12 Mayıs 2010, Çarşamba 14:10:51

SKY'DAN KARARLI ADIMLAR

SKY Airlines son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlarla adından sıkça söz ettirirken 14 uçaklık filosu ile sürdürdüğü operasyonlarına yeni bir uçak daha ekleyerek filosundaki uçak sayısını 15'e yükseltti.
  • arkadaşlar, kim kral çıplak diyecek. 50 tane uçakla büyük olunmuyor. 50 uçağın var, bilet 5 kuruş ama suyu bile fahiş fiyattan sattırıyorsun.hizmet yerlerde sürünüyor, elalem sıcak yemek servisi yapıyor.onlar dışarıda iyi biz içeride iyiyiz. thy antalyaya sky yüzünden gelemedi. ankaradan istanbula boş uçak gitmekle antalyadan almanyaya boş gitmek aynı şey olmaz. adamlar iyi iş çıkarıyor. iç hatlarada girerlerse, aynı kaliteyle bu işi götürürlerse vay halimize. onlar mı zarar eder yoksa biz mi batarız bilinmez.söylenti duydum. bu sene hava kuvvetlerinden emekli olan bütün f-16 pilotlarını kapmışlar.bize hiç kimse gelmedi.adamlar pilot alıyor biz çocuklardan para kazanmaya çalışıyoruz. valla biz çıplak kaldık. sky giyiniyor...
  • sky havayolları ve çalışanlarına hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın.
  • kimin büyük olduğuna bakmak için aslında herkesi kendi kulvarında kıyaslamak lazım. SKY, şimdilik, sadece yurt dışından yolcu taşıdığı için diğerlerininde aynı şekilde taşıdığı yolcuyla kıyaslamak lazım. Biliyorumki, SKY Sunex den çok daha fazla yabancı yolcu getirdi TR ye. Ama yurt içini de sayarsan durum farkı olabilir.
  • o zaman ayirayim filolari... pegasus sadece pegasus olarak 22 ucak bu sene gelecek 5 ucak daha.. +5 izair dahil etmedim. onur air 25 ucak sunexpress 21 ucak..sayilar ortdayken neyin çekişmesi bu anlamadim ?
  • Hayırlı uğurlu olsun, Allah emniyetli uçuşlar nasip etsin. Tebrikler Sky a ve tüm çalışanlarına.
  • atlası pegasusu daha buyuk gosteren arkadasa yazıyorum atlasın 12 ucagı var pegasus ile izaair i toplayıp soylersenız o zaman air berlini de katın hesaba... sky sadece turkıye olarak 15 ucak . german sky ı saymıyorum bile... hangı sırket buyurse buyusun turkıye kazanıyor... ama buyuklere de hakkını vermek lazım di mi ama.
  • Evet batar. 1000 kişi işsiz kalır. Herkes acından ölür. Ama o işsiz kalanlardan biri de senin ayağını kaydırırsa seninde Sky'da kilerden bir farkın olmaz. Sende batmış sayılırsın :) Dua ette batmasın. Unutma ki el elden üstündür. Bırak herkes güzel güzel ekmeğini yesin. Allah Sky'a daha çok versin. Versin ki Türkiyeye vergi kazandırsın.
  • ozel hava yollari filo buyukluk siralamasi.. pegasus (izair +pegasus) onur sunexpress sky atlas siralama bu şekilde.. bu arada sky a da hayirli olsun yeni ucagi..
  • KAYIGROUP ÇALIŞANI OLARAK BAZI KIŞILERIN YORUMLARDA GÖRDÜĞÜM KADARI ILE ÇEKEMEZLIĞINI GÖRÜYORUM. BU TARZ YORUMLARIN BU FORUMLARDA DOLAŞMASINA LÜTFEN IZIN VERMEYIN!!! ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMIŞ, MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ DIYE...ADIM ADIM GELIYORUZ... SMILE IN THE SKY...
  • sky havayollarına hayırlı olsun diyorum yorum yaan arkadasa bak. batacakmış da teker teker satacakmış ta.... sende kına yakarsın o zaman... 1000 kişi ekmek goturemezse evine kınalarına bakarsın...allah kaza bela vermesın dıyecegıne... bu ne çekememezlik ya...Beğen beğenme onur, sun exp den sonra en fazla ucaga sahip özel şirket sky şu anda...sen batacak diye beklerken sıfır ucaklar geliyor...tebrikler sky havayolları..

Özellikle son bir yıl içerisinde Türk semalarında ilk defa havalandırdığı iki yeni nesil Boeing 737-900ER ve kapsamlarını genişlettiği kalite güvence belgeleri ile kararlı yükselişini gösteren SKY Airlines filosuna eklediği Airbus 320-232 ile bu kararlılığını sürdürüyor.       

Kayıgroup CEO'su ve SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü filoya eklenen yeni uçağın karşılama töreni ardından, “Ülkemizde birçok alanın can damarı olmasının yanı sıra özellikle Türk turizm sektörü için konumu ve önemi tartışılmaz noktada olan hava ulaşımı adına SKY Airlines, artan pazar gücü ve yetişmiş insan kaynakları ile kararlı ivmesini sürdürüyor. Bu noktada gökyüzünün sağladığı sınırsız imkânlar ile hızlı ve konforlu ulaşım olanakları sunmayı ilke edinen SKY, kalite politikalarından ödün vermeden, arttırılan destinasyonlar ve gelişen filosu ile bu gün sektörün öncü kuruluşları arasında. Filomuza eklenen yeni Airbus 320-232 nin katılması ve koltuk sayımızın artmasının yanı sıra atılan bu imzalar ile Türk Bayrağı ve Antalya markası taşıyan yeni bir uçak daha dünya semalarında uçacak en önemli gurur budur. Ayrıca Antalyamıza yakışır şekilde daha önceki uçaklarımıza Side, Alanya gibi isimler verirken TC-SKT tescil kodlu ve 180 koltuklu yeni uçağımızın adını “Kemer” olarak belirledik. Filomuzun bu yeni üyesi ağırlıklı olarak Almanya, Hollanda, Polonya, Belçika, İskandinav ve Portekiz bölgesi uçuşlarında kullanılacak” dedi.
 

SKY'DAN KARARLI ADIMLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar, kim kral çıplak diyecek. 50 tane uçakla büyük olunmuyor. 50 uçağın var, bilet 5 kuruş ama suyu bile fahiş fiyattan sattırıyorsun.hizmet yerlerde sürünüyor, elalem sıcak yemek servisi yapıyor.onlar dışarıda iyi biz içeride iyiyiz. thy antalyaya sky yüzünden gelemedi. ankaradan istanbula boş uçak gitmekle antalyadan almanyaya boş gitmek aynı şey olmaz. adamlar iyi iş çıkarıyor. iç hatlarada girerlerse, aynı kaliteyle bu işi götürürlerse vay halimize. onlar mı zarar eder yoksa biz mi batarız bilinmez.söylenti duydum. bu sene hava kuvvetlerinden emekli olan bütün f-16 pilotlarını kapmışlar.bize hiç kimse gelmedi.adamlar pilot alıyor biz çocuklardan para kazanmaya çalışıyoruz. valla biz çıplak kaldık. sky giyiniyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sky havayolları ve çalışanlarına hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimin büyük olduğuna bakmak için aslında herkesi kendi kulvarında kıyaslamak lazım. SKY, şimdilik, sadece yurt dışından yolcu taşıdığı için diğerlerininde aynı şekilde taşıdığı yolcuyla kıyaslamak lazım. Biliyorumki, SKY Sunex den çok daha fazla yabancı yolcu getirdi TR ye. Ama yurt içini de sayarsan durum farkı olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o zaman ayirayim filolari... pegasus sadece pegasus olarak 22 ucak bu sene gelecek 5 ucak daha.. +5 izair dahil etmedim. onur air 25 ucak sunexpress 21 ucak..sayilar ortdayken neyin çekişmesi bu anlamadim ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun, Allah emniyetli uçuşlar nasip etsin. Tebrikler Sky a ve tüm çalışanlarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atlası pegasusu daha buyuk gosteren arkadasa yazıyorum atlasın 12 ucagı var pegasus ile izaair i toplayıp soylersenız o zaman air berlini de katın hesaba... sky sadece turkıye olarak 15 ucak . german sky ı saymıyorum bile... hangı sırket buyurse buyusun turkıye kazanıyor... ama buyuklere de hakkını vermek lazım di mi ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet batar. 1000 kişi işsiz kalır. Herkes acından ölür. Ama o işsiz kalanlardan biri de senin ayağını kaydırırsa seninde Sky'da kilerden bir farkın olmaz. Sende batmış sayılırsın :) Dua ette batmasın. Unutma ki el elden üstündür. Bırak herkes güzel güzel ekmeğini yesin. Allah Sky'a daha çok versin. Versin ki Türkiyeye vergi kazandırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ozel hava yollari filo buyukluk siralamasi.. pegasus (izair +pegasus) onur sunexpress sky atlas siralama bu şekilde.. bu arada sky a da hayirli olsun yeni ucagi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KAYIGROUP ÇALIŞANI OLARAK BAZI KIŞILERIN YORUMLARDA GÖRDÜĞÜM KADARI ILE ÇEKEMEZLIĞINI GÖRÜYORUM. BU TARZ YORUMLARIN BU FORUMLARDA DOLAŞMASINA LÜTFEN IZIN VERMEYIN!!! ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMIŞ, MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ DIYE...ADIM ADIM GELIYORUZ... SMILE IN THE SKY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sky havayollarına hayırlı olsun diyorum yorum yaan arkadasa bak. batacakmış da teker teker satacakmış ta.... sende kına yakarsın o zaman... 1000 kişi ekmek goturemezse evine kınalarına bakarsın...allah kaza bela vermesın dıyecegıne... bu ne çekememezlik ya...Beğen beğenme onur, sun exp den sonra en fazla ucaga sahip özel şirket sky şu anda...sen batacak diye beklerken sıfır ucaklar geliyor...tebrikler sky havayolları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000