11 Mayıs 2009, Pazartesi 08:13:46

Sudan'da uçak düştü!

Port Sudan'a 70 kilometre mesafede düşen uçakta bulunan Yemenli 2 pilot hayatını kaybetti...
  • Sudan'da uçak düşmesi son derece normal bir olay, zira her 3 yılda bir uçak düşer orada... oralarda çok bulunduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum o tip ülkelerde uçuş güvenliğini bırakın insan hayatının bile pek önemi yok.Avrupa boşunamı diyor uçuş güvenliği, havacılık kuralları bunların hepsi kanla yazıldığı için çok önemli, ama melsef gidin o ülkelere bunları anlatın sizi dinlemeyi bir kenera bırakın, bu kuralların yarısını uygulamaya kalakın size acayip kızarlar vede uygulattırmazlar. Bir ülke insanlarının gelişmesinin ne kadar önemli olduğunu buradan görebiliriz.
  • artık neredeyse her gün yeni bir uçak kazasının haberini okuyorum. Acaba kazaların sayısı mı arttı yoksa haber sitesi olarak airporthaber daha çok veri mi toplamaya başladı??? Bu kadar sık uçak kazasının yaşanması normal olmasa gerek... Havacılık artık eskisi gibi güvenli değil mi? 2012 yılına dair söylenenler yavaş yavaş oluşmaya mı başlıyor? Dünya manyetizması değişiyor mu? noluyor? Açıkçası tedirginim, artık bu web sitesini okumaya korkuyorum...

Port Sudan ve Kızıldeniz havacılık yetkililerinin verdiği bilgiye göre Port Sudan'a 70 km uzaklıkta küçük bir uçağın düşmesi sonucun Yemenli 2 pilotun öldüğü belirtildi.

Port Sudan havacılık Sözcüsü Abdulhafez Abdulrahim, uçağın pilotunun, havaalanı yetkililerine uçakta teknik bir sorun yaşandığını belirtmesinden kısa bir süre iletişimin kesildiğini ve uçağın düştüğü haberini aldığını söyledi. Arama-kurtarma ekibinin çalışmaları sonuncunda enkaza ulaşılırken, uçakta bulunan Yüzbaşı Abdullah Ali ve yardımcı pilot Abdüllatif Saleh'in öldüğü açıklandı.

Uçağın düşüş sebebinin yapılacak araştırma sonuncunda ortaya çıkacağı ifade edilirken, Sudan'da 3 günden bu yana devam eden toz fırtınası nedeniyle birçok havayolu firmasına ait uçaklar havaalanlarına inemeden geri dönmek zorunda kalmıştı.

Sudan'da uçak düştü!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sudan'da uçak düşmesi son derece normal bir olay, zira her 3 yılda bir uçak düşer orada... oralarda çok bulunduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum o tip ülkelerde uçuş güvenliğini bırakın insan hayatının bile pek önemi yok.Avrupa boşunamı diyor uçuş güvenliği, havacılık kuralları bunların hepsi kanla yazıldığı için çok önemli, ama melsef gidin o ülkelere bunları anlatın sizi dinlemeyi bir kenera bırakın, bu kuralların yarısını uygulamaya kalakın size acayip kızarlar vede uygulattırmazlar. Bir ülke insanlarının gelişmesinin ne kadar önemli olduğunu buradan görebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
artık neredeyse her gün yeni bir uçak kazasının haberini okuyorum. Acaba kazaların sayısı mı arttı yoksa haber sitesi olarak airporthaber daha çok veri mi toplamaya başladı??? Bu kadar sık uçak kazasının yaşanması normal olmasa gerek... Havacılık artık eskisi gibi güvenli değil mi? 2012 yılına dair söylenenler yavaş yavaş oluşmaya mı başlıyor? Dünya manyetizması değişiyor mu? noluyor? Açıkçası tedirginim, artık bu web sitesini okumaya korkuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000