12 Eylül 2021, Pazar 09:34:52

SOLOTÜRK ekibinden İzmir'de büyüleyen gösteri uçuşu

Milli Savunma Bakanlığı, SOLOTÜRK F-16 Gösteri Ekibi'nin İzmir semalarında gerçekleştirdiği gösteri uçuşunun uçak kokpitinden kaydedilen görüntülerini yayınladı.
  • Bir gösteride kaç paralık masraf çıkıyor, bakım ve yakıt maliyeti açıklansın. Milletin parasıyla gösteri ayağına harcamalara son
  • Bademler rahatsız olmuştur şimdi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Türk havacılığının gururu, yurt içi ve yurt dışında gittikleri her etkinlikte izleyenleri heyecanlandıran ve hayran bırakan  SOLOTÜRK F-16 Gösteri Ekibi, bu kez İzmir semalarındaydı.

Ekibin gerçekleştirdiği gösteri uçuşunun uçak kokpitinden çekilen görüntüleri, Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yayınlandı.

İZMİR SEMALARINDA NEFES KESEN UÇUŞ
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu fadelere yer verildi:

"Hava Kuvvetlerimizin SOLOTÜRK ekibinden İzmir semalarında nefes kesen bir gösteri uçuşu... İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yılını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz."

 

SOLOTÜRK ekibinden İzmir'de büyüleyen gösteri uçuşu

Yorumlar

Masraf ~ 3 yıl önce
Bir gösteride kaç paralık masraf çıkıyor, bakım ve yakıt maliyeti açıklansın. Milletin parasıyla gösteri ayağına harcamalara son

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masraf a ..! ~ 3 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum, yangın söndürme filosu kurun hem gosterı yapsınlar hem gerektıgınde işini. Kime yararı var bunun , yeter artık izledik yeterince . Solotürk gitsinde Yangında söndürme yapan ucakları izlesin . Bir karıncaya , agaca faydası var hiç degilse..!!
kanks ~ 3 yıl önce
zoruna gittiyse yunanlar gibi denize girebilirsin ;)
Badem ~ 3 yıl önce
Bademler rahatsız olmuştur şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000