31 Temmuz 2011, Pazar 16:23:19

SORU İŞARETLERİ BİTMEK BİLMİYOR

Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili soru işaretleri artıyor.
  • bu iş kaza.. cidden bunu anlamiyormusunuz ?subaylarla derdi bu insanlarin ?neden korkuyorsunuz Atatürkten, laik ve özgür yaşamdan ?korkmayin cidden korkmayın..ve siz merak etmeyin özlediğiniz o gunler gelmeyecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına Türkiyeli denmeyecek ve nufus cuzdanlarinda kara çarşaflı i ninja fotoğrafları olmayacak.. evet dalga geçiyorum bir dini sembol ile dalga geçiyorum çünkü islamiyette böyle bir şey yok. islamiyet bu değil.
  • maalesef Sayin Yazicioglunu Öldürdüler!!! kimmi, bu günlerde yargilanan Subaylar! bu sorunun cevabini verecek kisilerdir, maalesef Türk ordusu Büyük bir zan altinda dir ve sucludur!!! kimin hesabina calisiyorlar onu okadar cok bilmek isterdim, ama anlasilmistirki her tasin altin dan subaylar cikiyor,Acaba NEDEN?????
  • TSK'yi koru korune savunan arkadaslar,kimse TSK aleyhine konusmuyor.Sorun TSK icerisinde yuvalanmis bir kisim illegal yapilanmalardir.Bu sadece Turkiye icerisinde degil tum dunayda boyledir.Derin bir yapilanma ulke politikalarini dizayn etmek icin boyle illegal islere kalkisir.Kurt sorunun cozumu icin her atilan adimin akabinde onlar sehit verilmesi,devletin kendi kurumlarina sabotaj duzenlenmesi,HSBC,Gungoren,Sinagog bombalanmsi hep saibelidir.Tipki ABD'de yasanan 11 eylil saldirilarinin arkasinda illegal devlet kurumlarinin payi oldugu gibi.Malesef ulke politikalarini dizayn icin her ulke kendi vatandasina kiyabiliyor.
  • bazıları sayın yazıcıoğlunun sehadedini içine sindiremiş olmalıki gocun makta arkadşalr siz ne kadar havacıysanız inanın bizde o kadar havacıyız Sayın YAzıcıoğlu bu milleti barıştıracak tek isimdi sehit edildi Ergenekon ve onun gibi yapılanmaların karsında dik durabilecek cesaret ve feraset gösterecek tek liderdi onun için şehit edildi Allah gani gani Rahmet eylesin Kocatepe ve Tacettin dergahı onun makamını östermekte inceleyin... http://www.tacettindergahi.net/haber_detay.asp?haberID=823
  • azicik ingilizcen olsa araba-ucak vb. kazada olenlere 'killed in plane crash' vs dendigini bilirsin, ki eminim o dedigini de cia nin sitesinden gidip okumadin, kulaktan dolma konusuyorsun. sayin airporthaber yonetimi, lutfen havacilikla ilgisi olmayan bu komplo teorilerini, rant saglama oyunlarini artik yayinlamayin. 3 gunde helikopter kazasinda sok gelisme oluyor, bakiyoruz ayni sey ayni sey, kelimelerin yerini degistirerek aciklama yayinlaniyor. birakalim bu isleri gozunuzu seveyim
  • yanlış yoldasın vatandaş... TSK yı devreden çıkarmak kimin işine yarar? sen bir daha salim kafayla bir iyi düşün.. TSK Atatürk Cumhuriyeti' nin bekçisidir. ama bunu değiştirmek isteyenler varsa onlara ne söylenebilirki?
  • Bırakın dayanaksız konularla TSK yı savunmayı. Heron'lar bizimkilere (PKK lılara) çok zarar veriyor ya düşürelim ya da uçuş rotasını değiştirelim diyen teğmen terfi üstüne terfi alıyorsa. Yıllardır kimse ona dokunamadıysa. Bu ordu üst kademesi yıllardır kime hizmet ediyor? Niye hesap vermeye kalkınca ben oynamıyorum diyerek küçük cocuklar gibi oyunu bırakıyorlar. Bu mu büyük ordu??? TSK yeniden doğacak ve baştan aşağıya modernize bir birlik olacak. Kimsenin bizim ordumuzu taktığı yok. Hepimiz askerlik yaptık bu yapının ne kadar kötü olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeter artık! Yazıcıoğlu kazasına gelince yine bırakın hikaye okumayı 4 dakikalık radar kaydı yok. Açıklama yapması gereken kişiler ortada yok! Siz neden bahsediyorsunuz???
  • he bu ulkede butun kurumlar sutten çıkmış ak kaşık bir tsk var kotu niyetli demi???.ulkeyi teröristler sardı .her yanımız terorist.
  • Muhsin yazıcığulunun kazasından sonra Cıa nin kendi web sitesinde kullandığı ifade birebir. killed kelimesi olmuştur. died değildir. killed ın ne anlama geldiğini biliyoruz hepimiz.
  • Uzaylılar yapmış olabilirmi? Eğer bu safsatalar bu portalda daha fazla çıkarsa bir daha bu portala girmeyeceğime şerefim üzerine yemin ediyorum. Ey yorum yazanlar ve bu haberi buraya koyanlar, burası havacılık haberleri için, cinayet ve paranoya duygularınızı ve silahlı kuvvetlere hakaret söylemlerinizi başka yerde yapın
Devlet Denetleme Kurulu'nun hazırladığı raporda çarpıcı satırbaşları var.

25 Mart 2009 günü Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişiyi taşıyan helikopter düşmüş kazada helikopterin içinde bulunan herkes vefat etmişti.

Kazanın ardından olayın basit bir helikopter kazası değil bir suikast olduğu iddiaları sürekli dillendirildi. Konuyla ilgili birçok soruşturma yapılırken TBMM'de de araştırma komisyonları kuruldu. Konuyla ilgili son olarak Devlet Denetleme Kurulu (DDK) bir rapor hazırladı.

Kaza günü hava hareketliliği vardı

DDK'nın hazırladığı raporda, "Kazanın meydana geldiği günün sabahından itibaren kazanın olduğu bölge yakınlarında yoğun bir hava aracı hareketliliği olduğunun tespit edildiği belirtildi. Raporda, "Kaza anında da söz konusu hareketliliğin devam ettiği, ancak muhtemel kaza saatinden sonra iki saat kadar hava hareketliliği yaşanmadığı ve daha sonra yeniden bir hava hareketliliğinin görüldüğü tespit edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Radara yakalanmadı

Sivil radarlardan izlenebilen görüntülerde ve helikopterin TCAD cihazından transponderi açık herhangi bir hava aracı ile doğrudan temas olmadığının anlaşıldığını açıklayan DDK raporunda şu ifadeler kullanıldı: "Raporda helikopter kazasının gerçekleştiği mahalde; radar görüntü irtifasının daha altında uçan ve transponderini kapatan bazı hava araçlarının da bulunabileceği, sivil radarlardaki görüntülerden ve patlama sesi duyulduğuna ilişkin görgü tanığı beyanlarından anlaşılmıştır. Bu itibarla, helikopterin çok yakınından geçen bir başka uçak nedeniyle savrulmuş veya düşmüş olabileceği iddiası araştırılmaya değer bulunmuştur"

Savcılık araştırsın

Konu hakkında bir öneride de bulunan DDK, "Radar görüntüleri izlenemeyen, ancak bölgede uçtukları yine sivil radar görüntülerinde zaman zaman görünüp kaybolmalarından anlaşılan diğer uçakların güzergâh ve irtifalarının, uçaklarda bulunan kayıt cihazlarından elde edilecek veriler çerçevesinde Cumhuriyet Başsavcılığınca incelenmesi ve bu konudaki tüm tereddütlerin giderilmesi önerilmektedir" dedi.

Milli Gazete

SORU İŞARETLERİ BİTMEK BİLMİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu iş kaza.. cidden bunu anlamiyormusunuz ?subaylarla derdi bu insanlarin ?neden korkuyorsunuz Atatürkten, laik ve özgür yaşamdan ?korkmayin cidden korkmayın..ve siz merak etmeyin özlediğiniz o gunler gelmeyecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına Türkiyeli denmeyecek ve nufus cuzdanlarinda kara çarşaflı i ninja fotoğrafları olmayacak.. evet dalga geçiyorum bir dini sembol ile dalga geçiyorum çünkü islamiyette böyle bir şey yok. islamiyet bu değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
maalesef Sayin Yazicioglunu Öldürdüler!!! kimmi, bu günlerde yargilanan Subaylar! bu sorunun cevabini verecek kisilerdir, maalesef Türk ordusu Büyük bir zan altinda dir ve sucludur!!! kimin hesabina calisiyorlar onu okadar cok bilmek isterdim, ama anlasilmistirki her tasin altin dan subaylar cikiyor,Acaba NEDEN?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TSK'yi koru korune savunan arkadaslar,kimse TSK aleyhine konusmuyor.Sorun TSK icerisinde yuvalanmis bir kisim illegal yapilanmalardir.Bu sadece Turkiye icerisinde degil tum dunayda boyledir.Derin bir yapilanma ulke politikalarini dizayn etmek icin boyle illegal islere kalkisir.Kurt sorunun cozumu icin her atilan adimin akabinde onlar sehit verilmesi,devletin kendi kurumlarina sabotaj duzenlenmesi,HSBC,Gungoren,Sinagog bombalanmsi hep saibelidir.Tipki ABD'de yasanan 11 eylil saldirilarinin arkasinda illegal devlet kurumlarinin payi oldugu gibi.Malesef ulke politikalarini dizayn icin her ulke kendi vatandasina kiyabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazıları sayın yazıcıoğlunun sehadedini içine sindiremiş olmalıki gocun makta arkadşalr siz ne kadar havacıysanız inanın bizde o kadar havacıyız Sayın YAzıcıoğlu bu milleti barıştıracak tek isimdi sehit edildi Ergenekon ve onun gibi yapılanmaların karsında dik durabilecek cesaret ve feraset gösterecek tek liderdi onun için şehit edildi Allah gani gani Rahmet eylesin Kocatepe ve Tacettin dergahı onun makamını östermekte inceleyin... http://www.tacettindergahi.net/haber_detay.asp?haberID=823

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
azicik ingilizcen olsa araba-ucak vb. kazada olenlere 'killed in plane crash' vs dendigini bilirsin, ki eminim o dedigini de cia nin sitesinden gidip okumadin, kulaktan dolma konusuyorsun. sayin airporthaber yonetimi, lutfen havacilikla ilgisi olmayan bu komplo teorilerini, rant saglama oyunlarini artik yayinlamayin. 3 gunde helikopter kazasinda sok gelisme oluyor, bakiyoruz ayni sey ayni sey, kelimelerin yerini degistirerek aciklama yayinlaniyor. birakalim bu isleri gozunuzu seveyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yanlış yoldasın vatandaş... TSK yı devreden çıkarmak kimin işine yarar? sen bir daha salim kafayla bir iyi düşün.. TSK Atatürk Cumhuriyeti' nin bekçisidir. ama bunu değiştirmek isteyenler varsa onlara ne söylenebilirki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bırakın dayanaksız konularla TSK yı savunmayı. Heron'lar bizimkilere (PKK lılara) çok zarar veriyor ya düşürelim ya da uçuş rotasını değiştirelim diyen teğmen terfi üstüne terfi alıyorsa. Yıllardır kimse ona dokunamadıysa. Bu ordu üst kademesi yıllardır kime hizmet ediyor? Niye hesap vermeye kalkınca ben oynamıyorum diyerek küçük cocuklar gibi oyunu bırakıyorlar. Bu mu büyük ordu??? TSK yeniden doğacak ve baştan aşağıya modernize bir birlik olacak. Kimsenin bizim ordumuzu taktığı yok. Hepimiz askerlik yaptık bu yapının ne kadar kötü olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeter artık! Yazıcıoğlu kazasına gelince yine bırakın hikaye okumayı 4 dakikalık radar kaydı yok. Açıklama yapması gereken kişiler ortada yok! Siz neden bahsediyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
he bu ulkede butun kurumlar sutten çıkmış ak kaşık bir tsk var kotu niyetli demi???.ulkeyi teröristler sardı .her yanımız terorist.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Muhsin yazıcığulunun kazasından sonra Cıa nin kendi web sitesinde kullandığı ifade birebir. killed kelimesi olmuştur. died değildir. killed ın ne anlama geldiğini biliyoruz hepimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uzaylılar yapmış olabilirmi? Eğer bu safsatalar bu portalda daha fazla çıkarsa bir daha bu portala girmeyeceğime şerefim üzerine yemin ediyorum. Ey yorum yazanlar ve bu haberi buraya koyanlar, burası havacılık haberleri için, cinayet ve paranoya duygularınızı ve silahlı kuvvetlere hakaret söylemlerinizi başka yerde yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000