30 Ağustos 2019, Cuma 14:36:18

Şok görüntüler... THY kabin memuru yayaya çarptı!

Türk Hava Yolları'nda görev yapan Z.İ. Isimli bir kabin memuru yol kenarında bekleyen bir yayaya çarptı. Korkunç kazada şahsın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
  • uçağı direğe toslayan, taksi yaparken uçağı toprağa saplayanlar ve kullandıkları araçlarla uçaklara çarpıp, uçakları ground eden apron çalışanı kadın düşmanları gelmiş burada ‘kadınlar araba kullanmasın’ falan diyor. bizim toplumumuzun en büyük problemi, kimsenin haddini bilmemesi. münferit olaylar üzerinden genelleme yapılması ne kadar sinir bozucu değil mi? istediğiniz eğitimi alın, haddinizi bilemiyorsanız cahil kalmışsınız demektir.
  • O kadar ağır şartlar altında çalışırsın "istifa et zorla mı tutuyorlar" derler (Günümüz koşullarında sanki iş bulmak çok da kolaymış gibi) kaybedilen hakları geri kazanmak için hiçbir çabanızda da destek görmezsiniz bu zihniyet yüzünden. Bütün gece uykusuz kalırsın dünyanın bir ucundan eşine, annene, yavruna özlem duyarsın bir an önce kavuşmak istersin bunun için çoğu zaman acele edersin. Telefona sarılırsın. Arabana koşarsın. Bunların hiç biri mazeret olmaz tabii ki ama tüm bunların sonucunda yaşanan bu üzücü olaylar hepimizin canını yakıyor. Birbirimize karşı bu kadar gaddar olmamalıyız.
  • gerzek olan sensin aptal herif
  • Normalde kabin memuru ve pilotlar uçuşa giderken havalimanına şirketin servisi ile gider. Kişisel araç,otobüs,metro ne alaka. Haaa servise binmem aracım var diyorsa sonuçlar kaçınılmaz
  • Geçmiş olsun, üzücü kaza fakat dikkatimi çeken durum şu ki; Kabin memuru alımında Boy kilo orantısı aranmıyor mu? 1 cm veya 1 kg ile elenen adaylar varken, bu km boy kilo olarak uygun gelmedi.
  • Şahıs da ağır yaralı
  • yazdığın yazıyı okurken niyetini son cümlede o kadar güzel belli etmişsinki. hasetinden,kıskançlığından belkide zaman zaman evinde sinir krizi geçirdiğin zamanlar olmuş olabilir kabin memurlarının aldığı maaştan dolayı. evet sürücü burda tamamen haksız,hatalı. kabul. belli zaten hatalı olduğu ve aracı kullanırken başka birşeyle ilgilendiği ama artık şu kabin memurlarının maaşının yakasından düşün be kardeşim. yani bu kadar önemliyse senin için, şartlar ortada. öyle master degree falanda gerekmiyor bu iş için. varsa kapasiten, varsa orta seviye bir ingilizce bilgin, lise mezunuysan, başvur sende yap. he lise mezunu değilsen, ingilizcen kendini anlatacak kadar bile yoksa kapayında çenenizi yolunuza bakın.
  • Olay thy değil kabin memuru değil bayan olması değil yobaz insanlar olay 2 insan. Bunu bile cinsiyetleştirdiniz! O kazayı erkek yapsaydı ki yapılıyor trafik kazası yapabiliyorsunuz ooo yine erkek demiyoruz Şaka gibi yorumlar! Yaralıya acil şifalar diliyorum km arkadaşıma da geçmiş olsun hemen unuturlar inşallah bu kötü durumu.
  • Olayda ağır yaralanan kardeşimiz vefat etmiş allah rahmet eylesin
  • 15 milyonluk İstanbulu havalimanina bağlayan toplamda 15 havaist duragi olursa olacağı bu. Umarım ulaşım alternatifleri çoğalır. Bir çok kişi araç almak zorunda kaldı. Havaist ile bu is gerçekten olmuyor. Daha çok durağa uğrayan iett otobüsleri ile Sabiha daki sisteme gecilmeli.

Türk Hava Yolları'nda görev yapan Z.İ. Isimli bir kabin memuru yol kenarında bekleyen bir yayaya çarptı. Korkunç kazada şahsın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Türk Hava Yolları'nda görev yapan bir kabin memuru, korkunç bir kazaya neden oldu. Aracında seyir halinde ilerleyen kabin memuru Z.İ., yol kenarında otomobile binmek üzere olan bir şahısa çarptı. Çarpma sonrası adı öğrenilemeyen şahıs havaya fırladı.

Korkunç kaza sonrası üniformalı olarak aracından inen kabin memuru büyük bir şok yaşadı. Çevredekilerin yardıma koştuğu şahsın ağrı yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İşte o ana ait şok görüntüler:

Şok görüntüler... THY kabin memuru yayaya çarptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (207)

kadın düşmanları ~ 5 yıl önce
uçağı direğe toslayan, taksi yaparken uçağı toprağa saplayanlar ve kullandıkları araçlarla uçaklara çarpıp, uçakları ground eden apron çalışanı kadın düşmanları gelmiş burada ‘kadınlar araba kullanmasın’ falan diyor. bizim toplumumuzun en büyük problemi, kimsenin haddini bilmemesi. münferit olaylar üzerinden genelleme yapılması ne kadar sinir bozucu değil mi? istediğiniz eğitimi alın, haddinizi bilemiyorsanız cahil kalmışsınız demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çünkü biz insan değil makineyiz ~ 5 yıl önce
O kadar ağır şartlar altında çalışırsın "istifa et zorla mı tutuyorlar" derler (Günümüz koşullarında sanki iş bulmak çok da kolaymış gibi) kaybedilen hakları geri kazanmak için hiçbir çabanızda da destek görmezsiniz bu zihniyet yüzünden. Bütün gece uykusuz kalırsın dünyanın bir ucundan eşine, annene, yavruna özlem duyarsın bir an önce kavuşmak istersin bunun için çoğu zaman acele edersin. Telefona sarılırsın. Arabana koşarsın. Bunların hiç biri mazeret olmaz tabii ki ama tüm bunların sonucunda yaşanan bu üzücü olaylar hepimizin canını yakıyor. Birbirimize karşı bu kadar gaddar olmamalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 5 yıl önce
gerzek olan sensin aptal herif

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel servisi ~ 5 yıl önce
Normalde kabin memuru ve pilotlar uçuşa giderken havalimanına şirketin servisi ile gider. Kişisel araç,otobüs,metro ne alaka. Haaa servise binmem aracım var diyorsa sonuçlar kaçınılmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan Mezarcı ~ 5 yıl önce
Tabi tabi hatta normalde 500T ile geliyor pilot ve hostesler. Akbili bitmiştir belki birinden isteyebilirdi.
Zara ~ 5 yıl önce
Hangi arac? Ne kadar bilgi sahibisiniz bu konuda?
Alım prosedürü ~ 5 yıl önce
Geçmiş olsun, üzücü kaza fakat dikkatimi çeken durum şu ki; Kabin memuru alımında Boy kilo orantısı aranmıyor mu? 1 cm veya 1 kg ile elenen adaylar varken, bu km boy kilo olarak uygun gelmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zara ~ 5 yıl önce
Derdiniz bu mu şuan gerçekten? Bir insan ağır yaralanmış biri hapislerde çürüyecek belki ama sizin yorumunuz memurun boyu kilosu? Ne alakası var gercekten?
Km alkollü çıkmış ~ 5 yıl önce
Şahıs da ağır yaralı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alkol mü? ~ 5 yıl önce
Kabin memurlarına uçuş öncesi random olarak alkol muayenesi yapılır. 0.02 bile çıksa işine son verilir. Böyle bir riski de hiçkimse göze almaz diye tahmin ediyorum...
bu ne haste böyle ~ 5 yıl önce
yazdığın yazıyı okurken niyetini son cümlede o kadar güzel belli etmişsinki. hasetinden,kıskançlığından belkide zaman zaman evinde sinir krizi geçirdiğin zamanlar olmuş olabilir kabin memurlarının aldığı maaştan dolayı. evet sürücü burda tamamen haksız,hatalı. kabul. belli zaten hatalı olduğu ve aracı kullanırken başka birşeyle ilgilendiği ama artık şu kabin memurlarının maaşının yakasından düşün be kardeşim. yani bu kadar önemliyse senin için, şartlar ortada. öyle master degree falanda gerekmiyor bu iş için. varsa kapasiten, varsa orta seviye bir ingilizce bilgin, lise mezunuysan, başvur sende yap. he lise mezunu değilsen, ingilizcen kendini anlatacak kadar bile yoksa kapayında çenenizi yolunuza bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vasıfsızlar ~ 5 yıl önce
Aynen haklısınız. Bu kaza üzerinden bile kabin memuru maaşı konuşuyor adam. Adam İngilizce ismini zor söylüyor,ittirmeyle lise mezunu olmuş hala maaş diye ağlıyor. Madem kolay iş alım sizede açık buyrun gelin. Ama adamlar vasıfsız ve kıskanç. Kaza üzerinden bile maaşı dert edinmişler kendilerine. Yazık bu insanlara acıyorum sadece.
? ~ 5 yıl önce
Olay thy değil kabin memuru değil bayan olması değil yobaz insanlar olay 2 insan. Bunu bile cinsiyetleştirdiniz! O kazayı erkek yapsaydı ki yapılıyor trafik kazası yapabiliyorsunuz ooo yine erkek demiyoruz Şaka gibi yorumlar! Yaralıya acil şifalar diliyorum km arkadaşıma da geçmiş olsun hemen unuturlar inşallah bu kötü durumu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vefat ~ 5 yıl önce
Olayda ağır yaralanan kardeşimiz vefat etmiş allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 5 yıl önce
15 milyonluk İstanbulu havalimanina bağlayan toplamda 15 havaist duragi olursa olacağı bu. Umarım ulaşım alternatifleri çoğalır. Bir çok kişi araç almak zorunda kaldı. Havaist ile bu is gerçekten olmuyor. Daha çok durağa uğrayan iett otobüsleri ile Sabiha daki sisteme gecilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000