04 Haziran 2010, Cuma 18:36:11

SORUMSUZ PİLOT KOVULDU (GÜNCELLENDİ)

Turkuaz Havayolları’nın Antalya-Münster seferini yapan uçağında alkollü olduğu tespit edilen pilotun görevine son verildi.
  • böyle tiplere inanın uçak değil bisiklet bile emant edilmemeli..yüzlerce insanın hayatını hiçe saymak ne demek ögretilmeli..alacaksın elinden diplomasını gitsin limon satsın...
  • canını sana emanet edenler adına üzül az para kazanmıyorsunuz işinie saygı duy sana dışarda kimse bu parayı vermez.içki keyif için içilir hocam seni işe alırlarsa sonuna kadar peşindeyiz..
  • abileri tarafından hangi akıl mantıkla idare edildiyse bugünlere kadar gelebilmiş bir alkol bağımlısı yazık ama ona değil birçok insanın canını hiçe sayarak onu idare edenlere.
  • Eeee Oguz Vural, buraya kadarmış!!! İyi bile uçtun kaç senelerdir yakalanmadan... Gerçi çok yakalandın da, yok yazık günah; yok evli barkli coru cocuğu var vs. vs. hep gereksiz yere idare edildin. Kıbrıs Turk Hava Yollari, İnter, World Focus, Sky ve dilerim SON olarak da Turkuaz... Hepsinden de aynı nedenden ve daha da önemlisi hepsinden de Kaptan Adayi olarak isine son verildi. Yazık, kendini düşünmüyorsan aileni, ufacık Bebisini, ve senelerdir taşıdığın yüzbinlerde insan ve onların ailelerini, sevdiklerini duşun! Bu is o kadar UCUZ değil!!! Can taşıyorsun CAN! Bu ne DELİ CESARETİ? Hiç mı korkun yok? Seni şiddetle kınıyorum, Allah yardımcın olsun... Buraya kadarmış
  • önceki calistigi sirketlerde de alkol probleminden dolayi isine son verilen bir pilotu neden tutkuaz ise alir ki ? sicili temiz olmayan bir insani? elbette yeni sirketinde de o sorun devam eder, önceden programlanmis..
  • Turkuvaz neden daha önce farkına varmamış hayret
  • Almanlar da olmasa. Turkuaz Almanlara minnettardır.
  • Burada hiç utanmadan "Kendi düşen ağlamaz", "Daha önceden zaten bu nedenle işten çıkarılmıştı. Şimdi TK'ya girer" diye yazacağına sorunu olan düşen bir arkadaşımın, meslektaşımın niye elinden tutamadım diye hayıflan. Yaraya gaga atmak kümesteki tavuklara mahsus...
  • Bravo Turkuaz, Ama keşke ekip bu olayın farkına önceden varsaydı da ele güne rezil olmasaysık. ne de olsa siz de Türk şirketisiniz. Ayrıca olay bitmiş zabıtlar tutulmuş, şirket işten atmış, neden ismi verilmez bu pilotun, neden şirket bu adamı mahkemeye verip, suç duyurusunda bulunmaz? Münster yolcusunun yerinde olsam derhal dava açarım...
  • Kesinlikle kabul edilemez bir durum alkollü olarak pilot kabinine oturup uçağı uçurmak inanamıyorum. Amerikalı pilotlara alıştık da biz de de başladı.. Hemen kapıyı gösterip güle güle demek lazım ayrıca bütün havayollarına bilgi verilmesi zorunlu o kapıdan çıkıp ötekisinden girmemesi için. Ceza da alması kesin..Acaba yardımcı pilot veya hostesler fark etmemişlerdir alkol kokusunu kokar çünkü..
Antalya-Münster seferini yapan TRK215 sefer sayılı Turkuaz Havayolları uçağının ikinci pilotu O.V’nin sefer sonunda Alman Sivil Havacılık otoriteleri tarafından yapılan kontrollerde alkollü olduğunun tespit edilmesinden sonra Turkuaz Havayolları’ndan beklenen haber geldi.

22 Mart 2010 tarihinde Turkuaz Havayolları’nda göreve başlayan O.V isimli pilotun, bugün itibariyle şirketle ilişiği kesildi.

Şirketten yapılan açıklamada, “Uçuş emniyetini ve yolcu güvenliğini her şeyin üzerinde tutan Turkuaz Havayolları, bu tarz olaylara asla prim tanımayacaktır. Daha önce farklı havayollarında alkol sorunu olduğu için işten atıldığı söylenen sözkonusu pilotla ilgili bu iddialar, kurumumuzun bilgisi dışındadır” denildi.

Münster-Antalya seferi bir başka uçuş ekibiyle saat 20:00’de gerçekleştirilecek.

Şirket, ilgili kaptan hakkında hukuki süreci Pazartesi günü başlatacağını açıkladı.
SORUMSUZ PİLOT KOVULDU (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
böyle tiplere inanın uçak değil bisiklet bile emant edilmemeli..yüzlerce insanın hayatını hiçe saymak ne demek ögretilmeli..alacaksın elinden diplomasını gitsin limon satsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
canını sana emanet edenler adına üzül az para kazanmıyorsunuz işinie saygı duy sana dışarda kimse bu parayı vermez.içki keyif için içilir hocam seni işe alırlarsa sonuna kadar peşindeyiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
abileri tarafından hangi akıl mantıkla idare edildiyse bugünlere kadar gelebilmiş bir alkol bağımlısı yazık ama ona değil birçok insanın canını hiçe sayarak onu idare edenlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eeee Oguz Vural, buraya kadarmış!!! İyi bile uçtun kaç senelerdir yakalanmadan... Gerçi çok yakalandın da, yok yazık günah; yok evli barkli coru cocuğu var vs. vs. hep gereksiz yere idare edildin. Kıbrıs Turk Hava Yollari, İnter, World Focus, Sky ve dilerim SON olarak da Turkuaz... Hepsinden de aynı nedenden ve daha da önemlisi hepsinden de Kaptan Adayi olarak isine son verildi. Yazık, kendini düşünmüyorsan aileni, ufacık Bebisini, ve senelerdir taşıdığın yüzbinlerde insan ve onların ailelerini, sevdiklerini duşun! Bu is o kadar UCUZ değil!!! Can taşıyorsun CAN! Bu ne DELİ CESARETİ? Hiç mı korkun yok? Seni şiddetle kınıyorum, Allah yardımcın olsun... Buraya kadarmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
önceki calistigi sirketlerde de alkol probleminden dolayi isine son verilen bir pilotu neden tutkuaz ise alir ki ? sicili temiz olmayan bir insani? elbette yeni sirketinde de o sorun devam eder, önceden programlanmis..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turkuvaz neden daha önce farkına varmamış hayret

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Almanlar da olmasa. Turkuaz Almanlara minnettardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burada hiç utanmadan "Kendi düşen ağlamaz", "Daha önceden zaten bu nedenle işten çıkarılmıştı. Şimdi TK'ya girer" diye yazacağına sorunu olan düşen bir arkadaşımın, meslektaşımın niye elinden tutamadım diye hayıflan. Yaraya gaga atmak kümesteki tavuklara mahsus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bravo Turkuaz, Ama keşke ekip bu olayın farkına önceden varsaydı da ele güne rezil olmasaysık. ne de olsa siz de Türk şirketisiniz. Ayrıca olay bitmiş zabıtlar tutulmuş, şirket işten atmış, neden ismi verilmez bu pilotun, neden şirket bu adamı mahkemeye verip, suç duyurusunda bulunmaz? Münster yolcusunun yerinde olsam derhal dava açarım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kesinlikle kabul edilemez bir durum alkollü olarak pilot kabinine oturup uçağı uçurmak inanamıyorum. Amerikalı pilotlara alıştık da biz de de başladı.. Hemen kapıyı gösterip güle güle demek lazım ayrıca bütün havayollarına bilgi verilmesi zorunlu o kapıdan çıkıp ötekisinden girmemesi için. Ceza da alması kesin..Acaba yardımcı pilot veya hostesler fark etmemişlerdir alkol kokusunu kokar çünkü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000