03 Haziran 2017, Cumartesi 10:40:47

SunExpress 6 havalimanında Antalya uçuşlarını durdurdu!

SunExpress'in Almanya'nın 6 havalimanından yaptığı Antalya uçuşlarını haziran boyunca durdurduğu belirtildi. Öte taraftan FTI, Türkiye ile ilgili olumlu bir beklenti içinde olduklarını ve talep böyle giderse Türkiye'de yüzde 15-20 büyüyeceklerini açıkladı.
  • O ucuslarini doguya gonder bak nasilda dolu paket gidiyorsun
  • Bu pazarlama ve işletme kafası ile daha çok kapatırlar.
  • Pis almanya
  • SunExpress bir kararı almışsa araştırmadan almaz aldığı kararda bence doğrudur .
  • Öyle her köye uçak indirilmez. Kazançlı olsa Condor Air berlin Germania manyakmi bu hatlara uçmasın?
  • SunExpress isini bilir. Bilir-bilmez yorumlarda olmasa! Arz-talep,yazin gelirin en yüksek oldugu hatlara agirlik veriyor. Ucaklarin hepsi dolu. Friedrichshafen den ucsan ne olur, ucmasan ne olur. Gerek ticari,gerekse isletme politikasi tamamen dogru. Aynen devam
  • Fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor şu anda. Gelecek yıl bu zamanlar Türkiye de havacılığın ve aktörlerin değişimini dramatik bur şekilde göreceğiz.
  • Kartal İmam Hatipten çıkanlarla olacak iş bu kadar.Tek özelliği kartallı olması olan yöneticilerin şirkete zararı araştırılmalı.Sırf maaşları yükselsin diye GMY yapılmaz ki!!Yönetici vizyon sahibi olmalı

FTI bu yıl Türkiye ile ilgili olumlu beklentiler içinde. Düşen fiyat nedeniyle satış gelirleri yüzde 2 gerileyen şirket, rezervasyonlarda ise yüzde 6'lık bir arış kaydetti. Alman iş ve turizm dergisi fvw'da yer alan habere göre FTI CEO'su Dietmar Gunz, ''Bizim açımızdan Türkiye operasyonları çökmedi. Geçen yıl sadece küçük bir miktar gerileme yaşadık ancak bu yıl rezervasyonlarımız arttı.'' dedi.

BÖYLE GİDERSE TÜRKİYE'DE YÜZDE 15-20 BÜYÜRÜZ

Grubun iki tane Labranda markalı otel açtığı Ege Bölgesi'ne dönük talebin iyi olduğunu kaydeden Gunz, ''Eğer böyle giderse müşteri sayısında yüzde 15-20 artış yakalarız. Pek çok destinasyondaki yüksek fiyatlardan dolayı genel gelirlerimizde ve müşteri sayımızda çift haneli artış kaydettik.'' şeklinde konuştu.

SUNEXPRESS 6 HAVALİMANINDA ANTALYA UÇUŞLARINI DURDURDU

FTI Türkiye konusunda iyimser olsa da SunExpress'te durum biraz farklı. SunExpress, düşük talep nedeniyle Almanya'nın 6 küçük havalimanından Türkiye'ye yaptığı uçuşları haziran ayı boyunca durdurdu. Edinilen bilgiye göre şirket, Dresden, Bremen, Karlsruhe, Friedrichshafen, Erfurt ve Dortmund'dan Antalya'ya yaptığı uçuşları haziran ayı boyunca askıya aldı.

Buna karşın SunExpress'in, bu havalimanlarındaki kapasitenin bir bölümünü Danimarka ve Rusya gibi Türkiye'ye talebin iyi durumda olduğu destinasyonlara kaydırdığı ifade edildi.

SunExpress 6 havalimanında Antalya uçuşlarını durdurdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

... ~ 7 yıl önce
O ucuslarini doguya gonder bak nasilda dolu paket gidiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazarlama ~ 7 yıl önce
Bu pazarlama ve işletme kafası ile daha çok kapatırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P ~ 7 yıl önce
Pis almanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bosver ~ 7 yıl önce
İster uçsun ister uçmasın başka sirket mi yok
Mustafa siviş ~ 7 yıl önce
SunExpress bir kararı almışsa araştırmadan almaz aldığı kararda bence doğrudur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heee ~ 7 yıl önce
Öyle bir araştırırlar ki aklınız durur. Acayip araştırıp sevilla uctular. Sonuc fosss.
Sevilla ~ 7 yıl önce
Kardeş Sevilla'ya charter uctuk. Parasıni bile teeee önceden aldıkta öyle hazırladık paketi. Sen pazardan karpuz almaya devam yakışıklı.
Abey ~ 7 yıl önce
Öyle her köye uçak indirilmez. Kazançlı olsa Condor Air berlin Germania manyakmi bu hatlara uçmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
SunExpress isini bilir. Bilir-bilmez yorumlarda olmasa! Arz-talep,yazin gelirin en yüksek oldugu hatlara agirlik veriyor. Ucaklarin hepsi dolu. Friedrichshafen den ucsan ne olur, ucmasan ne olur. Gerek ticari,gerekse isletme politikasi tamamen dogru. Aynen devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:D ~ 7 yıl önce
heee dune kadar friedrichshafen ucarken isini bilmiyordu yani oyle mi :D rusya pazarina girmeye calisacak kadar caresiz oldugunu gormezden gelmeye devam.. bonuslar yatar belki :D
rusya???? ~ 7 yıl önce
dev rekabet oan RUS pazari mi sirketi kurtaracak? sanmam
Erc ~ 7 yıl önce
Fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor şu anda. Gelecek yıl bu zamanlar Türkiye de havacılığın ve aktörlerin değişimini dramatik bur şekilde göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genel Müdür Yardımcısına Bakın ~ 7 yıl önce
Kartal İmam Hatipten çıkanlarla olacak iş bu kadar.Tek özelliği kartallı olması olan yöneticilerin şirkete zararı araştırılmalı.Sırf maaşları yükselsin diye GMY yapılmaz ki!!Yönetici vizyon sahibi olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tanıyormusun ~ 7 yıl önce
Güzel kardeşim iyi hoş yazmışssında sen bu kartallı adamlarla oturup kalktın mı ? Olaya ideolojik yaklaşmışsın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000