23 Şubat 2020, Pazar 16:50:21

SON DAKİKA | İran ile uçuşlar durduruldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklama ile İran ile uçuşların durdurulduğunu açıkladı.
  • Eyvah eyvah virüs İran'a kadar dayandı. Bizdede çıkarsa Dünya bizede uçmak istemeyecek. O zaman sadece iç hat uçucaz bu çok kötü...
  • mantıklı ve doğru bir karar.
  • Yanlışmı anlıyorum. İrandan bize sefer yok ancak bizim iran a uçuşlar devam ediyor. Eğer böyleyse " bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" olmaz mı?
  • Twitter da TT olmasa uçuşları durduracağınız yoktu..bu arada en az 2000 iranlı geldi zaten...inşallah bu hastalık ülkemizde yayılmaz...yoksa bu vurdumduymazlıkla işimiz zor.
  • Çok çalışkan bir bakanımız, olayları yakından takip edip hemen bir sonuç almaya çabalıyor. Çok tşkler bu karar için Sayın Bakanım.
  • Bu gidisle hava yoilu siirketleri icin cok sikintili bir surec basliyor. herkes planlarini buna gore yapmali. bu olay birhavacilik krizine donusme ihtimali cok yuksek, cok ciddi b planlari hazirlanmazsa bilancolara etkisi cok fazla olacak. bu virus gorundugu gibi dahada yayiilacak.yayildikca alinana onlemler havaciligi vuracak.ve sorunun bir cozumu kisa badeli olmayacak. en erken virus icin cozume 1 sene veriliyor. umarim gerekli tedbirlere baslanir
  • Saglik bakanina bak, keseyi doldurmus nunaradan konusuyor is yqpmis gorunuyor
  • Yine en sona kaldık inşallah Türkiyede çıkmaz bu virüs Avrupa da yasak koyabilir Türkiye uçuşlarına
  • Geldi artık uçuşlar dursa ne olur durmasa ne
  • Güney Kore,Tayland,Malezya ,Japonya, ABD, Kanada, Almanya,İtalya,Fransa,İran,Lübnan,Ukrayna,Hong Kong,Nepal,Sri Lanka,Singapur,Kamboçya,Tayvan şu ana kadar 32 ülkede toplam corona virüs vakası sayısı 80 bine yaklaştı. ve artacağı da bekleniyor.daha çok yayılması halinde her ülke karatina kararı alacak.ne hava ne kara ne deniz ulaşımı,ne ithlat ne ihracaat söz konusu olacak.turizm dip olacak,milyarlarca dolarlık sektörel kayıp ve işsizlik tavan yapacak.Önlem alınıp çaresi bulunamaz ise vaziyet bitik.Söylemedi demeyin aha da söylüyorum.Bize mi corona yok derler üstüne üstlük coronalı çay içerler,biz böyleyiz bize komaz . Antonio Tomas

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklama ile İran ile uçuşların durdurulduğunu açıkladı.

Koca yaptığı açıklamada tüm bakanlıklarla ortak hareket edildiğini belirterek deniz ve kara ulaşımının geçici olarak durduğunu ifade etti. Hava ulaşımının ise tek taraflı ve geçici olarak durdurulduğunu beliritti.

Koca açıklamasında şunları söyledi; "İçişleri Bakanlığımız ile beraber İran sınırı ile ilgili kararlar tüm makamlara bildirilmiştir, İran ile tüm kara sınır geçişleri karşılıklı olarak geçici olarak durduruldu ve Tüm uluslararası uçuşlar (İran'dan gelişler) saat 20.00 itibarıyla tek taraflı ve geçici olarak durduruldu Türkiye’den İran’a geçişler havadan devam ediyor."

SON DAKİKA | İran ile uçuşlar durduruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

F/O 737 ~ 4 yıl önce
Eyvah eyvah virüs İran'a kadar dayandı. Bizdede çıkarsa Dünya bizede uçmak istemeyecek. O zaman sadece iç hat uçucaz bu çok kötü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şevki ~ 4 yıl önce
mantıklı ve doğru bir karar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 4 yıl önce
Yanlışmı anlıyorum. İrandan bize sefer yok ancak bizim iran a uçuşlar devam ediyor. Eğer böyleyse " bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatco ~ 4 yıl önce
Türk vatandaşlarının gidişine izin verilmiyor İranlı da ülkesine giderse banane
can ~ 4 yıl önce
Twitter da TT olmasa uçuşları durduracağınız yoktu..bu arada en az 2000 iranlı geldi zaten...inşallah bu hastalık ülkemizde yayılmaz...yoksa bu vurdumduymazlıkla işimiz zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peki ~ 4 yıl önce
peki bu hastalık bizde olsaydı..iran son uçak falan dinlermiydi..saniyesinde kapatırdı .alın size ev satarak vatandaşlık vermenin sonucu..adam,kağıt üstünde TÜrk vatandaşı..hadi bakalım alma...beğenmediğiniz ırak bile,saniyesinde durdurdu...bi kaç haftaya bizdede görülür(inşallah yanılırım) .
KA ~ 4 yıl önce
Çok çalışkan bir bakanımız, olayları yakından takip edip hemen bir sonuç almaya çabalıyor. Çok tşkler bu karar için Sayın Bakanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacilik ~ 4 yıl önce
Bu gidisle hava yoilu siirketleri icin cok sikintili bir surec basliyor. herkes planlarini buna gore yapmali. bu olay birhavacilik krizine donusme ihtimali cok yuksek, cok ciddi b planlari hazirlanmazsa bilancolara etkisi cok fazla olacak. bu virus gorundugu gibi dahada yayiilacak.yayildikca alinana onlemler havaciligi vuracak.ve sorunun bir cozumu kisa badeli olmayacak. en erken virus icin cozume 1 sene veriliyor. umarim gerekli tedbirlere baslanir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 4 yıl önce
Saglik bakanina bak, keseyi doldurmus nunaradan konusuyor is yqpmis gorunuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sz ~ 4 yıl önce
Yine en sona kaldık inşallah Türkiyede çıkmaz bu virüs Avrupa da yasak koyabilir Türkiye uçuşlarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Virus ~ 4 yıl önce
Geldi artık uçuşlar dursa ne olur durmasa ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sss ~ 4 yıl önce
Varsa bildiginiz söyleyin
ord prof ~ 4 yıl önce
Güney Kore,Tayland,Malezya ,Japonya, ABD, Kanada, Almanya,İtalya,Fransa,İran,Lübnan,Ukrayna,Hong Kong,Nepal,Sri Lanka,Singapur,Kamboçya,Tayvan şu ana kadar 32 ülkede toplam corona virüs vakası sayısı 80 bine yaklaştı. ve artacağı da bekleniyor.daha çok yayılması halinde her ülke karatina kararı alacak.ne hava ne kara ne deniz ulaşımı,ne ithlat ne ihracaat söz konusu olacak.turizm dip olacak,milyarlarca dolarlık sektörel kayıp ve işsizlik tavan yapacak.Önlem alınıp çaresi bulunamaz ise vaziyet bitik.Söylemedi demeyin aha da söylüyorum.Bize mi corona yok derler üstüne üstlük coronalı çay içerler,biz böyleyiz bize komaz . Antonio Tomas

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000