23 Haziran 2011, Perşembe 15:25:12

SÖYLENTİSİ BİLE ÇILDIRTTI!

Rum tarafı, geçtiğimiz günlerde KKTC ile Polonya arasında charter uçuşların başladığına ilişkin basında çıkan haberler üzerine harekete geçti...
  • bu konuda hem polonyalıların hem de rumların yapabilecekleri birşey yok!
  • Elin yunanı bir uçuş izni için bile yaygaralar kopartırken bu temel hak sayılabilecek izinlerin alınması kktc'nin avrupaca tanınması için Türkiye Cumhuriyeti'nin 9 yıllık hükumeti referandum sonrasında elini bile kıpırdatmamıştır. Doğuda kürt sorunu yaratmaya çalışan özerklik isteyenler yerine KKTC'yi kucaklasalar ne güzel olmaz mı ?
  • Boşuna konuşuyorsunuz. Onların kaybedeceği hiçbirşey yok. Kaybeden her zaman Türkiye olmuştur, öyle olmaya da devam edecektir. Bunu sakın unutmayın... Tazminatları kimin ödediği belli. Türkiye uluslararası hukukta Kıbrıs'ı işgal etmiş durumdadır. Her gün de işgalin kirasını tıkır tıkır ödüyor. Yalansa söyleyin. 40 yıllık ateşkes acaba Dünyanın başka hangi ülkesinde var ???
  • Rumlar korkmuşa benziyor. Daha başınıza neler gelecek neler.
  • mümkün olsa soluduğumuz havayı da engelleyecekler
  • Maddi krizden nasıl cıkacaklarına baksınlar bence korksunlar yakında degerlı olarak gorunen herseylerını TURKLER almaya baslayacak...
  • Er veya geç ambargo kalkacaktır...
Rum tarafı, geçtiğimiz günlerde KKTC ile Polonya arasında charter uçuşların başladığına ilişkin basında çıkan haberler üzerine harekete geçti. Rumlar konuyla ilgili olarak, Polonya ve uluslararası örgüt nezdinde şikayette bulunacak. 
 
Simerini gazetesi "Uçuş... Yasadışılık... . Polonyalılar Şaşırdı... Amsterdam'a Mı?" başlıklarıyla aktardığı haberinde, Rum Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erato Kozaku Markulli'nin, havacılıkla ilgili uluslararası örgüt ve Polonya nezdinde, geçtiğimiz Pazartesi günü Varşova'dan Ercan'a uçuş gerçekleştiren şirketi şikayet edeceklerini söylediğini aktardı.
 
Uçağın Varşova'dan olan uçuş izninin Antalya'ya yönelik olduğunu savunan Markulli, Varşova-Antalya'dan başka bir uçuş için uçağın Avrupa ve dünya çapındaki diğer yetkili örgütlerin onayına sahip olmadığını iddia etti. Markulli, "Eğer uçak, işgal bölgelerine yönelik uluslararası örgütler tarafından onaylanmamış yasadışı olarak başka herhangi bir uçuş gerçekleştiriyorsa, bu bir yasadışılıktır. " iddiasında bulundu. 
 
Öte yandan, Gazete Polonya'nın Güney Kıbrıs Büyükelçisi Pawel Dobrowolski'nin ise KKTC'den çıkan seslere rağmen konu hakkında bilgi sahibi olmadığından bahsettiğini yazdı.
SÖYLENTİSİ BİLE ÇILDIRTTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu konuda hem polonyalıların hem de rumların yapabilecekleri birşey yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Elin yunanı bir uçuş izni için bile yaygaralar kopartırken bu temel hak sayılabilecek izinlerin alınması kktc'nin avrupaca tanınması için Türkiye Cumhuriyeti'nin 9 yıllık hükumeti referandum sonrasında elini bile kıpırdatmamıştır. Doğuda kürt sorunu yaratmaya çalışan özerklik isteyenler yerine KKTC'yi kucaklasalar ne güzel olmaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Boşuna konuşuyorsunuz. Onların kaybedeceği hiçbirşey yok. Kaybeden her zaman Türkiye olmuştur, öyle olmaya da devam edecektir. Bunu sakın unutmayın... Tazminatları kimin ödediği belli. Türkiye uluslararası hukukta Kıbrıs'ı işgal etmiş durumdadır. Her gün de işgalin kirasını tıkır tıkır ödüyor. Yalansa söyleyin. 40 yıllık ateşkes acaba Dünyanın başka hangi ülkesinde var ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Rumlar korkmuşa benziyor. Daha başınıza neler gelecek neler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mümkün olsa soluduğumuz havayı da engelleyecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maddi krizden nasıl cıkacaklarına baksınlar bence korksunlar yakında degerlı olarak gorunen herseylerını TURKLER almaya baslayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Er veya geç ambargo kalkacaktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000