18 Nisan 2018, Çarşamba 09:03:59

Solotürk'ün provası bile nefes kesti

Manisa’da, 42. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 21 Nisan Cumartesi Günü gösteri yapacak olan Solo Türk ekibi Manisa semalarında gösterinin provasını yaptı.
  • Fotoğrafları bile heyecanlandırıyor.
  • Türkün F-16sı gösteri yapıyor ortalıkta suriyeli mi ne o arap mı peçeli meçeli tipler ? Nasıl birşey oldu yahu memleket bu nedir ya ?
  • masalah cok begendim. basarili pilotlarimizla gurur duyuyorum. canimiz onlara emanet. kahramanlara saygilar
  • Milletimin on yıllardır özlemini çektiği ordu - millet buluşmaları her geçen yıl artarak devam ediyor ne mutlu.Geçen pazar Konya da her kesimden vatansever onbinler bu buluşmaya şahit oldu.Sıra Manisa da.Bu duygular ve milli psikolojimiz parayla da ölçülemez.
  • Sayın solotürk pilotları bademleri ürkütüyorsunuz ama.
  • Biraz komik olmaya başladı. Bu bir F16. Halkın üzerinde bir iki manevra yapıyor, onu da anladık. Ekonomi berbat ama halk F16 ile coşuyor mu? Bu halk bir harika valla.

Manisa’da, 42. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 21 Nisan Cumartesi Günü gösteri yapacak olan Solo Türk ekibi Manisa semalarında gösterinin provasını yaptı. Meraklı gözlerle provayı izleyen vatandaşlar Solo Türk’le her zaman gurur duyduklarını belirtti.
Manisa’da, 42. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 21 Nisan Cumartesi Günü gösteri uçuşu yapacak olan Solo Türk ekibi Manisa semalarında gösterinin provasını yaptı. Solo Türk ekibinin provası öncesinde Şehzadeler Belediyesi vatandaşlara SMS atarak prova hakkında bilgi verdi. Uçakların alçak uçuş sırasında yüksek ses çıkaracağını ve endişeye gerek olmadığı belirtilen mesaj sonrası Manisalılar da ellerindeki telefonlarla Solo Türk’ün provasını görüntüledi.

Manisa Cumhuriyet Meydanında provayı dikkatle izleyen vatandaşlardan Murat Kaygas daha önce Solo Türk gösterilerini izlediğini belirterek, “Cumartesi günü yapılacak olan gösteriyi kaçırmayacağım. Mutlaka izleyeceğim. Daha önce İzmir’de de Ankara’da da seyrettim ama şuandaki uçuşlar seyrettiklerimi gibi değil baya yukarıdan gidiyorlar. Daha önce hep alçak uçuşlarını izlemiştim. İnşallah sonunda güzel bir gösteri yaparlar onu bekliyoruz” derken, Aytekin Taşçı isimli vatandaş da şunları söyledi: “En başta Allah’a emanet olsunlar. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Göğsümüzü gerçekten kabartıyorlar. Tek kelimeyle muhteşem.”

Yaklaşık 20 dakika süren provanın ardından Solo Türk ekibi Manisa semalarından uzaklaştı. Solo Türk ekibi 21 Nisan Cumartesi Günü saat 15.00’da Manisa Fuar Alanında Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında gösteri uçuşu yapacak. 





Solotürk'ün provası bile nefes kesti

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Oğuz ~ 6 yıl önce
Fotoğrafları bile heyecanlandırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O ne la ? ~ 6 yıl önce
Türkün F-16sı gösteri yapıyor ortalıkta suriyeli mi ne o arap mı peçeli meçeli tipler ? Nasıl birşey oldu yahu memleket bu nedir ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b ~ 6 yıl önce
masalah cok begendim. basarili pilotlarimizla gurur duyuyorum. canimiz onlara emanet. kahramanlara saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kny ~ 6 yıl önce
Milletimin on yıllardır özlemini çektiği ordu - millet buluşmaları her geçen yıl artarak devam ediyor ne mutlu.Geçen pazar Konya da her kesimden vatansever onbinler bu buluşmaya şahit oldu.Sıra Manisa da.Bu duygular ve milli psikolojimiz parayla da ölçülemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli psikoloji ~ 6 yıl önce
Erken seçim var dayı. Neyse sen havaya bak psikolojiden anlar gibi bir halin var.
Fear ~ 6 yıl önce
Sayın solotürk pilotları bademleri ürkütüyorsunuz ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel de ~ 6 yıl önce
Biraz komik olmaya başladı. Bu bir F16. Halkın üzerinde bir iki manevra yapıyor, onu da anladık. Ekonomi berbat ama halk F16 ile coşuyor mu? Bu halk bir harika valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adımopter ~ 6 yıl önce
Biz buyuz ,bizi bizden başkası anlamaz.Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
Güzel ~ 6 yıl önce
Korkmayın makarnacılar korkmayın. Çağdaş ve medeni insanlardan kimseye zarar gelmez. Ensarcılardan korkun siz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000