüzüne veda ediyorum” dedi.

Sunexpress kaptanı göklere veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Sxs ~ 6 yıl önce
Sunexpress 25. Yil emeklilik hediyesi : Ustunde isim yazili tukenmez kalem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp ~ 6 yıl önce
10-15-20-25.yıl icin verdikleri zarfın icini adam gibi okursanız bu ayıbı yapmazsınız.
Alkis.. ~ 6 yıl önce
Yolcu ucagi Pilotlari iniste hep alkislanir. BU alkis sadece inis icin degildir. Yaptiklari isin ne kadar zor ve Mesakkatli oldugu bilindigi icin hem Saygi amacli hem Kaptana duyulan sevginin bir göstergesidir. Burada ayari bozuk yorum Yapanlar, 40 senedir yolcu olarak Ucuyorum. Pilotlarimiz Aslan gibi masallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 6 yıl önce
Sizi tebrik ediyorum. Hayırlı emeklilik diliyorum. Darısı benim ve tüm havacılık meslektaşlarıma, kazasız belasız emeklilik diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GL ~ 6 yıl önce
her meslekten emekli olunur.reklama gerek olmamali.işini yapmış,bu işten para kazanmış.emeklilik hayatı huzurlu ve saglikli geçsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TDGCA sht6a ~ 6 yıl önce
Sn cebeci bence bir düşünsün Türk sivil havacılığına nasıl zarar verdiğini. Kendi 76 devreleri bile aynı şeyi söylüyor yalansa yalan desinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zati ~ 6 yıl önce
Bize ne emekli olduysa..sanki cok önemli demiii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wingtip strike ~ 6 yıl önce
Arlandada kanatı vuran kaptan değilmi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wingtip ~ 6 yıl önce
o çarpan pilot değil. ucagina carpilan pilot
Kanatı ~ 6 yıl önce
Senin kanatını...
Kaptanım ~ 6 yıl önce
Emekli olmuş eleğini asmış buradaki düşünme organı eksik insanlar konuşun bakalım kıskanmaya devammmmmmmmmmmm......siz gidin 5.sınıf hayatınızı yaşamaya devam edin........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Galley ~ 6 yıl önce
Oğlum ne rahatsız insanlarsınız siz.Eğer bir insan adamsa mert olur.Yürekli olur.Bu kaptan haber yapılmadan önce hiç karşısına çıkıpta kaptan sen böyle bir kişisin diyebildin mi?Klavye başında sallayarak adam olunmaz.Adam 65 yaşına gelmiş emekli olmuş.25 sene şirketine hizmet etmiş.Şirketini memnun etmiş,milyonlarca yolcu taşımış,binlerce insandan Allah razı olsun almış,teşekkür almış.Bir tek seni memnun edememiş.İyi kide etmemiş ,sen zaten kahpece yazdığın yorumunla bunu hak eden bir insan değilsin.Ama bilki insan kendisinin aynasıdır.Fesat,fitne,fücur bedenini ele geçirmiş,azıcık aklın varsa oturda haline ağla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birader ~ 6 yıl önce
adam hizmet etmis ucmus vs vs laaa adam babasinin hayrina mi ucmus ?? almistir pastanin buyuk payini kesmislerdir fo lardan kabinden belki, nerden bilcen ?
Galley e açık davet ~ 6 yıl önce
Sen bana yerini söyle gelip yüzüne ne büyük bir çomar olduğunu, yav....şkların piri olduğu söylemezsem adam değilim
haddi gencolar ~ 6 yıl önce
bellinize guvved, en az 6 atıcaz, şampiyon tc gencligi
Sayın hocam; ~ 6 yıl önce
Sayın hocam; Üzerimizdeki emekleriniz için teşekkür eder, mutlu bir emeklilik yaşamı dilerim. Her toplumda var olduğu gibi, kalitesiz insanların camiamızdaki varlığı, buradaki bazı kendini bilmezlerin yaptığı yorumlarla tescillenmiştir. Sektörün hızlı büyümesinin yarattığı karın ağrısının sebebi sizlersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000