18 Temmuz 2019, Perşembe 11:44:41

Sorunlu yolcuya ömür boyu uçuş yasağı!

İngiltere'de Londra-Dalaman seferini yapan Jet2 Hava Yolları uçağında olay çıkararak uçağın savaş jetleri eşliğinde geri dönmesine neden olmakla suçlanan bir yolcuya, hava yolu şirketi tarafından 85 bin sterlin (yaklaşık 600 bin TL) ceza kesildi.
  • Erhan guleryuz denilen korkutuk sarhos adami kabinde sigara ictigi icin alman polisine teslim etmeyen kaptana selam...
  • Tk da olsa yolcu guzel bi reklam yapar kafam dumanlıydı der araya bir kaç tanıdık avukat savcı vs sokar 5 kurus ceza almadan yırtardı Tk dan da bilet almaya devam ederdi bu arada öyle kara liste falan beklemeyin sadece biz yer gorevlilerine ve kabin personeline ihale edilir boyle seyler Gozunu sevdigimin avrupası dinini diyanetine laf soylersiniz ama hukuktan dem vurmazsınız hic sizi gidi parti riyakarları sizi
  • ne zaman bizde de her konuda böyle ağır cezalar olur adam gibi kanunlar konulur,uygulanır,kimseye ayrımcılık yapılmaz o zaman ülke ve toplum olarak rahat bir nefes alırız aksi halde şimdiki gibi her yerde kaos,sorun,suç içinde yaşarız.
  • Tk olsa kutlar,özür diler,upgrade ederdi. Anca memurlarına ceza vermeyi sever.
  • Türkiyede olsa para cezasi alir yarinda ucaga biner. Sonra da erdoganin sucu diye bagrir

İngiltere'de Londra-Dalaman seferini yapan Jet2 Hava Yolları uçağında olay çıkararak uçağın savaş jetleri eşliğinde geri dönmesine neden olmakla suçlanan bir yolcuya, hava yolu şirketi tarafından 85 bin sterlin (yaklaşık 600 bin TL) ceza kesildi.

Uçuş sırasında uçağın kapısını açmaya çalışan ve yolcuları tehdit ettiği öne sürülen 25 yaşındaki kadına ayrıca şirket tarafından ömür boyu uçuş yasağı getirildi.

İngiltere medyasında yer alan haberlere göre olay, 22 Haziran'da Hava Yolları'nın Airbus 321 model uçağında yaşandı. Yolcuların ifadesine göre, kabin görevlilerine saldırdığı belirtilen kadın kokpite girmek istedi. Daha sonra uçağın kapısını açmaya çalışan kadın uçuş personeli ve yolcular tarafından zaptedildi.

SAVAŞ UÇAKLARI EŞLİK ETTİ, BÖLGE HALKI PANİĞE KAPILDI

Bu sırada kuleye kaçırılma sinyali gönderen uçak kalkışından 45 dakika sonra İngiliz Hava Kuvvetleri'ne bağlı iki Typhoon eşliğinde Stansted Havalimanına geri döndü.

Bölgede yaşayan birçok kişinin ses hızını aşan savaş uçaklarının çıkardığı gürültüden paniğe kapılarak, 999'u aradıkları ve patlama ihbarında bulundukları belirtiliyor.

Kadın olaydan sonra gözaltına alınırken, geceyi Stansted'de geçiren diğer yolcular ertesi gün başka bir uçakla Dalaman'a gitti.

Jet2 CEO'su Steve Heapy, bunun şimdiye kadar uçuşlarında tanık oldukları en ciddi olay olduğunu söyledi.

Heapy, "Bu yolcu, şimdi yaptıklarının sonuçlarıyla yüzleşmek ve uçağın geri dönmek zorunda kalmasından kaynaklanan tüm zararlarımızı karşılamak zorunda" dedi.

Tutuksuz olarak yargılanan kadın 21 Ağustos'ta mahkemeye çıkarılacak.

Sorunlu yolcuya ömür boyu uçuş yasağı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Fra ucusu ~ 5 yıl önce
Erhan guleryuz denilen korkutuk sarhos adami kabinde sigara ictigi icin alman polisine teslim etmeyen kaptana selam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hidayet ~ 5 yıl önce
Tk da olsa yolcu guzel bi reklam yapar kafam dumanlıydı der araya bir kaç tanıdık avukat savcı vs sokar 5 kurus ceza almadan yırtardı Tk dan da bilet almaya devam ederdi bu arada öyle kara liste falan beklemeyin sadece biz yer gorevlilerine ve kabin personeline ihale edilir boyle seyler Gozunu sevdigimin avrupası dinini diyanetine laf soylersiniz ama hukuktan dem vurmazsınız hic sizi gidi parti riyakarları sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suç ve ceza ~ 5 yıl önce
ne zaman bizde de her konuda böyle ağır cezalar olur adam gibi kanunlar konulur,uygulanır,kimseye ayrımcılık yapılmaz o zaman ülke ve toplum olarak rahat bir nefes alırız aksi halde şimdiki gibi her yerde kaos,sorun,suç içinde yaşarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 5 yıl önce
Tk olsa kutlar,özür diler,upgrade ederdi. Anca memurlarına ceza vermeyi sever.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flo ~ 5 yıl önce
Türkiyede olsa para cezasi alir yarinda ucaga biner. Sonra da erdoganin sucu diye bagrir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000