31 Ocak 2010, Pazar 15:20:01

ŞOK EDEN UYARI!

İngiliz istihbarat servisi MI5, ülkeyi ve tüm dünyayı uyardı: "Havalimanındaki yeni teknolojik gelişmelerle, El Kaide ve teröristlerde yöntem değiştiriyor.. El Kaide militanları, bombaları, ameliyatla vücutlarına yerleştirecekler"
  • hıristiyan batı ülkeleri, kendi ürettiği düşmanını fazla ciddiye almaya başladı.
  • Bunlar hepten paranoyak oldular...
  • 3 ay icerisinde ' commonwealth' ulkelerinde makat kontrol'leri yapilmaya baslanir......Ozgur diger ulkelerde 1 yil sonra takip eder....
  • Airport Haber dergisine yorum yazmak hoşuma gidiyor. Fakat son zamanlarda nedense bazı yorumlarım yayınlanmadı. Acaba Airporthaber dergisine mi dokundum, ki hiç sanmıyorum, çünkü deriyi tanımam ve çalışanşarını bilmem; yoksa derginin başka anlamımı var? Benim bu haber için yazdığım sadece yapılmasını istediğim bir şeydi ve anlamsız bir şekilde dergi yayınlamadı. Eminim bu yorumumu da yayınlamayacaklardır. Hiç şaşırmam.

MI5, ellerinde El Kaide'nin böyle yöntem denediğine dair deliller olduğunu söyledi. İstihbarat raporlarına göre, erkekler, plastik bombaları apandisit boşluğuna veya makatlarına, kadınlar ise silikon gibi göğüslerine yerleştirebilir..

Uzmanlara göre, bu bombalar şöyle patlatılacak.. Pentaeritritol Tetranitrat yani PETN adı verilen plastik patlayıcılar, bir cerrahi müdahale ile vücudun değişik yerlerine yerleştirilebiliyor. Bu yaralaruın kapanması ise birkaç hafta alıyor. Daha sonra bu maddeye dışarıdan Triaseton Triperoksit (TATP) sıvı maddesi enjekte edildiğinde, ortaya büyük bir patlama çıkıyor.

Teröristler, bu maddeyi, derilerinin üstünden enjekte edebilir.

Vatan

ŞOK EDEN UYARI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
hıristiyan batı ülkeleri, kendi ürettiği düşmanını fazla ciddiye almaya başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunlar hepten paranoyak oldular...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
3 ay icerisinde ' commonwealth' ulkelerinde makat kontrol'leri yapilmaya baslanir......Ozgur diger ulkelerde 1 yil sonra takip eder....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Airport Haber dergisine yorum yazmak hoşuma gidiyor. Fakat son zamanlarda nedense bazı yorumlarım yayınlanmadı. Acaba Airporthaber dergisine mi dokundum, ki hiç sanmıyorum, çünkü deriyi tanımam ve çalışanşarını bilmem; yoksa derginin başka anlamımı var? Benim bu haber için yazdığım sadece yapılmasını istediğim bir şeydi ve anlamsız bir şekilde dergi yayınlamadı. Eminim bu yorumumu da yayınlamayacaklardır. Hiç şaşırmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000