16 Ağustos 2022, Salı 09:33:25

Southwind 3 tur operatörünün müşterilerini de uçuracak

Southwind'in başlattığı Rusya Antalya-Rusya uçuşlarında PEGAS'ın yanında ANEX ve Coral'ın da kapasite kullanacağı belirtildi.
  • Mavi gök anex tur la bağlantılı degilmiydi yahu

Antalya merkezli olarak kurulan Southwind Hava Yolları, Rusya uçuşlarına başladı. Şirket Antalya’dan aralarında St. Petersburg, Perm, Yekaterinburg, Kazan'ın da bulunduğu 6 Rus şehrine uçuşlar gerçekleştiriyor. Yapılacak uçuşlardaki kapasiteyi ise sadece PEGAS Touristik'in değil, aynı zamanda ANEX Tour ve Coral Travel'ın da kullanacağı belirtildi.

Rus Tur Operatörleri Birliği'nin (ATOR) bülteninde yer alan habere göre, ANEX Tour ve Coral Travel da 14 Ağustos'ta Yekaterinburg'a ilk seferini yapan Southwind uçuşlarıyla Antalya'ya paket tatil satacak. Turizmgüncel'de yer alan habere göre; ANEX Tour tarafından yapılan açıklamada, Southwind'in St. Petersburg, Perm, Yekaterinburg, Kazan ve Chelyabinsk'ten kalkan uçaklarıyla Antalya'ya turist gönderileceği kaydedildi.

Coral Travel ise söz konusu şehirlerden paket tur satışlarına başlamış bulunuyor. 

Southwind 3 tur operatörünün müşterilerini de uçuracak

Yorumlar

Anextur ~ 2 yıl önce
Mavi gök anex tur la bağlantılı degilmiydi yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mga/Anex ? ~ 2 yıl önce
Anex in ucusunu neden kendileri yapmyolarki??? Mga anex inse ucuslar neden southwind e ? Tutarszlîk silsilesi :S southwind MGA nin kendi ucuslarnī da alir byle giderse

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000