09 Mayıs 2011, Pazartesi 10:15:48

SKY'DAN TÜM ANNELERE ÇİÇEK

Yolcularını gökyüzünde gülümseten havayolu Sky Airlines, Anneler Günü’nü, tarifeli iç hat seferlerinde yolculuk eden tüm annelere çiçek vererek kutladı.
  • Anneler günü gösteris
  • Maneviyata verdiği değer tartışılır anlamını biliyormu acaba,reklam kokan hareketler bunlar güzel makyaj
  • Sizi sadece reklam amaçlı yaptığınız hareketlerden dolayı analam veremeden izlemekteyim. Önce şirket bünyesinde çalışan emektar ve emekçipersonelinizin kendilerini ve ailelerini bunalım, haksızlık ve kaostan kurtarın. Eski bir çalışanınız.
  • Tahir Bey sizin bu maneviyata verdiğiniz değeri her zaman takdir etmişimdir.Bu duyarlılıgınızdan dolayı sizi gerçekten takdir ediyorum..Eski Bir çalışanınız.
“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, Anneler Günü’nde tüm annelere güzel bir sürpriz yaptı. Sky Airlines, 8 Mayıs Pazar günü tarifeli iç hat seferlerinde yolculuk eden annelere gül hediye ederek onların bu mutlu gününe ortak oldu.
Çiçekleri alan annelerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Annelerimizin günü kutlu olsun, tüm anneler mutluluktan uçsun
Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “Ülkemizdeki tüm annelerin Anneler Günü’nü tüm içtenlikle kutluyorum. Onları bir gün değil her gün mutlu etmemiz gerekiyor. Sky Airlines olarak bu özel günde bizlerle yolculuk eden annelere birer gül hediye ederek onların sevincine ufak da olsa ortak olduk” dedi.



SKY'DAN TÜM ANNELERE ÇİÇEK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Anneler günü gösteris

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maneviyata verdiği değer tartışılır anlamını biliyormu acaba,reklam kokan hareketler bunlar güzel makyaj

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizi sadece reklam amaçlı yaptığınız hareketlerden dolayı analam veremeden izlemekteyim. Önce şirket bünyesinde çalışan emektar ve emekçipersonelinizin kendilerini ve ailelerini bunalım, haksızlık ve kaostan kurtarın. Eski bir çalışanınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tahir Bey sizin bu maneviyata verdiğiniz değeri her zaman takdir etmişimdir.Bu duyarlılıgınızdan dolayı sizi gerçekten takdir ediyorum..Eski Bir çalışanınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000