20 Eylül 2011, Salı 08:18:07

ŞOK İDDİA: 'TÜRKİYE'YE KARŞI ÜSLERİNİ KULLANAYIM'

Yunan basını, İsrail’in Atina’ya ‘uçaklarının üslerinde duraklaması’nı önerdiğini, Ankara’nın ise Atina’yı İsrail ile olan stratejik yakınlaşması nedeniyle uyardığını iddia etti...
  • İsrail'in Arapları nasıl yendiğini anlamak için, önce Arapları tanımak gerekiyor. Tüm Araplar, diğeri saldırsın, ben sonradan arkadan girip ganimeti alayım diye beklerken, İsrail önce Hv.K. ile birini vurdu, Hv.K. diğer tarafa dönerken Karacılar esir almaya başladılar, sonra 2nci ülkeye, sonra üçüncüye. Araplar tankları bırakıp kaçmışlar. Gidin arşivlerde ayrıntılar var. Türkiye istesin yeter.
  • Beyler, bi dakka yav. Komsularla sifir problem diye bir seyi hatirlayan var mi? Ne guzel gaza getirliyorsunuz.
  • tsk nın imkânlarından ve israilin sadece bir medya devleti olduğundan haberin olmadığı çok açık. lübnanda halk mücadele etmedi, kornet-e anti tank füzeleri istaril tanklarını harcamat etti. video sitelerine "kornet-e lübnan" yazarsan görürsün ne olduğunu.ayrıca bir istaril savaş gemisi hisbullah tarafından vuruldu.yani israil keyfinden geri çekilmedi.şu an yunaistan ve israilin topam deniz gücü bile bize az geliyor. biraz bilinçli şekilde araştırma yapmak lazım. medya okur yazarlığı çok önemlidir.
  • Ben olsam sivil havacılık sektörümüzde çalışan tüm yunanlı ve Rum yabancı pilotları hemen isten atardim .
  • arkadaslar ne israili ne ermenisi nede yunani veya rumu.bu ülkelerin hepsi babasinin simarik cocuklari(AMERIKA). amerika olmasa bunlar hicbir halt yapamaz amerika olmasa IRAN coktan israili yok etmisdi. mavi marmarada gördük israil sinyal kodlari kiramadi,bir karadeniz firmasi yeni bir teknoloji kullanarak mavi marmarada yayin yapmaya devam etti. hani nerde o süper teknoloji? emperyalist cagi bitti veya bitmek üzere. cag türkiye cagi olacak
  • türk silahlı kuvvetlerinin israile karşı hiçbir gücü yoktur. 1967 de (yaklaşık 45 sene önce) o zamanın en büyük ordularına sahip olan mısır, suriye ve ürdün israile saldırmıştı hiç birinin uçağı bile kalkamadan yok edilmişlerdi. 6 gün içinde bu 3 ülke teslim olmak zorunda kalmıştı. bugün ise bizim tsk çok daha zor durumda. çünkü bütün askeri elektroniğimizi onlara yaptırmışız. tüm yazılımlar onların elinde. (uçak, tank, gemi) bazı arkadaşlar yazılımlar değiştirilebilinir diyor bildiklerinizi değiştirebilirsiniz. cihazların içine bilmediğiniz daha neler vardır kimbilir. tsk nın durumu böyle ama türk milleti, bu israille başedebilecek güçtedir. aynı 3 sene önce lübnanın yaptığı gibi. yeterki idarecilerimiz durumun farkında olsunlar.
  • küfür tek milletdir. bugün israilinde yunanistanında, ermenistanında ülkemiz topraklarında gözleri var. bizimkilerde hala yunanistanı dost olarak görüyorlar. bir zamanlar israili gördükleri gibi.bu ülkelerin arkasında da abd vardır. bizimkilerse abd yi en yakın müttefiki olarak görüyorlar. görsünler bakalım
  • acaba bölge bu kadar gerginken kimler endişeli bu hal ve hareketler beni endişelendiriyor.
  • O GÜN GELDİĞİNDE DOĞDUĞUM VERGİSİNİ TIKIR TIKIR ÖDEDİĞİM HER TÜRLÜ KANUNA BOYNUMUN KILDAN İNCE OLDUĞU VE ŞİMDİYE KADAR SAYGILI OLDUĞUM; ASKERLİĞİMİ PAŞA PAŞA G.DOĞUDA YAPMIŞ BİRİ OLARAK BEN DE BU DEVLETE HAZIR VATANA İHANET KANUNU KALKMIŞKEN ŞUNU DİYECEĞİM:ARKADAŞ BU SAVAŞ BENİM SAVAŞIM DEĞİL ; BU DEVLET DEĞİL Mİ BENİM KİŞİSEL SAVAŞIM OLAN İŞSİZLİĞİMDE YABANCI PİLOT , SİYASİ TORPİLLİ , ASKERİ BENİM ÖNÜME GEÇİRDİ ; HADİ BAKALIM ŞİMDİ DE BENDEN HER KONUDA DAHA TECRÜBELİ BU ARKADAŞLARI CEPHEYE YOLLAYIN.BENDEN PAS... ELBET GÜNÜ GELECEK...
  • Türkleri savaşta öldürebilirsiniz,ama asla yenemezsınız.bu söz türklerin tarihini kısaca anlatır.israil türkiye olası bir savaşta yahudiliğini kökü kazılır.yahudiler için intihar olur.öyle bir durumda iran-türkiye-tüm ortadoğu ülkeleri bu savaşa girerse,sonuçu cok acı olucaktır.hiçbir yahudi buna cesaret edemez.
İsrail’in Yunanistan’a, “Türkiye bölgede herhangi bir ‘askeri eyleme’ girişirse üslerini kullanayım, uçaklarım üslerinde duraklasın” önerisinde bulunduğu iddia edildi. Yunanistan’ın saygın gazetelerinden Kathimerini, Tel Aviv yönetiminin Atina’dan Meis adasının bulunduğu bölgede veya doğalgaz sondajı yapılacak, Kıbrıs’ın güneyindeki Afrodit ismi verilen 12. parselde “cüretkar bir askeri eyleme girişilmesi durumunda” İsrail savaş uçaklarının Yunan hava kuvvetlerine ait üslerde duraklayabilmesini istediği belirtildi. Kathimerini İsrail’in istemini “çok ileri giden bir öneri” olarak tanımladı.

Hükümetten tepki var
 
Gazeteye göre, öneri hükümet içerisinde de tepkiyle karşılandı. Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu hükümetinden bazı isimlerin öneriye tepki gösterdiği, bazı bakanların da “alınacak kararlarda çok dikkatli olmak gerek, İsrail’in istemlerine karşı kırmızı çizgilerimiz olmalı” şeklinde görüş belirttikleri kaydedildi.
Gazete ayrıca, Ankara’nın Atina’ya İsrail ile giriştiği stratejik yakınlaşmadan “çok rahatsız olduğunu” ilettiğini de öne sürdü. Haberde, Papandreu’nun, Kıbrıs’taki doğalgaz arama krizinin, Türk-Yunan krizine dönüşmemesi yönünde bir tutum belirlediğini fakat, Türkiye’nin Meis adası güneyinde arama çalışmaları yapacağı açıklamasının “tam da bu anlama geldiğini” iddia etti.
 
Yunan medyası uyarmıştı
 
Yunan medyasında geçtiğimiz günlerde yer alan yorumlarda “Papandreu hükümeti aklını başına toplasın, İsrail, Türkiye’ye karşı bizi kullanmak istiyor oysa Tel Aviv bizim stratejik ortağımız olamaz” ifadesi kullanılmıştı.
 
Kıbrıs Rum Yönetimi, Amerikan Noble Enerji firmasının platformu ile tek taraflı olarak ilan ettiği Ekonomik Münhasir Bölge’deki 12. platformda doğalgaz sındaj çalışmalarına başlarken, Türkiye’nin Kaş’ın karşı yakasında bulunan Meis Adası’nın güneyindeki Yunan kıta sahanlığında bilimsel araştırma yapacağı iddia edilmişti.

Hürriyet
ŞOK İDDİA: 'TÜRKİYE'YE KARŞI ÜSLERİNİ KULLANAYIM'

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
İsrail'in Arapları nasıl yendiğini anlamak için, önce Arapları tanımak gerekiyor. Tüm Araplar, diğeri saldırsın, ben sonradan arkadan girip ganimeti alayım diye beklerken, İsrail önce Hv.K. ile birini vurdu, Hv.K. diğer tarafa dönerken Karacılar esir almaya başladılar, sonra 2nci ülkeye, sonra üçüncüye. Araplar tankları bırakıp kaçmışlar. Gidin arşivlerde ayrıntılar var. Türkiye istesin yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beyler, bi dakka yav. Komsularla sifir problem diye bir seyi hatirlayan var mi? Ne guzel gaza getirliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tsk nın imkânlarından ve israilin sadece bir medya devleti olduğundan haberin olmadığı çok açık. lübnanda halk mücadele etmedi, kornet-e anti tank füzeleri istaril tanklarını harcamat etti. video sitelerine "kornet-e lübnan" yazarsan görürsün ne olduğunu.ayrıca bir istaril savaş gemisi hisbullah tarafından vuruldu.yani israil keyfinden geri çekilmedi.şu an yunaistan ve israilin topam deniz gücü bile bize az geliyor. biraz bilinçli şekilde araştırma yapmak lazım. medya okur yazarlığı çok önemlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben olsam sivil havacılık sektörümüzde çalışan tüm yunanlı ve Rum yabancı pilotları hemen isten atardim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar ne israili ne ermenisi nede yunani veya rumu.bu ülkelerin hepsi babasinin simarik cocuklari(AMERIKA). amerika olmasa bunlar hicbir halt yapamaz amerika olmasa IRAN coktan israili yok etmisdi. mavi marmarada gördük israil sinyal kodlari kiramadi,bir karadeniz firmasi yeni bir teknoloji kullanarak mavi marmarada yayin yapmaya devam etti. hani nerde o süper teknoloji? emperyalist cagi bitti veya bitmek üzere. cag türkiye cagi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türk silahlı kuvvetlerinin israile karşı hiçbir gücü yoktur. 1967 de (yaklaşık 45 sene önce) o zamanın en büyük ordularına sahip olan mısır, suriye ve ürdün israile saldırmıştı hiç birinin uçağı bile kalkamadan yok edilmişlerdi. 6 gün içinde bu 3 ülke teslim olmak zorunda kalmıştı. bugün ise bizim tsk çok daha zor durumda. çünkü bütün askeri elektroniğimizi onlara yaptırmışız. tüm yazılımlar onların elinde. (uçak, tank, gemi) bazı arkadaşlar yazılımlar değiştirilebilinir diyor bildiklerinizi değiştirebilirsiniz. cihazların içine bilmediğiniz daha neler vardır kimbilir. tsk nın durumu böyle ama türk milleti, bu israille başedebilecek güçtedir. aynı 3 sene önce lübnanın yaptığı gibi. yeterki idarecilerimiz durumun farkında olsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
küfür tek milletdir. bugün israilinde yunanistanında, ermenistanında ülkemiz topraklarında gözleri var. bizimkilerde hala yunanistanı dost olarak görüyorlar. bir zamanlar israili gördükleri gibi.bu ülkelerin arkasında da abd vardır. bizimkilerse abd yi en yakın müttefiki olarak görüyorlar. görsünler bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
acaba bölge bu kadar gerginken kimler endişeli bu hal ve hareketler beni endişelendiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O GÜN GELDİĞİNDE DOĞDUĞUM VERGİSİNİ TIKIR TIKIR ÖDEDİĞİM HER TÜRLÜ KANUNA BOYNUMUN KILDAN İNCE OLDUĞU VE ŞİMDİYE KADAR SAYGILI OLDUĞUM; ASKERLİĞİMİ PAŞA PAŞA G.DOĞUDA YAPMIŞ BİRİ OLARAK BEN DE BU DEVLETE HAZIR VATANA İHANET KANUNU KALKMIŞKEN ŞUNU DİYECEĞİM:ARKADAŞ BU SAVAŞ BENİM SAVAŞIM DEĞİL ; BU DEVLET DEĞİL Mİ BENİM KİŞİSEL SAVAŞIM OLAN İŞSİZLİĞİMDE YABANCI PİLOT , SİYASİ TORPİLLİ , ASKERİ BENİM ÖNÜME GEÇİRDİ ; HADİ BAKALIM ŞİMDİ DE BENDEN HER KONUDA DAHA TECRÜBELİ BU ARKADAŞLARI CEPHEYE YOLLAYIN.BENDEN PAS... ELBET GÜNÜ GELECEK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkleri savaşta öldürebilirsiniz,ama asla yenemezsınız.bu söz türklerin tarihini kısaca anlatır.israil türkiye olası bir savaşta yahudiliğini kökü kazılır.yahudiler için intihar olur.öyle bir durumda iran-türkiye-tüm ortadoğu ülkeleri bu savaşa girerse,sonuçu cok acı olucaktır.hiçbir yahudi buna cesaret edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000