10 Mayıs 2018, Perşembe 12:57:44

Sportif havacılığın devleri İstanbul’da buluştu

Dünya Hava Sporları Federasyonu (FAI) yıl ortası toplantısını THK Ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştiriliyor.
  • THSF ne yapiyor. Türkiyede tek yetkili bu federasyonken , THK dan fai neden alinamiyor...
  • Dünyaya rezil edecek bunlar bizi devlet bi el atsın lütfen iş işten geçecek yoksa
  • Türkiye'nin yetkili ve gercek, tek federasyonu Türkiye Hava Sporları Federasyonu THSF dir. Biri bu gerçeği ne zaman soyleyecek FAI ye merak ediyorum. THSF artık bunu deklare etmelidir. THK nin bu tavırları ülkemize her zamanki gibi zarar veriyor. Emekli askerler arpalıklarını kaybetmekten korkuyor.
  • Daha 4 aylık maaşlar içerde üç kuruşu ödeyemiyosun yaw he he
  • THK kimi temsil ediyor orada ???
  • Havacilikla zerre ilgisi olmayan adamlar havacilikla ilgili karar aliyor
  • Para bulma calismalari

Pazartesi günü başlayan toplantıya aralarında Rusya, Amerika, İtalya, Avusturya, Almanya, İngiltere, Suudi Arabistan, Libya, İsviçre, Fransa ve Malezya’nın da bulunduğu 37 ülkenin Milli Hava Sporları Federasyon Başkanları ve üst düzey yetkilileri katılıyor.

Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FAI) her yıl Ülkelerin Milli Hava Sporları Federasyonları Başkanları ile yıl ortasında bir araya gelerek üst düzey kararlar alıyorlar. Geçen yıl Polonya’nın Varşova şehrinde yapılan Yıl Ortası (Mid-Year) toplantısında, 2018 yılında yapılacak toplantının Türkiye’nin Uluslararası Hava Sporları Federasyonu olan Türk Hava Kurumu (THK)’nun ev sahipliğinde Türkiye’de yapılmasına karar verilmişti.

Toplantıya FAI Başkanı Frits BRINK başkanlık ederken, FAI Yönetim Kurulu (Executive Board), FAI Genel Sekreteri, THK Genel Sekreteri, THK Genel Başkanı Kürşat ATILGAN ve 37 ülkenin NAC’ları (Milli Hava Sporları Yetkisi) yanında FAI Spor Alt Komisyonlarının Başkanları katılıyor.

Toplantıda, FAI’nin yıllık genel değerlendirmelerinin yanında 2020 yılında THK koordinatörlüğünde FAI ile birlikte Türkiye’de yapılacak olan “FAI World Air Games-2020,TURKEY” (2020 Dünya Hava Oyunları) hakkında da görüşmeler gerçekleştirildi.

Toplantının ikinci ve üçüncü gününde bütün katılımcılara THK tarafından Türkiye, THK ve 2020 yılında yapılacak olan Dünya Hava Oyunları (WAG) hakkında bir sunum yapıldı. Böylece THK, Türkiye’nin tanıtım açısından önemli bir organizasyona daha imza atmış oldu.

Şubat ayında Dünya Hava Oyunlarının 2020 yılında Türkiye’de yapılması kararının ardından, FAI ve Milli Hava Sporları Federasyonu(NAC) olan THK tarafından yoğun çalışmalara başlanmıştı. Bu kapsamda sürdürülecek faaliyetler 2018, 2019 ve 2020 yılında artan bir ivme ile devam edecek.

Sportif havacılığın devleri İstanbul’da buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

THSF.. ~ 6 yıl önce
THSF ne yapiyor. Türkiyede tek yetkili bu federasyonken , THK dan fai neden alinamiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FAI sarmalı ~ 6 yıl önce
Mantıken baktığınızda evet alınsa daha iyi olabilir. Fakat bu işin bir de FAI merkezi tarafı var. Oradakiler yıllardır aidatını kuzu kuzu ödeyip, etliye sütlüye karışmayan bir ülkenin üye kurumunu silmezler defterden. Türkiye'ye her geldiklerinde krallar gibi karşılanan FAI heyeti, neden bilmediği insanlarla çalışsın ki. Sizin bir şikayetiniz varsa FAIye yazın. Türkiye temsilciniz sporcu lisansı vermiyor, yarışmalardan mahrum kalıyoruz deyin. Eğer bu şekilde fazlaca şikayet giderse duyulur. Yoksa kurs açmıyorlar diye şikayet edemezsiniz, emmi oğlunu maaşlı pülot yapıyorlar diye şikayet edemezsiniz. Kaale almazlar. FAInin işi yarışma düzenlemek ve ülkelerden yarışma lisansı parası toplamak. Bakmayın siz bizim kurumun FAI onaylı tandem lisansı veriyoruz dediğine. FAInin öyle işlerden haberi bile yok.
:( ~ 6 yıl önce
Dünyaya rezil edecek bunlar bizi devlet bi el atsın lütfen iş işten geçecek yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korler sagirlar ~ 6 yıl önce
Türkiye'nin yetkili ve gercek, tek federasyonu Türkiye Hava Sporları Federasyonu THSF dir. Biri bu gerçeği ne zaman soyleyecek FAI ye merak ediyorum. THSF artık bunu deklare etmelidir. THK nin bu tavırları ülkemize her zamanki gibi zarar veriyor. Emekli askerler arpalıklarını kaybetmekten korkuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 6 yıl önce
Doğru ama FAI üyesi benim diyor adam. Bir markanın bayiliğini almak gibi. Bayilik onda ne yaparsan yap vermez. Bırak elleme onlarda kalsın. FAIde sana yarar bir şey yok. THSF FAI üyesi olsa ne olacak sanıyorsunuz acaba
Maaş? ~ 6 yıl önce
Daha 4 aylık maaşlar içerde üç kuruşu ödeyemiyosun yaw he he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 6 yıl önce
THK kimi temsil ediyor orada ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa ~ 6 yıl önce
Maaş yok babo...napiysen
Beni ~ 6 yıl önce
Seni değil
Genel sekreter ~ 6 yıl önce
Havacilikla zerre ilgisi olmayan adamlar havacilikla ilgili karar aliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi calisma ~ 6 yıl önce
Para bulma calismalari

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000