05 Şubat 2010, Cuma 16:38:50

SKY'DAN BİR YILDIZ KAYDI!

Tüm havacılık camiasının yakında tanıdığı ve Sky Havayolları’nda son olarak Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı olarak görev yapan Yalım Tilev, görevden ayrıldı.
  • SKY için büyük kayıp. Yolun açık olsun sir.
  • Yalım bey bu piyasada duayen diye geçinen bütün havacılardan çok daha fazla bilgi ve tecrübeye sahiptir. Seversiniz veya sevmezsiniz ama kendisiyle dalga geçer gibi yorumlar yazamazsınız. Sıkıysa gidin de siz çalışın bakalım Sky'da, o kadar kolay mı ? Ben kendisini hiç sevmem çünkü insanları birbirine kırdırarak işini yürütür, tavşana kaç tazıya tut yapar ama bilgisi, tecrübesi ve özellikle uçak alımı kontratlarındaki harika bilgi birikimi ve yorumunu görmeyen ve yaşamayan bunu kesinlikle anlamaz. Tekraediyorum saygısızık yapyın.
  • yalım bey bu kacıncı ıstıfanız acaba.
  • Yeni adamlar hep malum partili olduğu için ömürleri kısa sürüyor ve gelişemiyorlar nedense. Ne varsa eskilerde var.
  • teknesiyle açılsın yeter artık:((( biktik yahu hep aynı isimler yeterrrrrrrrrr isyan ediyorum artık.Ne hayri dokunmus ne faydasi gorulmuş bu camiaya güle güleeeee
  • Yalim hoca da zamanini doldurdu, artik paralarini kocaman o guzel yatiyla acilarak afiyetle yesin artik, yerini genclere biraksin, ona da bu yakisir, ondan herzaman ogrenecek cok sey var, her zaman..
  • Bu meslegi ilk basladigim günlerde sizlerden cok seyler ögrenmistim ve bunlari sizleri mahcub etmicek sekilde sürdürdüm, hersey bundan sonra gönlünüzce olsun. Saygilarimla Hakan TIG/TIG Flugreisen Düsseldorf
  • Taniyorum,Adaminin adamidir.Köln THY Acentesi iken taniriz,kötü ve iyi hatiralarimiz olsada bilerek veya bilmeyerek kazigini yedim.Hemde bir daire parasi üzerinde.Emekliliginde kendine saglik yinede diliyorum.Ben ise 5 yildir sürdürüyorum.
  • Yildiz kaydi ne demek yahu, adamcagiz oldu gibi anlasiliyor, duzeltin sn yetkililier..
  • Yalim Agabeye bundan sonraki hayatinda basarli ve saglikli günler diliyoruz ..Ismail OVA ve Ova Reisen Ailesi. STUTTGART

Uzun yıllardır Sky Havayolları’na hizmet eden ve havacılık camiasının en eski isimlerinden biri olan Yalım Tilev, görevinden istifa etti. Tilev için Kayı Plaza’da bir veda partisi düzenlendiği ve Kayı Grup üst düzey yöneticileriyle Sky Airlines Ailesi’nin katıldığı öğrenildi.

1 Şubat’tan itibaren Sky Havayolları’ndaki görevinden ayrılan Tilev, son olarak Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı olarak görev yapıyordu.

Türk Sivil Havacılığı’nın en tecrübeli isimlerinden Yalım Tilev, SKY Havayolları’ndan önce birçok şirkettin kurulumunda önemli rol oynamış ve THY’de de yönetici pozisyonunda çalışmıştı.

Tilev’in bundan sonra başka bir şirket bünyesinde havacılığa hizmet edip etmeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

©AirportHaber.com ÖZEL

SKY'DAN BİR YILDIZ KAYDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
SKY için büyük kayıp. Yolun açık olsun sir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yalım bey bu piyasada duayen diye geçinen bütün havacılardan çok daha fazla bilgi ve tecrübeye sahiptir. Seversiniz veya sevmezsiniz ama kendisiyle dalga geçer gibi yorumlar yazamazsınız. Sıkıysa gidin de siz çalışın bakalım Sky'da, o kadar kolay mı ? Ben kendisini hiç sevmem çünkü insanları birbirine kırdırarak işini yürütür, tavşana kaç tazıya tut yapar ama bilgisi, tecrübesi ve özellikle uçak alımı kontratlarındaki harika bilgi birikimi ve yorumunu görmeyen ve yaşamayan bunu kesinlikle anlamaz. Tekraediyorum saygısızık yapyın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yalım bey bu kacıncı ıstıfanız acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni adamlar hep malum partili olduğu için ömürleri kısa sürüyor ve gelişemiyorlar nedense. Ne varsa eskilerde var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
teknesiyle açılsın yeter artık:((( biktik yahu hep aynı isimler yeterrrrrrrrrr isyan ediyorum artık.Ne hayri dokunmus ne faydasi gorulmuş bu camiaya güle güleeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yalim hoca da zamanini doldurdu, artik paralarini kocaman o guzel yatiyla acilarak afiyetle yesin artik, yerini genclere biraksin, ona da bu yakisir, ondan herzaman ogrenecek cok sey var, her zaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu meslegi ilk basladigim günlerde sizlerden cok seyler ögrenmistim ve bunlari sizleri mahcub etmicek sekilde sürdürdüm, hersey bundan sonra gönlünüzce olsun. Saygilarimla Hakan TIG/TIG Flugreisen Düsseldorf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Taniyorum,Adaminin adamidir.Köln THY Acentesi iken taniriz,kötü ve iyi hatiralarimiz olsada bilerek veya bilmeyerek kazigini yedim.Hemde bir daire parasi üzerinde.Emekliliginde kendine saglik yinede diliyorum.Ben ise 5 yildir sürdürüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yildiz kaydi ne demek yahu, adamcagiz oldu gibi anlasiliyor, duzeltin sn yetkililier..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yalim Agabeye bundan sonraki hayatinda basarli ve saglikli günler diliyoruz ..Ismail OVA ve Ova Reisen Ailesi. STUTTGART

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000