15 Ekim 2019, Salı 18:10:59

SunExpress 30 Yaşında

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 1989 yılında başladığı havacılık ve turizmdeki yolculuğunu 30 yıldır başarıdan başarıya koşarak sürdürüyor.
  • Siz ilk once o ne idugu belirsiz melinadan kurtulun ve mollymawk denen 3000 tlye yakin olan sinavla milleti soguslemeyi birakin sonrra kutlariz...her asamayi gec deli melinadan kal..madem mulkatlariniz bu kadar zor once mulakat yapin....rezil bi sirket...calisnalari seviyor ekmekleri kazanclari bol olsun lafim onlara degil
  • iyi guzel de Pegasus'un cok gerisinde kalmadi mi? Pegasus adeta her yerde var ama Sunex oyle degil...
  • Tebrikler SunExpress. Sizinle gurur duyuyoruz. Ne olursunuz, SunExpress Duetsclhland‘dan kurtulun. Ülkrmozin parlayan günesini söndürmek icin ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Gerekiyorsa maaslarini verin, evlerinde otursunlar. Zarar daha az olur. 10 yil sürekli zarar yazan sirketin almanya‘da kapisina anahtar virurlar. O masaya yumrugunu vuracak babayigit Frankfurt‘da bir hareket etsin be kardes.
  • sayin yetkililer XG ucularindan aldigimiz sikayetin hadti hesabi yok iptaller ve zararlar kambur sun expresse
  • Kutluyoruz.
  • Sun expressi tebrik ederim 2kasim cumartesiden itibaren haftada 1 kere olmak uzere Her cumartesi Amsterdam Ankara Ankara Amsterdam direk seferler baslatiyor Sonunda direk ucabilecegiz
  • Sevgili şirketimi kutluyorum ve çok seviyorum. Ancak SXD’den kultulmamız lazım. Bu yıl da 30 milyon avro zarar edeceğini duyuyoruz. Geçen yıl da buna yakın zarar vardı ve bu zararları benim Türkiyem’deki şirketim finanslamıştı.
  • Reklamı max ile mi yapmışlar
  • Havayolu gerek ülkeye katkısı gerek desteği helal olsun bazıları gibi gidip Ali Koç için yalakalik yapmıyor bu memleket için çalışıyor

2019 Skytrax’e göre Türkiye’nin En İyi, Dünyanın 5. En İyi Tatil Havayolu, Almanya’nın En Dakik Havayolu, 2019 SAFA verilerine göre Türkiye’nin En Emniyetli Havayolu, Türkiye’nin İkinci En Büyük Hizmet İhracatçısı gibi pek çok başarının sahibi olan SunExpress, 30. yıl kutlamalarını, yıl dönümüne özel giydirdiği uçakla başlatıyor.

Seyahat etmeyi daha keyifli hale getirmek ve farklı işbirliklerini kutlamak amacı ile daha önce de pek çok farklı uçak boyaması yapan SunExpress, bu kez de kendi doğum gününü kutlamak amacı ile bir Boeing 737 uçağını özel 30. yıl boyaması ile renklendiriyor. Bu yıl, havayolunun filosundaki tüm uçaklar, 30. yıl tasarımına sahip olacak.

30. yıl kutlamaları çerçevesinde yapılacak pek çok farklı etkinlik ve kampanyanın habercisi olan uçak, 1 Ekim 2019 tarihinde Antalya’ya indi. Antalya ve İzmir’i tarifeli seferlerle hem iç hatlarda hem dış hatlarda en fazla noktaya bağlayan havayolu SunExpress, yeni boyamalı uçağını Türkiye ve Avrupa’da çeşitli noktalara uçurarak havacılıktaki 30 yıllık deneyimini yolcuları ile paylaşıyor.

1980’lerin sonunda Alman turistlerin Antalya’ya gösterdikleri ilgiyi desteklemek ve daha ileri taşımak amacı ile Türk Hava Yolları ve Lufthansa işbirliği ile kurulan SunExpress, ilk seferine sahip olduğu tek bir uçakla, bir Boeing 737-300 ile 2 Nisan’da Frankfurt – Antalya arasında başladı. Bugün Antalya’yı hem iç hatlarda hem dış hatlarda direkt seferlerle en fazla noktaya bağlayan SunExpress, kuruluşunu takip eden 3 yıl içerisinde bir milyon yolcu taşıyarak filosundaki uçak sayısını beşe katladı.

Kurulduğu günden beri hızla ilerlemeye ve büyümeye devam eden SunExpress’in filosunda bugün 84 uçak yer alıyor. 2018 yılında 10 milyon yolcuyu hayallerinin tatiline ve sevdiklerine uçuran havayolu, Orta Avrupa’dan Türkiye’ye gerçekleştirdiği turistik uçuşların yanı sıra Türkiye’de iç hat uçuşlarıyla da etnik trafiğin bel kemiğini oluşturuyor.

Bugün SunExpress, Türkiye turizminin baş destekçilerinden biri olarak, Türkiye’deki 16 uçuş noktasına Avrupa’daki 36 şehirden yolcu taşıyor. Yalnızca 2019 yılında havayolu uçuş ağına 9 yeni destinasyon ekleyerek Avrupa’nın en yenilikçi ve önde gelen tatil havayolu olma hedefi doğrultusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

SunExpress 30 Yaşında

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Melina zede ~ 5 yıl önce
Siz ilk once o ne idugu belirsiz melinadan kurtulun ve mollymawk denen 3000 tlye yakin olan sinavla milleti soguslemeyi birakin sonrra kutlariz...her asamayi gec deli melinadan kal..madem mulkatlariniz bu kadar zor once mulakat yapin....rezil bi sirket...calisnalari seviyor ekmekleri kazanclari bol olsun lafim onlara degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calamity ~ 5 yıl önce
iyi guzel de Pegasus'un cok gerisinde kalmadi mi? Pegasus adeta her yerde var ama Sunex oyle degil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
Tebrikler SunExpress. Sizinle gurur duyuyoruz. Ne olursunuz, SunExpress Duetsclhland‘dan kurtulun. Ülkrmozin parlayan günesini söndürmek icin ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Gerekiyorsa maaslarini verin, evlerinde otursunlar. Zarar daha az olur. 10 yil sürekli zarar yazan sirketin almanya‘da kapisina anahtar virurlar. O masaya yumrugunu vuracak babayigit Frankfurt‘da bir hareket etsin be kardes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xg sun efpress yuk ~ 5 yıl önce
sayin yetkililer XG ucularindan aldigimiz sikayetin hadti hesabi yok iptaller ve zararlar kambur sun expresse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
O zaman verin sıfır uçakları Onlara onlar ucsun eski uçaklar yerine ?!?
SUNEXPRESS ~ 5 yıl önce
Kutluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 5 yıl önce
Sun expressi tebrik ederim 2kasim cumartesiden itibaren haftada 1 kere olmak uzere Her cumartesi Amsterdam Ankara Ankara Amsterdam direk seferler baslatiyor Sonunda direk ucabilecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXD ~ 5 yıl önce
Sevgili şirketimi kutluyorum ve çok seviyorum. Ancak SXD’den kultulmamız lazım. Bu yıl da 30 milyon avro zarar edeceğini duyuyoruz. Geçen yıl da buna yakın zarar vardı ve bu zararları benim Türkiyem’deki şirketim finanslamıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok biliyon ~ 5 yıl önce
Sen mesai saatinde yemek eğitimi alamaya devam et sonrada şirketin paryilerinde eğlen coş, gerisine karışma, hadi.
Nerden duyyorsun ? Hemde sene bitmeden ~ 4 yıl önce
Gelen açcılardan mı duydun yoksa şirket partilerinden mi?
Max ~ 5 yıl önce
Reklamı max ile mi yapmışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serdo ~ 5 yıl önce
Max değil bu ucak
Her şeyiyle on numara ~ 5 yıl önce
Havayolu gerek ülkeye katkısı gerek desteği helal olsun bazıları gibi gidip Ali Koç için yalakalik yapmıyor bu memleket için çalışıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geciniz ~ 5 yıl önce
Memleket icin mi calisiyor? Birakin bu isleri. Lufthansa’ya ve kucuk torun Sunexpress Deutschland icin calisiyor olmasin. Arkasini dayayacagi annesi babasi olmasaydi o zaman gorurduk bu laflari.
Sana ~ 5 yıl önce
Geçirdiler herhalde gecinizmis

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000