31 Mayıs 2020, Pazar 10:13:47

SunExpress de seferlere başlıyor

Yurt içi ve yurt dışı seferlerini askıya alan SunExpress, gerekli tüm tedbirleri alarak 1 Haziran’da iç hat uçuşlarına kademeli olarak başlıyor.
  • Güneş yeniden doğuyor. Hepimize emniyetli uçuşlar
  • Dış hatlar ne zaman başlıyor
  • Bazi yorumlari begenmeyenler mulakattan elenenlerdir veya kesin bir kuyruk acisi olanlardir
  • Yahu tk maaşları çatır çatır keserken halen daha euro ile maaş vermel de nedir !!! Maaşları 3e bölüp Tl'ye acil dönüş yapılmalı. Devletin paraya ihtiyacı var. Bu kadar para çok fazla.
  • Önce iç hatlar, ardından dış hatlarla Anadolu ve Avrupa ile Türk Rivierası arasında köprü olmaya devam edeceğiz. #WeAreSunExpress
  • bol kazançlı günler
  • Diş hatlar ne zaman açılacak inşallah temmuz 10 açılır hollanda amsterdama uçak biletim var..
  • Bu şirket çalışanlarının birbirine olumsuz yaptığını görmek pek mümkün olmuyor. Burda bile çalışanların birbirine bu kadar saygılı olmasını görmek gerçekten gurur verici. Lufthansa ortaklığının bu şirkete kattığı belki de en önemli şey insanların birbirine olan hoşgörüsü ve şirketten memnuniyeti.
  • Beni kabin memurlugu son asamada elemişlerdi. Size cok kızgınım, mulakatta cok zorluyorlar. Artık sizinle ucmuyorum
  • Yolumuz açık olsun . Herkese emniyetli uçuşlar .

Covid-19 salgınının yayılımını önlemek amacıyla getirilen kısıtlamalar kapsamında tüm yurt içi ve yurt dışı seferlerini askıya alan SunExpress, gerekli tüm tedbirleri alarak 1 Haziran’da iç hat uçuşlarına kademeli olarak başlıyor.

Antalya ve İzmir’i hem iç hem de dış hatlarda en fazla noktaya bağlayan havayolu SunExpress’in 1 Haziran itibarıyla merkezleri Antalya ve İzmir’den sunacağı ve önümüzdeki günlerde kademeli olarak güncelleyeceği iç hat uçuş planı şu şekilde:

SunExpress, yeniden başlayan iç hat uçuşları çerçevesinde ana merkezi Antalya’dan Adana’ya haftada 5, Diyarbakır’a haftada 4, Gaziantep, Trabzon ve Van’a haftada 2, Samsun ve Kayseri’ye haftada 1 kez uçuş sunacak.

Aktarma merkezi İzmir ile merkezi Antalya arasında günde 2 sefer düzenleyecek olan SunExpress’in İzmir’den, Antalya dışında toplamda 11 Anadolu kentine düzenleyeceği seferler ise şu şekilde: Diyarbakır’a haftanın her günü, Adana’ya ve Gaziantep’e haftada 4, Trabzon ve Kayseri’ye haftada 3, Erzurum, Samsun ve Van’a haftada 2, Kars, Konya ve Malatya’ya haftada 1 kez. Havayolu, hem İzmir’den hem de Antalya’dan düzenlediği sefer sayısını kademeli olarak artıracak.

Seyahat edecek yolcuların, alınan hijyen ve sosyal mesafe önlemleri nedeniyle havalimanlarına her zamankinden daha erken gelmelerini tavsiye eden SunExpress, misafirlerinin ve uçuş ekiplerinin sağlıklı ve emniyetli seyahati için ulusal ve uluslararası sağlık ve havacılık otoriteleri ile iş birliği içinde gerekli tüm önlemleri almaktadır.

Tüm uçuşlarında yolcularına ve uçuş ekiplerine maske ile seyahat etme zorunluluğu getiren havayolu, teması azaltmak adına kabin içi hizmetlerini de bu doğrultuda güncelledi. Kurallar gereği, dizüstü bilgisayar, el çantası, evrak çantası ve bebek eşyaları dışında kabine hiçbir el bagajının kabul edilmeyeceğini açıklayan havayolu, ayrıca tüm uçuşlarında yolcularına dezenfektan mendil dağıtacak.

Bunlara ek olarak, SunExpress uçaklarında düzenli olarak uluslararası otoriteler tarafından etkisi kanıtlanmış dezenfeksiyon işlemleri uygulanmaktadır. Tüm uçaklarda ameliyathanelerde kullanılan HEPA filtreleme sistemi mevcuttur ve bu filtreler, koronavirüs de dahil olmak üzere bilinen tüm virüslere karşı yüzde 99’luk bir başarı oranı ile uçak içindeki havayı her üç dakikada bir sürekli olarak temizlemektedir.

Sağlık Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Hayat Eve Sığar’ projesi kapsamında Türk vatandaşlarının iç hat uçuşlarına kabulü HES kodu ile sağlanacak. HES kodu sorgulamalarında uçuşa elverişli olmadığı tespit edilen yolcular, SunExpress uçuşlarına alınmayacak.

SunExpress de seferlere başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Km Sxs ~ 4 yıl önce
Güneş yeniden doğuyor. Hepimize emniyetli uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Güngör ~ 4 yıl önce
Dış hatlar ne zaman başlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Bazi yorumlari begenmeyenler mulakattan elenenlerdir veya kesin bir kuyruk acisi olanlardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TL'ye DÖN ~ 4 yıl önce
Yahu tk maaşları çatır çatır keserken halen daha euro ile maaş vermel de nedir !!! Maaşları 3e bölüp Tl'ye acil dönüş yapılmalı. Devletin paraya ihtiyacı var. Bu kadar para çok fazla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS AYT HQ ~ 4 yıl önce
Önce iç hatlar, ardından dış hatlarla Anadolu ve Avrupa ile Türk Rivierası arasında köprü olmaya devam edeceğiz. #WeAreSunExpress

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabanca ~ 4 yıl önce
bol kazançlı günler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baharimmm ~ 4 yıl önce
Diş hatlar ne zaman açılacak inşallah temmuz 10 açılır hollanda amsterdama uçak biletim var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 4 yıl önce
Ayni ucaktayiz
Yamani ~ 4 yıl önce
Ne demek HES uygun olmayan yolcu alınmayacak ne gibi şeyler hes e uygun değil 16 haziranda biletim var dusseldorfa hes raporunu nerede almam lazim lutfen bilgi verirmisiniz. Birde el bagajlarini hic mi almiyacagiz yoksa el bagajini normal bagaja mi vereceğiz. Teşekkür ederim.
Emel ~ 4 yıl önce
Insallah dis hatlar türkiyeye acilir 10 haziranda biletim var
Fırat ~ 4 yıl önce
Shengen viZenmi var varsa zor gorunuyor benimde aynı
Sencer ~ 4 yıl önce
4 haziranda açılıyor
Cuxhaven ~ 4 yıl önce
Yurt dışına gidemeyen fesatlar begenmenisler10 haziranda almanya duseldorf benimde biletim ewimize donebilicez artık umarim
Boss ~ 4 yıl önce
Juhu türkiye ucacam
Yorumlara bakınca ~ 4 yıl önce
Bu şirket çalışanlarının birbirine olumsuz yaptığını görmek pek mümkün olmuyor. Burda bile çalışanların birbirine bu kadar saygılı olmasını görmek gerçekten gurur verici. Lufthansa ortaklığının bu şirkete kattığı belki de en önemli şey insanların birbirine olan hoşgörüsü ve şirketten memnuniyeti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal imam hatip havayollari ~ 4 yıl önce
Thy veya basliktaki ismi gibi olan sirkette aciyor. İmamlarin yonettigi buyuk havayolu. Yallah tazzik ilk ucus yarin
Az ama öz adam ~ 4 yıl önce
azdan az çoktan çok işte.
kartalspor ~ 4 yıl önce
Eleştirecek bir argümana sahip olmayıp da şirkete çamur atmak bu kadar kolay. Kaç tane ihl'li varmış şirkette, söyleyebilir misiniz? Tek bir isim söyleyip bırakmak yok ama.
Döviz kuru ~ 4 yıl önce
Dolar Euro bazında herkes maaş alsa tüm Havayolu çalışanları mutlu olur üstelik Şirketleri verdikleri haklarıda geri almıyor işte bunu taktir ediyorum. Sadece Sun Express te maaşlar Dolar Euro bazında alınıyor ve dolayısıyla maaşları artıyor. Bazı işletmeler gibi zaten güç bela yetişilmeye çalışılan maaşları kesintiye uğratılmıyor halada kesilmeye çalışılmıyor. İnsanların maddi sorunları yok kafaları rahat. Darısı THY VE DİĞER HAVAYOLU ÇALIŞANLARININ BAŞINA denir ancak ne denir ki.
Son aşamada ~ 4 yıl önce
Beni kabin memurlugu son asamada elemişlerdi. Size cok kızgınım, mulakatta cok zorluyorlar. Artık sizinle ucmuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaa ~ 4 yıl önce
Nolur uç
allah razı olsun ~ 4 yıl önce
bizimle uçmadığın için teşekkür ederiz, sen iyisi yürü, yakışanı o olur
Yatacak yerleri yok üzülme ~ 4 yıl önce
Mülakatlarda torpil bul. Çoğu giren bu şekilde ne yazık ki
CANIMM BURASI SUNEX ~ 4 yıl önce
Burası pegasus değil. Her geçen alınmıyor
Deneyimli K.m. ~ 4 yıl önce
Yolumuz açık olsun . Herkese emniyetli uçuşlar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000