05 Eylül 2013, Perşembe 07:50:18

SONUNDA DALAMAN'A İNDİLER

Dalaman Hava Limanı Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç’in aylardır yürüttüğü çalışmalar sonrasında dünyaca ünlü seyahat acentesi Tui-Suisse’nin üst düzey yöneticileri ve 8 İsviçreli gazeteci Dalaman’a geldi.
  • Bunun için mi 8 aydır uğraşmış, davet ediyorsun ağırlıyorsun geliyorlar. Boş işler bunlar boş.
  • 1970 model her tarafı dökülen havalimanına davet etmekten utanmadılar mı acaba?

ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç’in aylardır yürüttüğü çalışmalar sonrasında dünyaca ünlü seyahat acentesi TUİ-SUİSSE’nin CEO’su Martin Wittwer ile uçak şirketi Edelweiss Airlines’in CEO’su Karl Kistler’in aralarında bulunduğu üst düzey 154 yönetici ve 8 isviçreli gazeteci Dalaman’a geldi. Misafirler, ATM Dalaman Dış Hatlar Terminaline gelişlerinde Muğla ve Türkiye’nin farklı yörelerinden oluşan ezgiler sergileyen dans grubu tarafından karşılandı. İsviçre’nin Zürih Kentinden Dalaman’a gelen Edelweiss Airlines’e ait uçağın pilotluğunu şirketin CEO’su Karl Kistler yaptı.

Tui-Suisse’nin CEO’su Martin Wittwer ve İsviçreli misafirler yapılan karşılama töreni için ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç’e teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler. Karşılama töreninde Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ve Muğla Turizm Müdürü Kamil Özer’de hazır bulundu.

“MUĞLA TURİZMİ AÇISINDAN ÖNEMLİ”

ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç, dünyaca ünlü seyahat acentesi TUİ’nin İsviçreli üst düzey acente yöneticileri ve 8 İsviçreli gazetecinin katıldığı, “World Experience 2013” toplantısını Dalaman’da yapmasının önemine işaret ederek, “Her yıl dünyanın farklı bir bölgesinde toplanan TUİ’nin üst düzey acente yöneticilerinin Dalaman’a gelmesi bölge turizmi açısından çok önemli” dedi.

Güvenç, TUİ’nin üst düzey yöneticilerinin 2 gün boyunca Muğla’nın doğal güzelliklerini tanıma fırsatını bulacağına işaret ederek, “Misafirlerimiz ilk gün Göcek’ten tekne ile bir yolculuğa çıkacaklar. Misafirlerimiz TUİ’nin kendi otellerinde ağırlanacaklar. Bu Dalaman bölgesinin tanıtımı açısından çok güzel. En önemlisi ise bu etkinlikler bölgemizin İsviçre’de tanınırlığını artıracak. Önümüzdeki sezon İsviçre’den Dalaman bölgesine gelen turist sayısında artış bekliyoruz” diye konuştu.

Bu arada, İsviçre’nin Zürih kentinden Dalaman’a gelen Edelweiss Airlines’e ait uçağın pilotluğunu şirketin CEO’su Karl Kistler’in yaptığı öğrenildi.



SONUNDA DALAMAN'A İNDİLER

Yorumlar

bunun için mi? ~ 11 yıl önce
Bunun için mi 8 aydır uğraşmış, davet ediyorsun ağırlıyorsun geliyorlar. Boş işler bunlar boş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b767 ~ 11 yıl önce
1970 model her tarafı dökülen havalimanına davet etmekten utanmadılar mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000