09 Nisan 2015, Perşembe 07:50:08

SOFFA MUTFAK ATÖLYESİ WOW'DA AÇILDI

‘Soffa Mutfak Atölyesi’: Mika-Der’in ev sahipliğinde seçkin bir davet grubunun katılımıyla gerçekleşen organizasyonla, WOW İstanbul bünyesinde açıldı.
  • İlgili kuruma http://www.soffamutfakatolyesi.com web adresinden ulaşılabilir.

‘Soffa Mutfak Atölyesi’: Mika-Der’in ev sahipliğinde seçkin bir davet grubunun katılımıyla gerçekleşen organizasyonla, WOW İstanbul bünyesinde açıldı.

Gerçekleşen etkinliğe: Nesrin Ercan’ın Başkanı bulunduğu Mika-Der Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arzu Sabancı, Arzu Çebi ve Eser Bayraktar yanı sıra, Ebru Destan İnan, Çağla Bostancı, Banu Zorlu, Hakan Akkaya, Nurseli İdiz, Elif İdiz gibi Televizyon ve Sanat Camiasından tanınmış simalarda katıldı. 

Organizasyonda küçük-büyük tüm misafirlerin birlikte ‘Meyvalı Kağıt Helva’ yapmaları ve pasta süslemeleriyle, rengarenk görüntülere sahne oldu! SOFFA Mutfak Atölyesi için, Ali Kocatepe tarafından hazırlanan Soffa Mutfak Jıngle’ı da büyük beğeni topladı.

WOW İstanbul Genel Koordinatörü Ziya Cihan yaptığı konuşmada:

Mika-Der tarafından yaptırılacak: ‘Çocuk Rehabilitasyon Merkezi’ne katkıda bulunmak için Soffa Mutfak Atölyesi’nin açılışını Mika-Der ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Her yaştan misafirlerimizle birlikte olmayı ümit ettiğimiz, özenle ve en son teknolojiyle hazırladığımız Soffa Mutfak Atölyesi’n de misafirlerimiz hem öğrenecek hem de eğlenecekler diyerek mutfak meraklılarını Soffa’ya davet etti.

Mika-Der Başkanı Nesrin Ercan konuşmasında; WOW İstanbul tarafından yapılan katkının çok önemli olduğunu belirterek çocuklarımız adına yürekten teşekkür ediyoruz. Hepimizin kalbi bize ihtiyacı olan Minik Kalpler için atıyor dedi. Davete katılan ünlü anneler ve çocukları mutfak önlüklerini takarak hep birlikte bir günlüğüne bile olsa aşçı olmanın tadını çıkarttılar.

Soffa Mutfak Atölyesi, yemek yapmayı hobi edinenlerin yanı sıra zengin mutfak kültürümüzü ve binlerce yıllık mutfak tarihimizi merak edenlerin de vazgeçilmez bir noktası oluyor.

Soffa Mutfak Atölyesi: Osmanlı ve Anadolu Mutfağı üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan ünlü Şef Yunus Emre Akkor önderliğinde bireysel eğitimlerin yanı sıra, kurumsal motivasyon workshopları, Chef’s Table konsepti ile kurum ve kapalı gruplara özel bir çok farklı aktiviteyi de bünyesinde barındırıyor.

Yetişkinlerin yanı sıra ‘Minik Şef’lerde unutulmadı; Mini Soffa Mutfak Atölyesi’nde Minik Şefler için aile aktivitelerinin yer aldığı programlarda  özel cup cake, pizza, cookie yapımı ile renkli ve eğlenceli anlara ev sahipliği yapıyor.

Kurumsal faaliyetler kapsamında gerçekleştirilecek motivasyon eğitimleri de Soffa’da rastlayacağınız etkinlikler arasında!



SOFFA MUTFAK ATÖLYESİ WOW'DA AÇILDI

Yorumlar

Bim ~ 9 yıl önce
İlgili kuruma http://www.soffamutfakatolyesi.com web adresinden ulaşılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000