20 Eylül 2018, Perşembe 13:21:03

Sümeyye Erdoğan Teknofest'te

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, "Türkiye, uzayda ve havacılıkta hak ettiği yere gelecektir. Milli İHA ve SİHA'ların altında da bu tutku yatıyor." dedi.
  • Bir sen eksiktin , bu saçma sapan insanları haber yapıyorsunuz yazık, tiplere bak bir ordu korumayla gidip orada hava atıyor utanmaz sıkılmaz, ayaklar baş olmuş ülkede yazık, ülkeyi ailecek mahvettiler,beter olun inşallah...
  • Yorum yok Bugün kur durumu nasıl €- TL $-TL
  • Utanıyorum artık bu ülkenin vatandaşı olmaktan, tiplere bak. Atatürk'ün kemikleri sızlıyor mezarında
  • Toz toprak her yer her yer ilk orta lise öğrencisi dolu kolilerce kaşarlı ekmek topkek ve meyve suyu milyonlarca belediye otobüsü ve inanmazsınız kalabalık olsun diye isparkçı elemanlar bile gelmiş... Çok dandik naylon uyduruk bir festivalimsi... Savunma sanayii fuarının olmamıştı s70 ler a400m fantom falan bir de balon vardı ama okadar rüzgardan uöamadı bile... 4msaat boyunca ortalama 25kts gusting 35kts ortalık toz toprak duman... Türkiye yakışmayan bi festivalimsi olamamış bile millet otobüsten inip 35 dk toz toprak içinde yürüdü... O muhteşem gibi görünen kule bile çatlamış yıkılmış macun çekmişler o bile pejmürde derme çatma... Çok dandik çok uyduruk çok naylon yaaa.. No go...
  • İsterseniz uzaya gidecek teknoloji üretin, isterseniz ‘olmayan’ ekonomik krizi düzeltin. Her ne yaparsanız yapın cahil, bilinçsiz, hayal kuramayan zavallılarsınız. Babanızın çiftliği olarak kullandığınız bu ülke ve vatandaşları bir gün sizden hesap soracaktır. Hürmetler
  • Bu tarz festivaller küfür ettiğiniz batı'nın icatlarından. Onlara hem küfür edip hem de icatlarını kullanmak ve yaptıklarını yapmak nasıl bir şeydir acaba? Ayrıca baştaki olmasaydı yine bilmem ne başkanı ve başkan yardımcısı sıfatlarına yine de sahip olurlar mıydı? Bu millete böyleleri müstahak.
  • Phantom 4 nedir agabey
  • Biz babanizi görmekten biktik birde siz ciktiniz ortaliga
  • Kıskançlık çirkin bir haslet. Burada basit ve haset yorum yapanlar da Selçuk bayraktar gibi çalışıp ülkesine ve insanlığa bir şeyler katabilir umarım.
  • TeknoFest miş, vay vay. Zamanında yerden yere vurduklarınızı çeşit olsun diye yan yana dizmişsiniz güzel bir tekno(retro)-show olmuş.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, "Türkiye, uzayda ve havacılıkta hak ettiği yere gelecektir. Milli İHA ve SİHA'ların altında da bu tutku yatıyor." dedi.

Bayraktar, T3 Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali etkinlik alanını gezdi.

Phantom 4 uçağına binen Bayraktar, festivale ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Askeri hava araçlarının yanı sıra çok sayıda sivil aracın da festivalde ziyaretçilerin ilgisine sunulduğunu aktaran Bayraktar, "Milli savunma şirketlerimiz de var. Açıkçası bu alanda sivilinden havacılıkla ve uzayla alakalı ayağınızı yerden kesebilecek her türlü etkinlik var. Festivale sadece ön kayıt yaptıranların sayısı 80 bin. Bu rekor bir rakam. Allah'a şükür tüm milletimizde ülkemizin milli teknoloji hamlesini geliştirecek tutkunun adım adım yerleştiğini görüyoruz." diye konuştu.

Bayraktar, Türkiye'nin milli teknolojiyi üretme konusunda 2023 ve sonraki hedeflerine hızla ilerlediğine dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Türkiye, uzayda ve havacılıkta hak ettiği yere gelecektir. Milli İHA ve SİHA'ların altında da bu tutku yatıyor. Çocukken bundan çok daha küçük bir etkinliğe gitmiştim. Hayatım boyunca unutmadım. İnşallah bu festival de gençlerimizde aynı etkiyi bırakır. 30 kadar paydaşımız var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi en büyük paydaşı. Bütün bu altyapıyı onlar kurdu. Üniversitelerimiz, diğer teknoloji şirketlerimiz ve savunma sanayisi şirketlerimizin katkılarıyla oldu. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz de sağ olsun. Dün Türk Yıldızları da güzel bir gösteri yaptı."

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ise gençlerin yetişmesini önemsediklerini belirterek, "Burada bu teknolojiyi bu kadar yakından görerek, neler hayal edebileceklerini görüyorlar. Sınırlarını genişletiyorlar. Gençleri hayallerini genişletmeleri için buraya davet ediyoruz." dedi.











Sümeyye Erdoğan Teknofest'te

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Baran ~ 6 yıl önce
Bir sen eksiktin , bu saçma sapan insanları haber yapıyorsunuz yazık, tiplere bak bir ordu korumayla gidip orada hava atıyor utanmaz sıkılmaz, ayaklar baş olmuş ülkede yazık, ülkeyi ailecek mahvettiler,beter olun inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyvallah ~ 6 yıl önce
İnşallah baran kardeşim. Amin
Vatandaş Riza ~ 6 yıl önce
Yorum yok Bugün kur durumu nasıl €- TL $-TL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 6 yıl önce
Utanıyorum artık bu ülkenin vatandaşı olmaktan, tiplere bak. Atatürk'ün kemikleri sızlıyor mezarında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahluk ~ 6 yıl önce
Senin tipini merak ediyoruz mahluk
Pilot ~ 6 yıl önce
senin gibiler yüzünden bu ülke gelişmedi elin Amerikalısı almanı mühendislik bilim alanında meşgul oldu sizler Maraş olayları ile sağı solu ile Yok örtülü örtüsüz diye meşgul oldunuz meşgul ettiniz bu ülkeyi sen kimsin ki Atatürk’ü anıyorsun ? Senin gibiler yüzünden insanlar Atama saygı duymuyor dinsiz kitapsız sanıyorlar çekin o Elinizi o Şerefli liderderimden! Senin Türklükle yakından alakan Yok oradan konuşma cahil müsbettesi! Atatürk’ün annesi de kapalıydı dinine bağlıydı geri kafalı az tarihe bak bir çok fizik ve matematikçi müslümanlardan çıkmıştır insanların kılığına değil beynine bakmayı öğren! Mısır desem elinin tersiyle itersin en sağlam doktorlar oradan çıkmıştır . Hindistan desem tiplerine bak dediğin insanların yanından geçmez bilgisayar konusunda dünya da en iyiler araştır Microsoft ta kaçtan Hindu var! Laiklik den haberin Yok kalkmışsın inanların kılığına laf ediyorsun sen neye benziyorsun ki aciz bir insansın sanki tanrıymış gibi kibirleniyorsun tez zamanda Göçer gidersin oksijen israfı yapıyorsun..
Emir ~ 6 yıl önce
Utanıyormusun neden diz çökmediği içinmi diz çöktürdüğü içinmi ben olsam utandığım bir yerde o utançla yaşamam baybay
No pain no gain ~ 6 yıl önce
Yurt dışında kaç insan evladı Mustafa kamal ı tanır. Sen birde Reis-i sor tanımayan kaç kişi var.
Pilot'a ~ 6 yıl önce
O senin dediklerin çokkkk geride kaldı. Bazıları nuh nebi zamanında birşeyler buldu ya sonra niye geliştiremediler, daha ileri gidemediler? Şimdi niye müslümanlar bir şey icat edemiyor? Niye müslüman ülkeler adalet, eğitim, teknoloji vs her konuda geri? Matematik, fizik, tıp, kimya'da şimdi neredeler? Aziz Sancar bile abd'nin imkanları olmasaydı bu seviyeye gelemezdim demedi mi? Microsoft'da çalışan hintli çok doğru da işin sahibi, onlara son teknolojiyle çalışma, birşeyler bulma imkanı verenler kim, patentler kimin, malı götüren kim? Hintliler o sektörde ucuz işgücü durumundalar büyük çoğunlukla haberin olsun. Hintliler çok iyilerse bizim gibi büyük ekonomik krizdeki ülkelerini kurtarsinlar o zaman.
Zorlama olmuş ~ 6 yıl önce
Toz toprak her yer her yer ilk orta lise öğrencisi dolu kolilerce kaşarlı ekmek topkek ve meyve suyu milyonlarca belediye otobüsü ve inanmazsınız kalabalık olsun diye isparkçı elemanlar bile gelmiş... Çok dandik naylon uyduruk bir festivalimsi... Savunma sanayii fuarının olmamıştı s70 ler a400m fantom falan bir de balon vardı ama okadar rüzgardan uöamadı bile... 4msaat boyunca ortalama 25kts gusting 35kts ortalık toz toprak duman... Türkiye yakışmayan bi festivalimsi olamamış bile millet otobüsten inip 35 dk toz toprak içinde yürüdü... O muhteşem gibi görünen kule bile çatlamış yıkılmış macun çekmişler o bile pejmürde derme çatma... Çok dandik çok uyduruk çok naylon yaaa.. No go...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali baba ~ 6 yıl önce
İsterseniz uzaya gidecek teknoloji üretin, isterseniz ‘olmayan’ ekonomik krizi düzeltin. Her ne yaparsanız yapın cahil, bilinçsiz, hayal kuramayan zavallılarsınız. Babanızın çiftliği olarak kullandığınız bu ülke ve vatandaşları bir gün sizden hesap soracaktır. Hürmetler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dahiyane ~ 6 yıl önce
Ordan ancak boş konuşur nutuk atarsınız siz konuşun onlar yapsın.
Baran ~ 6 yıl önce
aynen,umarım bu ülkeden kendi zevki sefanız için çalıp çırptığınız paraları o malum kişi ailesi, çocukları, torunları için ilaç parası yaparlar inşallah...
Festival ~ 6 yıl önce
Bu tarz festivaller küfür ettiğiniz batı'nın icatlarından. Onlara hem küfür edip hem de icatlarını kullanmak ve yaptıklarını yapmak nasıl bir şeydir acaba? Ayrıca baştaki olmasaydı yine bilmem ne başkanı ve başkan yardımcısı sıfatlarına yine de sahip olurlar mıydı? Bu millete böyleleri müstahak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alpha mike foxtrot ~ 6 yıl önce
Phantom 4 nedir agabey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 6 yıl önce
Biz babanizi görmekten biktik birde siz ciktiniz ortaliga

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesinlikle ~ 6 yıl önce
o kadar haklısın ki yazdığın yorumun alnı olsa da öpsem
Al bendende okadar ~ 6 yıl önce
3gün afrikadaydım allahım dedim ne mutluyum kanalları gezerken adam orda bile cıktı karsıma yakında atatürkün heykellerini kaldırıp tayyipin heykellerini görücez yani kurtullmak mümkün olmıcak. ama bu dünya kimseye kalmadı onlarada kalmıcak
Kıskançlık ~ 6 yıl önce
Kıskançlık çirkin bir haslet. Burada basit ve haset yorum yapanlar da Selçuk bayraktar gibi çalışıp ülkesine ve insanlığa bir şeyler katabilir umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklisin ~ 6 yıl önce
Ülkeye birseyler katabilmek derken… Türk Telekomun birilerine peskesinden sonra sadece 10 yilda ceplerine 15 milyar Dolar hotumlamaktan bahsediyorsun sanirim. Ya da üzerinden gecmedigin halde 20 yil boyunca Devlet kredisi yani senin paran ile yapilan 3 köprüye ödeyecegin yüzlerce milyon dolar gibi bir seymidir.? Iste ben de cok kiskancim. kiskaniyorum 15 milyar Dolari bir Arabin cebine hortumlanmasini.. ABD parasiyla ödedigimiz Dolarlar.. Evet ben de kiskaniyorum.
King Air ~ 6 yıl önce
TeknoFest miş, vay vay. Zamanında yerden yere vurduklarınızı çeşit olsun diye yan yana dizmişsiniz güzel bir tekno(retro)-show olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000