23 Ekim 2020, Cuma 13:15:32

SunExpress codeshare anlaşmasını genişletiyor

SunExpress, Lufthansa ile devam eden ortak uçuş (codeshare) anlaşmasına, kış sezonunda Frankfurt'u da ekliyor.
  • Nedir bu LH düşmanlığı? Önce haberi doğru okumak gerekir. THY de LH da Sunexpress ile codeshare uçuşlar yapıyor. Parayı kazanan da ikisinin kurduğu ortak şirket Sunexpress. Yani iddia ettiğiniz gibi kaymağı LH değil, vergisini Türkiye de ödeyen ve Türkiye'ye kayıtlı Sunexpress.
  • Hayirli olsun.Tez zamanda su virusun bitmesi dilegiyle...
  • Kaymagi Lh yiyor THY ise havuc kaliyor Adamlar sunexprese bilet satiyor THY satamiyor.Pazar Türk pazari kaymak lh gidiyor.
  • Tebrikler Sunexpress ve tüm personel... başarılı ve özverili çalışmaların göstergesi
  • Berlin nerede?
  • usd/tl 7,97 euro/tl 8,44! fiyatlar çok yüksek olacak eğer uçuşlar açılırsda!

SunExpress, Lufthansa ile devam eden ortak uçuş (codeshare) anlaşmasına, kış sezonunda Frankfurt'u da ekliyor.

İki yıldır Münih'ten İzmir, Antalya ve Ankara'ya başarıyla sürdürülen ortak uçuşların ardından, Frankfurt'tan SunExpress'in Türkiye'nin bu üç önemli kentine düzenleyeceği haftalık uçuşlar da anlaşmaya dahil edildi. Anlaşma kapsamında, operasyonu SunExpress tarafından yürütülecek olan bağlantılı uçuşlar, Lufthansa uçuş numaralarını da kapsayacak. Dolayısıyla aynı uçuş için bilet rezervasyonları, eş zamanlı olarak Lufthansa'nın internet sitesinden ve havayolunun diğer tüm satış kanalları üzerinden yapılabilecek.

SunExpress CEO'su Max Kownatzki, kapsamı genişletilen anlaşma ile ilgili, şu bilgiyi verdi: "Lufthansa ile başarılı ortaklığımızı önümüzdeki kış sezonunda Almanya'nın en büyük havalimanlarından biri olan Frankfurt ile genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Çok sayıda cazip bağlantılı uçuşa ek olarak, Türkiye'den Almanya'ya seyahat eden yolcularımız artık Frankfurt Havalimanı Terminal 1'deki hızlı transfer ve bu terminalden sunulan bağlantılı uçuşlardan da rahatlıkla yararlanabilecek"

SunExpress'in Münih'ten Ankara, Antalya ve İzmir'e ortak kod paylaşımlı bağlantıları devam ederken, Frankfurt'a ortak uçuşlar ise 2020/21 kış sezonu uçuşları ile birlikte 25 Ekim'den itibaren başlayacak. Her iki havayolu şirketi de 2021 yaz sezonu için Frankfurt ve Münih kalkışlı pek çok uçuş için SunExpress ortaklığını genişletmeye hazırlandığını duyurdu.

SunExpress codeshare anlaşmasını genişletiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

!!! ~ 3 yıl önce
Nedir bu LH düşmanlığı? Önce haberi doğru okumak gerekir. THY de LH da Sunexpress ile codeshare uçuşlar yapıyor. Parayı kazanan da ikisinin kurduğu ortak şirket Sunexpress. Yani iddia ettiğiniz gibi kaymağı LH değil, vergisini Türkiye de ödeyen ve Türkiye'ye kayıtlı Sunexpress.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gzm ~ 3 yıl önce
Hayirli olsun.Tez zamanda su virusun bitmesi dilegiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Badem bıyık olmayan sirket ~ 3 yıl önce
Eee ne imam hatip kadrosu nede akepe yandasi var sirkette. Yani hırsız yok hırsız. Gelecegimiz caliniyor sen hala bu Adamlara oy atıyorsun!
Kaymak ~ 3 yıl önce
Kaymagi Lh yiyor THY ise havuc kaliyor Adamlar sunexprese bilet satiyor THY satamiyor.Pazar Türk pazari kaymak lh gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaka ~ 3 yıl önce
Okuduğunu anlayamıyorsun herhalde
. ~ 3 yıl önce
Tam tersi sunexpress para kazanıyor.
Stewart ~ 3 yıl önce
Tebrikler Sunexpress ve tüm personel... başarılı ve özverili çalışmaların göstergesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 3 yıl önce
Berlin nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fiyatlar! ~ 3 yıl önce
usd/tl 7,97 euro/tl 8,44! fiyatlar çok yüksek olacak eğer uçuşlar açılırsda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekonomist ~ 3 yıl önce
O euro geçen senin fiyatı.
Tele ~ 3 yıl önce
Biletleri tele ile alın sakın euro ile almayın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000