22 Nisan 2009, Çarşamba 18:00:00

Southwest Havayolları sınır tanımıyor

ABD merkezli havayolu şirketi Southwest, kabiniçi eğlenceyi yeni bir boyuta taşıdı.
  • Zevksizlikte hudut tanimayan kültür yine isbasinda.
  • THY ve Southwest ayrı dünyaların insanları. Birisi elme diğerisi ise armut. karşılaştırmak çok mantıksız olur. THY farklılaştırma politikası izlerken, soutwest ise Low-Cost politikası izlemektedir. Ayrıca, facebookta soutwestin kurduğu gruba bi,ir göz atarsanız, sadakatlı olan ve Soutwest'den başkasıyla uçmam diyenlerin sayısı hiçte az değil.
  • bence en iyisi güzel sistem thy de tiyatro ve sinama mı yerleştirse uçaklara bide yanında mısır ohhhhhh fıstık gibi sinema bitene kadar bi bakmışın seyahat bitmiş oh ne güzel.
  • Yolcu çekmek için ne yapcacaklarını şaşırdılar herhalde???

ABD merkezli havayolu şirketi Southwest, kabiniçi eğlenceyi yeni bir boyuta taşıdı. Southwest kabin görevlileri güvenlik anonslarını rap eşliğinde gerçekleştiriyor, Elvis Presley taklidi yapıyor. Uçağın içinde bir de tuvalet kağıdı açma yarışması yapılıyor.

Düşük maliyetli havayolu konseptinin mimarı ABD merkezli havayolu şirketi Southwest, kabiniçi eğlenceyi yeni bir boyuta taşıdı.

Alman Bild Gazetesi'nin haberine göre; uçağın kalkışı öncesi kabin personeli tarafından rutin olarak gerçekleştirilen güvenlik anonsları Southwest yetkililerinin izniyle rap tarzında yapılmaya başlandı. David Homes adlı kabin personelinin rap tarzı güvenlik anonsu internette de tıklanma rekorları kırıyor.

Southwest Havayolları daha önce de dikkat çekici çalışmalara imza atmıştı. Southwest kabin görevlileri Las Vegas uçuşları sırasında Elvis Prestley taklidi yaparak yolcuları eğlendirmiş, kabin içi tuvalet kağısı açma yarışmaları düzenlenmişti. Southwest, uçaklarının dışını topmodel Bar Rafaelli'nin bikinili fotoğraflarıyla süslemesi de oldukça dikkat çekmişti.

Southwest Havayolları sınır tanımıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Zevksizlikte hudut tanimayan kültür yine isbasinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY ve Southwest ayrı dünyaların insanları. Birisi elme diğerisi ise armut. karşılaştırmak çok mantıksız olur. THY farklılaştırma politikası izlerken, soutwest ise Low-Cost politikası izlemektedir. Ayrıca, facebookta soutwestin kurduğu gruba bi,ir göz atarsanız, sadakatlı olan ve Soutwest'den başkasıyla uçmam diyenlerin sayısı hiçte az değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence en iyisi güzel sistem thy de tiyatro ve sinama mı yerleştirse uçaklara bide yanında mısır ohhhhhh fıstık gibi sinema bitene kadar bi bakmışın seyahat bitmiş oh ne güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yolcu çekmek için ne yapcacaklarını şaşırdılar herhalde???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000