06 Şubat 2022, Pazar 14:07:47

SU-57'nin seri üretimi sürüyor

Rusya, beşinci nesil savaş uçağı Su-57 Felon seri üretimine devam ediyor. İki uçak daha teslim edildi.
  • Bu uçakta bildiğim kadarıyla Su-35 motoru var, uçakta olması gereken ikinci jenerasyon motoru hala yetiştiremediler. Uçak şimdilik uçuyor ama, stealth özelliği ne kadar var, o da şüpheli. Abicim, kanadın çekilmiş bir fotoğrafı var.. bildiğin düzinelerce yıldız vida gözüküyor yıldız vida. Öyle açıkta.. Kokpit camında (kanopide) eşşek kadar hava baloncukları.. Kanatla aileron arası açıklığa bakıyorsun, yamuk yumuk, bi 3mm bi 5mm açıklık, bi başka bir şey.. Anlayan beri gelsin.

Rusya, beşinci nesil savaş uçağı Su-57 Felon seri üretimine devam ediyor. İki uçak daha teslim edildi.

İki yeni Su-57 savaş uçağı Rusya’nın Novosibirsk şehrinde bulunan Tolmachevo Havaalanı’nda görüntülendi.

02 Red ve 52 Red kuyruk numaralı iki uçak  Komsomolsk-na-Amure Havacılık Fabrikası’ndan üslerine sevk edilirken görüntülendiler.

Rus yetkililere göre iki yeni uçak 2021 Aralık’ta teslim edildi.

Rusya’nın toplamda 76 adet Su-57 siparişi bulunuyor. Son teslimatlar için tarih ise 2027 olarak belirtiliyor.

Komsomolsk-on-Amur Havacılık Fabrikası (KnAAZ) 2022 yılında dört adet daha Su-57 savaş uçağı teslim etmeyi planlıyor.

Rusya bugüne kadar toplamda 14 adet Su-57 savaş uçağı üretti. Uçakların 10 tanesi test amaçlı olarak kullanılıyor. Seri olarak üretilen Su-57’lerin sayısı ise 4.

01 kuyruk numaralı ilk seri üretim Su-57 savaş uçağı ise 24 Aralık 2019’da gerçekleşen kazada düşmüştü. (savunmasanayist)

SU-57'nin seri üretimi sürüyor

Yorumlar

Teasers ~ 2 yıl önce
Bu uçakta bildiğim kadarıyla Su-35 motoru var, uçakta olması gereken ikinci jenerasyon motoru hala yetiştiremediler. Uçak şimdilik uçuyor ama, stealth özelliği ne kadar var, o da şüpheli. Abicim, kanadın çekilmiş bir fotoğrafı var.. bildiğin düzinelerce yıldız vida gözüküyor yıldız vida. Öyle açıkta.. Kokpit camında (kanopide) eşşek kadar hava baloncukları.. Kanatla aileron arası açıklığa bakıyorsun, yamuk yumuk, bi 3mm bi 5mm açıklık, bi başka bir şey.. Anlayan beri gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ukraynada göreceğiz ~ 2 yıl önce
Valla bence de sallıyorlar ama bakalım ukrayna savaşında göreceğiz tabi bir tarafları yerde savaşa sürebilirlerse bu uçakları
Yok ~ 2 yıl önce
Savas olmayacak, keske bir abd Rus savasi olsa gorsek, kenardan seyretsek, ekonomi zaten dipte Avsar simidi yeriz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000