19 Haziran 2015, Cuma 13:34:56

Sri Lanka uçağı türbülansa girdi 5 kişi yaralandı

Sri Lanka Havayolları'nın Paris'ten Kolomba'ya giden yolcu uçağı türbülansa girdi, 5 kabin memuru yaralandı.
  • airlines'a cok geçmiş olsun. sevgili meslektaşlarımıza sevgiler. cpt pilot hayri
  • sefer sırasında yolcuların kemeri takılı kalmalıdır bence. türbülans gibi durumlarda yolcuların savrulmasını engeller. ancak kabin memurlarının böyle bir şansı yok maalesef. dolayısıyla böyle bir durumda ilk yaralananlardan oluyorlar. geçmiş olsun diyelim.

Sri Lanka Havayolları'nın Fransa'nın başkenti Paris'ten Sri Lanka'nın Kolomba şehrine giden yolcu uçağı, Sri Lanka hava sahasında olduğu sırada türbülansa girdi.

Türbülansın etkisiyle şiddetli şekilde sarsılan uçağın 5 kabin memuru yaralandı. 193 yolcudan yaralan olmazken, kabin memurlarına ilk müdahaleyi uçakta bulunan doktorlar yaptı. Kolombo'ya güvenli bir iniş yapan uçağın yaralı kabin memurları hastaneye kaldırılırken, durumlarının ciddi olmadığı açıklandı.

Sri Lanka Havayolları sözcüsü Janaka Perera yaptığı açıklamada, kabin memurlarının dışında yaralanan olmadığı ve personellerinin durumunun da iyi olduğunu belirtti.

Şirketin yaralanma vakası olması sebebiyle ülkenin sivil havacılık kurumuna bir rapor vereceği öğrenildi.

Sri Lanka uçağı türbülansa girdi 5 kişi yaralandı

Yorumlar

sri lanka ~ 9 yıl önce
airlines'a cok geçmiş olsun. sevgili meslektaşlarımıza sevgiler. cpt pilot hayri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 9 yıl önce
sefer sırasında yolcuların kemeri takılı kalmalıdır bence. türbülans gibi durumlarda yolcuların savrulmasını engeller. ancak kabin memurlarının böyle bir şansı yok maalesef. dolayısıyla böyle bir durumda ilk yaralananlardan oluyorlar. geçmiş olsun diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000