28 Eylül 2017, Perşembe 13:12:23

Southwest uçağında polis şiddeti

ABD'de Southwest Havayolu şirketi filosundaki bir uçkta, köpeğe alerjisi bulunan bir kadın yolcu uçaktan polis zoruyla atıldı.
  • yolcuların tepkisizliği ve kabin personelinin amann ben uğraşamam polis uğraşsın demesi.. al yerini değiştir kadının çok mu zor.. ?*? o poliste yani maşallah boğazlasaydın kadını?
  • Küçük yazlığımızın küçük terasında sabah sekizde bir toz kahve içme alışkanlığım var. Musibet bir kadın aynı saatte gelir aradaki küçük göletin karşısında köpeğini pisletir ve köfte yoğurur gibi o pisliği mıncıklar. İğrendiniz değil mi? Onun köpek pisliğini mıncıklamak hakkı oluyor da, benim bu rezilliğe itiraz hakkım neden olmuyor? Hadi be, hastalıklı beyinler, zırvalarınızı bana mantık diye yutturmaya kalkmayın.
  • iltica etmis efendi efendi oturacak. belgen yok kafana gore olay cikarirsan cakarlar oyle.
  • içimizdeki türkiye düşmanı ve batı hayranı tipler böyle rezil haberleri görmezden geliyor niyeyse. tek yorum yok
  • Amerikada zaten demokrasi yok avrupada daha yumuşaktır
  • 9/11 den sonra hic bir sey eskisi gibi degil.Guvenlik su an insanligin bile onunde. Bu isin sakasi yok. Efendi gibi ucaga oturacak yolcugunu yapacak yada bu abilerin elinde oyuncak olacak.
  • Kafesinde 3 aylık kedim ile bir seyahatimde yanına oturduğum kadın yolcu kafese bakıp bir anda bana bağırmaya başlamıştı. Alerjisi olduğunu söylüyordu ancak yüzündeki kin ve nefret inanılmazdı. Yerimi değiştirip başka bir koltuğa oturdum. Bu sefer bu kadın ayağa kalkıp bana yine söylenmeye başlamıştı. Akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüp sadece kendisini izlemekle yetindim. Bu tip insanlar Allah'ın yarattığı dilsiz günahsız canlıya dahi düşmanken insanlara neler yapmıyordurki...
  • Niye dünyada United gibi sansasyonel bir haber olmadı ? İkisinde de uçaktan atıyorlar zorla. Ha alerji. Ha ovırbok
  • Özgürlükler ülkesi Amerika...
  • Polise direnmeden ağa, hele Amerikan polisine asla. Ben olsam daha bunları ilk gördüğümde çıkarım uçak kapısının önüne orda ağzıma geleni söylerim artık neyse hukuksal açıdan prosedürü. Ama böyle kendine temas ettirene kadar da direnmicen. Polis zaten ne yapacak seni en kötü merkeze alır ifade verirsin. Suçsuzsan zaten sonrasında tazminat mı açarsın sosyal medyada mı anlatırsın sonra yap ne yapacaksan.
ABD'de Southwest Havayolu şirketi filosundaki bir uçkta, köpeğe alerjisi bulunan bir kadın yolcu uçaktan polis zoruyla atıldı.

Olay Southwwest havayolu şirketinin Baltimore-Los Angeles uçuşunu yapacak olan uçakta yaşandı. Koltuğuna gitmek üzere uçağa binen kadın, koridior üzerinde iki adet küçük köpek gördü. Bunun üzerine hemen telaşlanan kadın yetkililere haber verdi.

Hostesler kadını sakinleştirmeye çalıştı, ancak köpeklere alerjisi bulunduğunu söyleyen kadın bir türlü sakinleşmek bilmedi. Bunun üzerine hostesler uçağa acil durum bildirimiyle polis çağırdı.

Uçağa gelen polisler kadının yanına gelerek önce alerjisi olduğuna dair belge istedi, ancak kadın belgesini gösteremeyince, polisler devreye girerek kadına karşı güç kullandılar.

Önce yerlerde sürüklenen kadına polisler yürü diye bağırarak komut verdi, ancak kadın polisin kendisini sıktığı için adım dahi atamayacak durumdaydı. Bunun üzerine daha da öfkelenen polis kollarıyla kadını zorla tutup dışarı çıkarttı.

 

Southwest uçağında polis şiddeti

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

berbat görüntü ~ 7 yıl önce
yolcuların tepkisizliği ve kabin personelinin amann ben uğraşamam polis uğraşsın demesi.. al yerini değiştir kadının çok mu zor.. ?*? o poliste yani maşallah boğazlasaydın kadını?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kelaynak ~ 7 yıl önce
Küçük yazlığımızın küçük terasında sabah sekizde bir toz kahve içme alışkanlığım var. Musibet bir kadın aynı saatte gelir aradaki küçük göletin karşısında köpeğini pisletir ve köfte yoğurur gibi o pisliği mıncıklar. İğrendiniz değil mi? Onun köpek pisliğini mıncıklamak hakkı oluyor da, benim bu rezilliğe itiraz hakkım neden olmuyor? Hadi be, hastalıklı beyinler, zırvalarınızı bana mantık diye yutturmaya kalkmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayri ~ 7 yıl önce
iltica etmis efendi efendi oturacak. belgen yok kafana gore olay cikarirsan cakarlar oyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ameriiiiiiğaaaaa ~ 7 yıl önce
içimizdeki türkiye düşmanı ve batı hayranı tipler böyle rezil haberleri görmezden geliyor niyeyse. tek yorum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 7 yıl önce
Amerikada zaten demokrasi yok avrupada daha yumuşaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Washington ~ 7 yıl önce
9/11 den sonra hic bir sey eskisi gibi degil.Guvenlik su an insanligin bile onunde. Bu isin sakasi yok. Efendi gibi ucaga oturacak yolcugunu yapacak yada bu abilerin elinde oyuncak olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Kafesinde 3 aylık kedim ile bir seyahatimde yanına oturduğum kadın yolcu kafese bakıp bir anda bana bağırmaya başlamıştı. Alerjisi olduğunu söylüyordu ancak yüzündeki kin ve nefret inanılmazdı. Yerimi değiştirip başka bir koltuğa oturdum. Bu sefer bu kadın ayağa kalkıp bana yine söylenmeye başlamıştı. Akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüp sadece kendisini izlemekle yetindim. Bu tip insanlar Allah'ın yarattığı dilsiz günahsız canlıya dahi düşmanken insanlara neler yapmıyordurki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 7 yıl önce
Niye dünyada United gibi sansasyonel bir haber olmadı ? İkisinde de uçaktan atıyorlar zorla. Ha alerji. Ha ovırbok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alli ~ 7 yıl önce
Özgürlükler ülkesi Amerika...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mercan ~ 7 yıl önce
Polise direnmeden ağa, hele Amerikan polisine asla. Ben olsam daha bunları ilk gördüğümde çıkarım uçak kapısının önüne orda ağzıma geleni söylerim artık neyse hukuksal açıdan prosedürü. Ama böyle kendine temas ettirene kadar da direnmicen. Polis zaten ne yapacak seni en kötü merkeze alır ifade verirsin. Suçsuzsan zaten sonrasında tazminat mı açarsın sosyal medyada mı anlatırsın sonra yap ne yapacaksan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000