13 Mayıs 2017, Cumartesi 22:25:27

Star Alliance 1 milyon mil yarışması başlıyor

20. yıl dönümünü kutlayan Star Alliance, kutlamalar kapsamında 1 milyon mil yarışmasını hayata geçiriyor. Yarışma çerçevesinde en favori kültürel deneyimini paylaşan, üye havayolu şirketlerinin tüm sadakat programı üyeleri, mil milyoneri olmak için yarışacak.
  • Mıles.mıles bana mail gondermis ama siteye girince İngiizce neden Turkcesi yok.
  • Star Alliance' ın En büyük filosu THY de Ama Türkçe yok! işte ayrımcılık böyle bir şey...
  • Ömür boyu yesem bitiremem napıcam ki 1 milyon mille :)
  • Neden Türkçe de koyulmamış bu dillerin arasına? Yok mu Thy'nin bir ağırlığı bu ittifakta?
  • Şu dil seçimindeki ayrımcılıktan protesto etmeli
  • Hic bise anlamadim aciklamadan

20 yıldır, farklı kültürlerden insanları bir araya getiren Star Alliance ve 28 üyesi, İttifak’ın 20. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, yolcu sadakat programı üyeleri için özel bir yarışma düzenliyor. Tüm program üyelerine, en favori kültürel deneyimlerini fotoğrafladıkları bir kareyi diğer yolcularla paylaşarak, 1 milyon mil yarışmasının galibi olma yolunda şans tanıyor. Yarın (14 Mayıs) başlayacak ve 31 Temmuz 2017’de sona erecek yarışmaya, Star Alliance üyesi 21 havayolunun tüm yolcu sadakat programı üyeleri katılım sağlayabilecek.

Yarışmayla ilgili görüş bildiren Star Alliance CEO'su Jeffrey Goh; “Son 20 yıl boyunca, her yıl onlarca milyon insanı, Star Alliance’ın geniş networkünde yer alan uluslararası uçuşlarla bir araya getirmekteyiz. Bugün, 20. yıl dönümümüzün bir parçası olarak, kurduğumuz bu kapsamlı bağların gücünü kutluyoruz. Ve üye havayollarıyla birlikte bu büyük gücün inşasına devam etmek için, yolcularımıza benzersiz bir ödül takdim ediyoruz.”

Çevrimiçi (Online) uygulanacak yarışmanın 4 kolay adımına www.staralliance.com/mileagemillionaire üzerinden erişilebilecek. İlk olarak, 1 milyon mil kazanmak istenilen Star Alliance yolcu sadakat programı (FFP) seçiliyor ve FFP numarası giriliyor. Hâlihazırda bir Star Alliance FFP üyesi olmayan katılımcılar, katılmak için online olarak üye olabiliyor ve çevrimiçi üyelik numarası alabiliyorlar. Akabinde, en etkilenilmiş ya da en sevilen kültürel deneyimin fotoğraflandığı bir profil resmi ya da bir özçekim (Selfie) sisteme yükleniyor. ‘Built-In’ (özel bir fotoğraf aplikasyonu) aplikasyonu kullanılarak da, iki favori fotoğraf birleştirilip tek kare içerisinde sisteme yüklenebiliyor ve yine bu şekilde de yarışmaya dâhil olunabiliyor. Üçüncü aşamada, görseli paylaşılan kültürel deneyiminin kısaca özetlenmesi isteniyor. Neyin/ nelerin bu deneyimi katılımcı nezdinde bu denli özel kıldığını ve yine bu deneyimin, kültürleri/ insanları birbirine bağlayan Star Alliance’ın yıl dönümü temasıyla nasıl ilişkilendirildiğinin kısaca anlatılması isteniyor. Son olarak, yüklenen fotoğrafın birinci gelmesi olasılığına istinaden katılımcının iletişim bilgilerinin paylaşılması isteniyor.

Yarışma, Çince (Sadeleştirilmiş), Çince (Geleneksel), İngilizce, Fransızca, Almanca, Korece, Japonca, Portekizce ve İspanyolca olmak üzere, Star Alliance’ın resmi web sitesinde, 9 dilde yayınlanacak. Nihai değerlendirme, Star Alliance'ın 20. yıl dönümü partneri National Geographic tarafından bağımsız olarak gerçekleştirilecek ve kazananlar 28 Eylül 2017'de ilân edilecek.

Star Alliance 1 milyon mil yarışması başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Hikmet Culcuoglu ~ 7 yıl önce
Mıles.mıles bana mail gondermis ama siteye girince İngiizce neden Turkcesi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tükçe ~ 7 yıl önce
Star Alliance' ın En büyük filosu THY de Ama Türkçe yok! işte ayrımcılık böyle bir şey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 milyon mil ~ 7 yıl önce
Ömür boyu yesem bitiremem napıcam ki 1 milyon mille :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
İleride teknoloji gelişirse ay seyahati için kullanabilirsin :-)
Turkish? ~ 7 yıl önce
Neden Türkçe de koyulmamış bu dillerin arasına? Yok mu Thy'nin bir ağırlığı bu ittifakta?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkish ~ 7 yıl önce
Seni takan mı var kardeşim. Baksana dış politikaya
Sırf ~ 7 yıl önce
Şu dil seçimindeki ayrımcılıktan protesto etmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 7 yıl önce
Hic bise anlamadim aciklamadan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000