27 Haziran 2011, Pazartesi 08:10:06

ŞOK İDDİA! KAZALAR MOSSAD'IN İŞİ...

ABD'li istihbaratçı, Türk nükleer bilim insanlarının da yer aldığı bir dizi suikast ve 'kaza" olayının ardında İsrail gizli servisi Mossad'ın bulunduğua ilişkin şok bir iddia ortaya attı...
  • Ağzı olan herkes konuşuyor ama iniş veya yaklaşma anında düşen uçaklar % 90-95 pilotaj hatasından düşer. Ancak esas olan pilotun yaklaşmada veya inişte yapmış olduğu hataya etki eden faktörlerin olup olmadığıdır? Örneğin pilot hatasını doğuran bakım ve işletme faktörleri araştırıldı mı? Bu faktörler bağımsız kişiler tarafından yeterince tek tek incelendi mi? Şirketin bakım ve işletme eksiklikleri olduğu söylenmişti. Bu eksikliklerin pilotun hata yapmasına etkileri değerlendirildi mi? Pilotun aşırı yorgunluğu, disiplinsizliği, emercensilerdeki zayıflığı vs vs.’lerden dolayı sonuçta kaptanlığının yetersizliği incelendi mi?
  • ewt uçakta üçtane önemli arıza vardı flaplar out pozisyonda slaytlar çıkmış vaziyetdeydi arazi çarpma çalışmıyordu ve karakutıu bozuktu ayrıca pilotların herikiside tecrübesizdi ilkdefa ısğartaya uçuyorlar ve gece uçuyorlardı flaplar yüzünden hesap hatası yaptılar çünkü uçak o roadan dönemezdi o tepeye giderlermiydi bilinmez ama malesef gitmek zorundalardı direk sabotaj değil sabotaja resmen zorlanmış atlas jet bana göre suçludır o logoyla uçuyorsan bakımınıda kontrol edeceksin..
  • http://video.google.com/videoplay?docid=5433673915920492126# yukarıdaki linkte sayın sefa inanın hazırlayıp sunduğu kara kutu programıba konulk olan fevzi altınbulakın kazanın oluşunu anlatan kısıma muhakkak bakın video 4.55 den itibaren başlıyor..
  • Ucagın parcalanması kısmı gercekten abartı olmus ama diger konularda olabilirlik payı bence yüksek
  • belli idi. Bence bu tur iddialar bilimsel degil. Iddialari destekleyecek kanit gormuyorum ben. Pilotaj hatasi idi diye animsiyorum.
  • Genel müdür Kızıltan yalan söylüyor. Uçak pilotak hatasından değil, Aydın denen şahsın ihmalkarlığı, iş bilmezliği ve çevresindeki yalakaların yüzünden düştü. Uçuş planına bir baksalar ya!...
  • Uçak, beceriksiz genel müdür, iş bilmeyen teknik başkan ve işten anlamayan teknik müdür ve kalitesiz kalite müdürü yüzünden düştü. Daha fazlasını yazardım ama gerek yok. Airporthaber okuyucuları gerçekleri biliyorlar.
  • inişten önce havada parçalara ayrılmış..bak seen, görmesek yutacağız yani.Reklam kokan hareketler bunlar.
  • Buna ancak günaydın denir. Biz ne hikmetse olayın olduğu gün bunun açıkça bir sabotaj olduğunu söyledik ve Türk fizikçilerin ortadan kaldırılması için bu olayın gerçekleştirildiğini belirttik. Ama bizim büyük Türk basını kendi insanımız söyleyince değil, ancak bir yabancı bunu dile getirince inanıyor. Birde kendinize şu soruyu sorun, bu kadar kritik, sadece devletlerin ilgili makamlarının bildiği bir bilgiyi ABD'liler neden İsrail'i hedef göstererek basına yayıyorlar. Birde konuyu burdan düşünün. Biz bize yapılan eylemin ne kadar hesabını sorduk onu bilemeyiz ama, KGB kendi ülkesinde kendi vatandaşlarına karşı yapılan böyle bir eylemi misliyle ödetir. Not edin, ilerki aylarda görür yada okursunuz bir şekilde....
  • Keşke bu kaza olmasaydı ve sadece bilim insanlarımız değil hiçbir yolcu ölmeseydi. Ama her musibetin altndan sanki haklıymışız gibi bir teselli çıkartmıyor olsak daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Kaybettiğimiz değerleri tanımıyorum ve çok üzüldüm ama bu yabancı beyefendinin söylediği gibi bir suikast olsaydı ve uçak havada parçalanmış olsaydı resimlerde mutlaka görür ve anlardık. Gövde dağılmamış şekilde duruyordu ve özellikle de Worldfocus'un genel müdürüne sorduğumda bana uçağın pilotaj nedeniyle düştüğünü, açıkçası dümdüz oturduğunu ve tüm yolcuların alt taraftan büyük hasar aldığını söylemişti. Allah’tan hepsine rahmet diliyorum.
Eski istihbaratçı Wayne Matson, Rusya'daki uçak kazasına dikkat çekti: "İçinde İran'a çalışan 5 nükleercinin olduğu uçak önce havada patladı, sonra düştü. Türkiye'de 2007'de, içinde Türk fizikçilerin de olduğu uçak önce havada patlayıp düşmüştü. Tüm bu kazaların ardında İsrail gizli servisi MOSSAD var."
 
SADECE KAZA MI?
 
Son yıllarda yaşanan ve kurbanları arasında Türk nükleer bilim insanlarının da yer aldığı bir dizi suikast ve 'kaza" olayının ardında İsrail gizli servisi Mossad'ın bulunduğua ilişkin bir iddia ortaya atıldı. Rusya'da 20 Haziran'da meydana gelen uçak kazasında 45 kişi ölmüştü.
 
Ölenler arasında İran'daki Buşehr nükleer reaktörünün inşaasında çalışan ve İsrail'in şiddetle karşı çıktığı İran'ın nükleer programına önemli katkılarda bulunan "beş nükleer bilimci ve mühendis" yer alıyordu. Kazada hayatını kaybeden nükleer bilimciler Hindistan, Çin ve Bulgaristan'da da bazı nükleer projelerde çalışmışlardı. Şimdi serbest gazetecilik yapan Amerikalı eski istihbarat görevlisi Wayne Madsen, Rusya'daki son "kaza" dahil son yıllarda yaşanan bir dizi olayı Mossad ile ilişkilendirdi. Madsen, Rusya'daki uçak kazasındaki komplo iddialarını dile getirirken "Mosad mı?" diye sordu ve Tupelov 134 tipi uçağın yere çakılmadan önce alev aldığına ilişkin iddiaları hatırlattı. Wayne Madsen, İranlı nükleer bilimci Mecid Şaşhiari'nin geçen Kasım'da motorsikletinin patlaması sonucu ölmesine, bir başka nükleer uzman Feridun Abbasi'nin yine Tahran'da benzer biçimde ağır yaralanmasına işaret etti. Madsen, İran'ın Meşhed kentinde iki yıl önce yaşanan bir başka uçak kazasında nükleer bilimcilerin ölmesi ile bir diğer nükleer uzman olan Ardeşir Hasanpur'un 2007'de İsfahan'da zehirlenerek öldürülmesine işaret etti.
 
PARÇALARA AYRILDI
 
Madsen, 30 Kasım 2007 günü İstanbul'dan Isparta'ya giden uçağın da inişten önce havada parçalara ayrıldığını ifade ederek, iyi hava koşullarında uçağın bu şekilde parçalanmasını sorguladı. Aynı uçakta, önde gelen nükleer bilimci Engin Arık ile Araştırma Görevlisi Özgen Berkol Doğan, Yüksek Lisans Öğrencisi Engin Abat ile Doğuş Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Birimi Başkanı Prof. Dr. Şenel Fatma Boydağ, Doç. Dr. İskender Hikmet ve Araştırma Görevlisi Mustafa Fidan'ın yer aldığına dikkat çekti. Madsen, uçağın ana parçalarının rahatça birbirinden ayrıldığını ve Vali Şemsettin Uzun'un "Böyle bir uçak kazası görmedim" dediğini aktardı. Madsen, kurtarma ekiplerinin uçağa sorunsuz girerek bazı çantaları rahatça aldıklarını öğrendiğini belirtti. Arık ve nükleer bilimciler Isparta'da bilimsel bir konferansa gidiyordu. Arık ayrıca, Türkiye'de çok önemli rezervleri bulunan toryum madeninin enerji sorununa temiz ve ekonomik bir çözüm olabileceği ve olması gerektiği yönündeki görüşleri ve çalışmalarıyla tanınıyordu.
Habertürk
ŞOK İDDİA! KAZALAR MOSSAD'IN İŞİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ağzı olan herkes konuşuyor ama iniş veya yaklaşma anında düşen uçaklar % 90-95 pilotaj hatasından düşer. Ancak esas olan pilotun yaklaşmada veya inişte yapmış olduğu hataya etki eden faktörlerin olup olmadığıdır? Örneğin pilot hatasını doğuran bakım ve işletme faktörleri araştırıldı mı? Bu faktörler bağımsız kişiler tarafından yeterince tek tek incelendi mi? Şirketin bakım ve işletme eksiklikleri olduğu söylenmişti. Bu eksikliklerin pilotun hata yapmasına etkileri değerlendirildi mi? Pilotun aşırı yorgunluğu, disiplinsizliği, emercensilerdeki zayıflığı vs vs.’lerden dolayı sonuçta kaptanlığının yetersizliği incelendi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ewt uçakta üçtane önemli arıza vardı flaplar out pozisyonda slaytlar çıkmış vaziyetdeydi arazi çarpma çalışmıyordu ve karakutıu bozuktu ayrıca pilotların herikiside tecrübesizdi ilkdefa ısğartaya uçuyorlar ve gece uçuyorlardı flaplar yüzünden hesap hatası yaptılar çünkü uçak o roadan dönemezdi o tepeye giderlermiydi bilinmez ama malesef gitmek zorundalardı direk sabotaj değil sabotaja resmen zorlanmış atlas jet bana göre suçludır o logoyla uçuyorsan bakımınıda kontrol edeceksin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://video.google.com/videoplay?docid=5433673915920492126# yukarıdaki linkte sayın sefa inanın hazırlayıp sunduğu kara kutu programıba konulk olan fevzi altınbulakın kazanın oluşunu anlatan kısıma muhakkak bakın video 4.55 den itibaren başlıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ucagın parcalanması kısmı gercekten abartı olmus ama diger konularda olabilirlik payı bence yüksek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
belli idi. Bence bu tur iddialar bilimsel degil. Iddialari destekleyecek kanit gormuyorum ben. Pilotaj hatasi idi diye animsiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Genel müdür Kızıltan yalan söylüyor. Uçak pilotak hatasından değil, Aydın denen şahsın ihmalkarlığı, iş bilmezliği ve çevresindeki yalakaların yüzünden düştü. Uçuş planına bir baksalar ya!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçak, beceriksiz genel müdür, iş bilmeyen teknik başkan ve işten anlamayan teknik müdür ve kalitesiz kalite müdürü yüzünden düştü. Daha fazlasını yazardım ama gerek yok. Airporthaber okuyucuları gerçekleri biliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
inişten önce havada parçalara ayrılmış..bak seen, görmesek yutacağız yani.Reklam kokan hareketler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buna ancak günaydın denir. Biz ne hikmetse olayın olduğu gün bunun açıkça bir sabotaj olduğunu söyledik ve Türk fizikçilerin ortadan kaldırılması için bu olayın gerçekleştirildiğini belirttik. Ama bizim büyük Türk basını kendi insanımız söyleyince değil, ancak bir yabancı bunu dile getirince inanıyor. Birde kendinize şu soruyu sorun, bu kadar kritik, sadece devletlerin ilgili makamlarının bildiği bir bilgiyi ABD'liler neden İsrail'i hedef göstererek basına yayıyorlar. Birde konuyu burdan düşünün. Biz bize yapılan eylemin ne kadar hesabını sorduk onu bilemeyiz ama, KGB kendi ülkesinde kendi vatandaşlarına karşı yapılan böyle bir eylemi misliyle ödetir. Not edin, ilerki aylarda görür yada okursunuz bir şekilde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Keşke bu kaza olmasaydı ve sadece bilim insanlarımız değil hiçbir yolcu ölmeseydi. Ama her musibetin altndan sanki haklıymışız gibi bir teselli çıkartmıyor olsak daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Kaybettiğimiz değerleri tanımıyorum ve çok üzüldüm ama bu yabancı beyefendinin söylediği gibi bir suikast olsaydı ve uçak havada parçalanmış olsaydı resimlerde mutlaka görür ve anlardık. Gövde dağılmamış şekilde duruyordu ve özellikle de Worldfocus'un genel müdürüne sorduğumda bana uçağın pilotaj nedeniyle düştüğünü, açıkçası dümdüz oturduğunu ve tüm yolcuların alt taraftan büyük hasar aldığını söylemişti. Allah’tan hepsine rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000