26 Şubat 2011, Cumartesi 15:09:58

SONUNDA PİLOTU DA KAÇTI!

Libya lideri Muammer Kaddafi'nin özel uçağını kullanan Norveçli pilotu Odd Birger Johansen'ın, ailesi ile birlikte Libya'yı terk ettiği bildirildi.
  • thy asker emeklisi subayları işe almıyor diye eleştiriyorsunuz yani. gerçi sizi asıl rahatsız eden thynin önlenemez yükselişi ya neyse
  • Bende senin fikrine katiliyorum :)
  • Bu pilot arkadas yanlis yere gitmis,Dogruca turkiyeye gelmeliydi.Malum koskoca THY babamiz issiz yabanci pilot dostudur.
  • Bakin hemen acele karar vermeyin bu isin altindan amerika ya da italya fransa cikabilir.Kaddafi kotu bir degil di asla.Bir anda halk nasil silahlandi organize oldu???eger petrolu olmasaydi ne olur du?Libyayi misirla ayni kefeye koymayin bence libya da garip seyler oluyor.Sular cekilince goreceksiniz.Kaddafi ve devrimi cok onemli ama yok edecekler yerine kukla devlet gelecek
  • Kaddafinin Dünya ziyaretlerinde kullandigi uçak AFRIQIYAH Havayollarina ait VIP A340-200 5A-ONE uçagidir ve Pilotlari Libyalidir. Gerekirse ikinci uçagi A300-600 5A-IAY da hazir bekliyor fakat bence ya Suriye Venezuella, ve Küba ya gidebilir. Avrupa ve Amerika Kaddafi ve Ailesine viza yasagi getirdi.Daha önce Kaddafi 5A-DAK B707 uçagi kullaniyordu.

İskandinav Havayolları'ndan (SAS) emekli olduktan sonra Kaddafi'nin özel jetini kullanmak üzere Libya'da işe başlayan Odd Birger Johansen'ın, yaklaşık 1,5 yıl bu görevde çalıştığı belirtildi.

Libya'da başlayan protesto gösterileri sırasında Norveç televizyonuna konuşan pilotun, ülkede kargaşa ve huzursuzluğun hızla yayıldığını belirterek, kendisinin kahraman olmadığını ve evine dönmek istediğini söylediği kaydedildi.

Kendisiyle daha sonra yeniden irtibata geçen Norveçli basın kuruluşları, pilot Odd Birger Johansen'ın, kızı ve eşi ile birlikte Avusturya'nın başkenti Viyana'ya gelmeyi başardıklarını, ailenin burada bir süre dinlendikten sonra Norveç'e geçeceklerini duyurdu.(Hürriyet)

SONUNDA PİLOTU DA KAÇTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
thy asker emeklisi subayları işe almıyor diye eleştiriyorsunuz yani. gerçi sizi asıl rahatsız eden thynin önlenemez yükselişi ya neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bende senin fikrine katiliyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu pilot arkadas yanlis yere gitmis,Dogruca turkiyeye gelmeliydi.Malum koskoca THY babamiz issiz yabanci pilot dostudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bakin hemen acele karar vermeyin bu isin altindan amerika ya da italya fransa cikabilir.Kaddafi kotu bir degil di asla.Bir anda halk nasil silahlandi organize oldu???eger petrolu olmasaydi ne olur du?Libyayi misirla ayni kefeye koymayin bence libya da garip seyler oluyor.Sular cekilince goreceksiniz.Kaddafi ve devrimi cok onemli ama yok edecekler yerine kukla devlet gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kaddafinin Dünya ziyaretlerinde kullandigi uçak AFRIQIYAH Havayollarina ait VIP A340-200 5A-ONE uçagidir ve Pilotlari Libyalidir. Gerekirse ikinci uçagi A300-600 5A-IAY da hazir bekliyor fakat bence ya Suriye Venezuella, ve Küba ya gidebilir. Avrupa ve Amerika Kaddafi ve Ailesine viza yasagi getirdi.Daha önce Kaddafi 5A-DAK B707 uçagi kullaniyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000