20 Ocak 2020, Pazartesi 11:02:21

SkyArt teslimatı yaptı

Türkiye’nin ilk ve tek EASA, ICAO standartlarında Kabin Eğitim Simülatörleri üreticisi olan SkyArt firması A321 neo Kapı Eğitim Cihazının teslimini gerçekleştirdi.
  • Sevgili Yasar Kutlarim.. hayirli ugurlu olmasini dilerim. Murat Y. (ex.Pftc)

Türkiye’nin ilk ve tek EASA, ICAO standartlarında Kabin Eğitim Simülatörleri üreticisi olan SkyArt firması, ilk A321 neo Kapı Eğitim Cihazı teslimini gerçekleştirdi.

Ortadoğunun önde gelen havayollarından olan  Lübnan milli havayolu Middle East Airlines’ın Beyrut’ta bulunan eğitim merkezindeki cihaz kurulumunun ardından kabul testlerini başarı ile gerçekleştirilen Skyart; Cihazı MEA Kabin Eğitim Direktörü Imane Skakini’ye teslim etti.

100% Türk sermayesi ile kurulan SkyArt bünyesinde yüksek teknoloji ile üretilen kabin eğitim cihazları EASA ve ICAO standartlarını karşılayarak kabin ekiplerinin uygulamalı eğitimlerinde en yüksek verimin alınmasına olanak sağlıyor. Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında  otuzun üzerinde kabin simülatörü projesi tamamlayan SkyArt’ın hedefinde 2020 yılı içerisinde teslimatı planlanan A320 CEET (kabin acil durum tahliye cihazı), A320/A321/A330/B737-800 ve B787 Kapı Eğitim cihazları bulunmaktadır. "






SkyArt teslimatı yaptı

Yorumlar

ex.pftc ~ 4 yıl önce
Sevgili Yasar Kutlarim.. hayirli ugurlu olmasini dilerim. Murat Y. (ex.Pftc)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000