30 Temmuz 2022, Cumartesi 17:17:24

Southwind kabin memuru alacak

Cortex Havacılık’ın çatısı altında yer alan ve Ağustos ayı itibarıyla uçuşlara başlayacak olan Southwind Airlines, kabin memuru alımı yapacak.
  • 330 kulaga cok hos geliyor ama koşullarınız nasıl
  • Türkiyede yine en iyi yaş kriterini corendon koyuyor. adamlar 40 yaşa kadar esnetiyor yaşı. profesyonelliğe en yakın şirket corendon türkiyede. Sağlık durumu iyi,fiziki durumu iyiyse yaşın ne önemi var? yaşı ne yapacan sen işini nasıl yapıyor ona bak tıpkı Avrupa şirketleri gibi bir örnek git araştır farkı gör görmüşsündür illaki ama bu inat bu önyargı bu insan ayrımı ne sende?
  • Arkadaşlara hayırlı olsun. Tecrübeli bulmazı bu kriterlerde zor. THY tartışılmaz imkanlar sunmakta, bu imkanları vermesi zor.
  • ŞU BOY OLAYINI AZICIK KISALTIN, SIRF BOYUMUZ 1.57 diye alınmadıkk ama çanta yerleştirme yapabiliyoruzzzzzz
  • Onurair’in ayt merkezli hali.Hayırlı olsun
  • Kabin memuru olacaksanız THY de olun. Bunların verdiğinin 5 katını alırsınız. Teknisyenden, mühendisten, hatta pilottan bile fazla kazanırsınız. Kafanızı çalıştırın.
  • 1.92 boyla kabinin tabanlarını sildirecek herhalde :)))))
  • Diğer departmanlar için ilan yok mu? 2 yabancı dil konuşuyorum iş bulamıyorum havacılık sektöründe. Şu an çalıştığım şirketten kurtulmak istiyorum artık.
  • Keske bizdeni kezbanlari da alsalar
  • Görüyorsunuz değil mi ilanı. Ne dövme ve piercing e dair bir ibare yok. Bizimkilerde bizi tehdit ediyor. Üniforma giydiği zaman dövme görünmemeli ibaresi koyup mülakata gidince yerin dibine sokuyorlar. İnsanları ötekileştirmediğiniz sizin gibi düşünmeyenlere sosyal faşizm uygulamadığınız zaman iyi bir havayolu firması olabilirsiniz. Şuan için sadece stres altına canımız burnumuzda uçan insanlarız. Hem pegasus hem thy için geçerlidir söylediklerim.

Cortex Havacılık’ın çatısı altında yer alan ve Ağustos ayı itibarıyla uçuşlara başlayacak olan Southwind Airlines, kabin memuru alımı yapacak.

27 Temmuz 2022 itibariyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden alınan 'Havayolu İşletme Ruhsatı' ile süreci tamamlayan ve uçuşlar için geri sayıma geçen şirket, kabin memuru alacağını duyurdu.

Kariyer sitesi üzerinden ilanı yayınlayan şirket, şartlar ve kriterleri de burada sıraladı.

GENEL NİTELİKLER

T.C. vatandaşı olan,
Antalya'da ikamet eden/edebilecek olan,
1988 - 2002 yılları arasında doğmuş,
İyi derecede İngilizce bilen (ikinci yabancı dil Rusça ve/veya Almanca tercih sebebidir)
En az lise veya dengi okul mezunu, (Yurtdışında eğitim görmüş adaylar için denklik belgesi ibraz edilmesi zorunludur. Üniversite veya Meslek Yüksek Okulu Kabin Hizmetleri bölümü mezunu olunması tercih nedenidir.)
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli olan,
Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmayan,

Sağlık ve Fiziki Koşullar;

Sağlık durumu uçuşa elverişli, (Adaylardan işe başlamadan önce Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş hastanelerden uçuşa uygun olduğuna dair sağlık raporu almaları gerekmektedir.)
Kadın adaylar için 1.60-1.80 cm, erkek adaylar için 1.70-1.92 cm boy aralığında,
SOUTHWIND AIRLINES tarafından yapılacak olan boy-kilo ölçümünde boy ve kilosu orantılı olmalıdır.


Başvuru sayfası için tıklayınız...

Southwind kabin memuru alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Southwind Adayı ~ 2 yıl önce
330 kulaga cok hos geliyor ama koşullarınız nasıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaş saçmalığı ~ 2 yıl önce
Türkiyede yine en iyi yaş kriterini corendon koyuyor. adamlar 40 yaşa kadar esnetiyor yaşı. profesyonelliğe en yakın şirket corendon türkiyede. Sağlık durumu iyi,fiziki durumu iyiyse yaşın ne önemi var? yaşı ne yapacan sen işini nasıl yapıyor ona bak tıpkı Avrupa şirketleri gibi bir örnek git araştır farkı gör görmüşsündür illaki ama bu inat bu önyargı bu insan ayrımı ne sende?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübesiz ~ 2 yıl önce
Arkadaşlara hayırlı olsun. Tecrübeli bulmazı bu kriterlerde zor. THY tartışılmaz imkanlar sunmakta, bu imkanları vermesi zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aybüş ~ 2 yıl önce
Tabi zor hem iki dil bilecek hem 88 üst yaş sınırı olacak. Bu şirketler neyin kafasını yaşıyor bir turturamadılar gitti bu kriterleri kim belirliyor neye göre belirliyor? thy zaten bir facia yaş kriterinde.Bizim ülke sıkıntılı başka bir açıklaması yok sanırım. ana dil gibi ingilizcem olsa hiç durmam bu ülkede giderim ya Avrupa şirketlerine başvuru yaparım yada qatar, emirates gibi dünyanın önde gelen şirketlerinde çalışırım.En azından insan gibi muamele görürüm.
YA NOLUR ~ 2 yıl önce
ŞU BOY OLAYINI AZICIK KISALTIN, SIRF BOYUMUZ 1.57 diye alınmadıkk ama çanta yerleştirme yapabiliyoruzzzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnş uzun vadeli olur ~ 2 yıl önce
Onurair’in ayt merkezli hali.Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 2 yıl önce
Kabin memuru olacaksanız THY de olun. Bunların verdiğinin 5 katını alırsınız. Teknisyenden, mühendisten, hatta pilottan bile fazla kazanırsınız. Kafanızı çalıştırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan sever ~ 2 yıl önce
Tüm kamu personeline sonsuz sadakat ve hizmet. Uygun olmayan yol ve dinlenme süresi. Thy köle alır.
hahah ~ 2 yıl önce
1.92 boyla kabinin tabanlarını sildirecek herhalde :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlan açın ~ 2 yıl önce
Diğer departmanlar için ilan yok mu? 2 yabancı dil konuşuyorum iş bulamıyorum havacılık sektöründe. Şu an çalıştığım şirketten kurtulmak istiyorum artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Online lisan ~ 2 yıl önce
Öğret,özel ders ver,illa niye havacılık
Wide body ~ 2 yıl önce
Keske bizdeni kezbanlari da alsalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Betty blue ~ 2 yıl önce
Görüyorsunuz değil mi ilanı. Ne dövme ve piercing e dair bir ibare yok. Bizimkilerde bizi tehdit ediyor. Üniforma giydiği zaman dövme görünmemeli ibaresi koyup mülakata gidince yerin dibine sokuyorlar. İnsanları ötekileştirmediğiniz sizin gibi düşünmeyenlere sosyal faşizm uygulamadığınız zaman iyi bir havayolu firması olabilirsiniz. Şuan için sadece stres altına canımız burnumuzda uçan insanlarız. Hem pegasus hem thy için geçerlidir söylediklerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000