16 Eylül 2011, Cuma 08:03:02

SOUTH AFRICAN AIRWAYS YÜZDE 66 KAR AÇIKLADI

South African Airways 2010/2011 finans yılı için net karını açıkladı.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
South African Airways (SAA) 2010-2011 finans yılında, bir önceki dönem 442 milyon Rand olan karını %77 arttırarak 782 milyon Rand net kar açıkladı.
South African Airways grubun bir önceki sene 487 milyon olarak gerçekleşen işletme karı ise %66 oranında artarak 807 milyon Rand oldu.

SAA yönetim kurulu üyesi Cherly Carolus bu sonuçlar için “ SAA’in finansal ve havayolu dünyasındaki konumu her geçen gün gelişerek artmaktadır. Bu sene
gerçekleştirdiğimiz finansal rakamlar bizlere hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda doğru pozisyonda olduğumuzu göstermektedir. Önümüzdeki 3 yılda gelişme
stratejilerimize devam ederek, SAA’in 10 yıl içerisinde dünyanın önde gelen havayolları arasında yerini almasını sağlayacağız” dedi. SAA yönetim kurulu başkanı Siza Mzimela ise “ Havayolumuzun ve Güney Afrika hükümetinin gelişim programını en uygun şekilde kullanamaya çalışmamıza ilave olarak müşteri servisi ve memnuniyetine olan koşulsuz inancımız başarıyı ve büyümeyi beraberinde getirmiştir. SAA uçuş ağını genişletmeye ve geliştirmeye devam ederek yolcularına küresel bir uçuş ağı sağlayarak Afrika kıtasının en büyük havayolu olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir.” diye ekledi.
SOUTH AFRICAN AIRWAYS YÜZDE 66 KAR AÇIKLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000