14 Haziran 2022, Salı 13:07:40

STSO'dan İzmir'e sefer talebi

İzmir’de düzenlenen Sivas Günlerine katılan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, İzmir uçak seferlerinin yeniden başlatılmasını gerektiğini söyledi.
  • izmir sivas direk seferi olmaması gerçekten rezalet , bir ara vardı , doluluk sorunu yaşanmaz o hatta neden kalkmış acaba ?

İzmir’de düzenlenen Sivas Günlerine katılan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, İzmir uçak seferlerinin yeniden başlatılmasını gerektiğini söyledi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Meclis Başkanı Çetin Yıldırım ve Meclis Üyeleri, Ege Bölgesi Sivas Dernekler Federasyonunun İzmir'de düzenlediği Sivas Günleri etkinliğine katıldı.

Sivas’ın OSB’leri ve yatırım alanlarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Mustafa Eken, “Sivas Demirağ OSB, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararname ile 6. Bölge Teşvik çerçevesine alındı. Altyapı çalışmaları devam eden Demirağ OSB’ye yatırımcılarımız inanılmaz bir ilgi gösteriyor. Şuana kadar 45 firmaya arsa tahsisi yaptık. 17 Bin istihdam sözü aldık. Demek ki Sivas hak ettiğini alıyor. Karadenizliler gibi lobi faaliyetlerini biz yapamadık. Nüfusumuz 7 milyonda olsa 10 milyonda olsa gücümüzü gösteremedik. Sivas’ı Türkiye’nin her yerinde temsil edeceğiz. Taşın altına elimizi koyacağız. Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız” dedi.

“Sivasİzmir uçak seferleri biran önce başlatılmalı”

Programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan Sivasİzmir uçak seferleri konusunda destek isteyen Başkan Eken, “Sivas gelişiyor, yatırım geliyor, 6. Bölge teşvik çerçevesinde alındı diyoruz ama Sivas’tan İzmir’e uçak yok. Aktarmalı olarak 8 saatte ancak gelebiliyoruz. Sivas cazibe merkezi oldu, yatırımcıları davet ediyoruz, ama Sivas’a uçak yok. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, milletvekillerimiz buradalar. Onlardan da destek istiyoruz ve Sivasİzmir uçak seferlerinin Temmuz ayında başlamasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

STSO'dan İzmir'e sefer talebi

Yorumlar

rezalet ~ 2 yıl önce
izmir sivas direk seferi olmaması gerçekten rezalet , bir ara vardı , doluluk sorunu yaşanmaz o hatta neden kalkmış acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivas ~ 2 yıl önce
Sorun sadece sivas değil iç hatlar karlı değil sivasla aynı mesafede Belgrad sofya Bükreşe 100$+ bilet satıyor sivasa 50 $ . Biri direk dolar diğeri TL iç hatlar resmen hayrına yapılan iş helede Rus ambargosu THY ye yaradı Rusya hattında uçak kaynıyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000