13 Haziran 2013, Perşembe 08:59:12

SKY YOLCULARI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Alltours Başkanı Willi Verhuven, daha önce Sky ile uçmak üzere planlanan 20 bin kişi ve yeni satışlar için yaptıkları çalışmaları anlattı.
  • ben bilet aldim 22/06/2003 basel Antalya zy668 ucus no ve orendin ki ucus iptal olmus ben aldim bilet ne olcak
  • İşi bilen adam bir başka oluyor tebrikler. SKY AİRLİNES=YETKİLİLERİN BİLGİSİZ,BİLGİLİLERİN YETKİSİZ OLDUĞU VE BU KONUDA HAVACILIKTA ŞAMPİYON ŞİRKET...
  • arkadaşlar şirket avukatımız maaşlar dışında shgm teminatı içerisinden kıdem ve ihbar tazminatlarınında ödeneceği bilgisini verdi.kendisine (kardeşine, oda avukat) vekalet verenlerin her türlü alacağını alacağını, başkasına vekalet verenlerin ise hiç bir şey alamayacağını toplantıda dile getirdi. bilginize.
  • BİR SKY ÇALIŞANI OLARAK İLK DEFA YAZIYORUM ÜZÜLEREK MAĞDUR BIRAKILMAKLA KALMAYIP AİLEME VE ÇEVREME REZİL OLDUĞUM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜM GERİSİNİ SİZ ANLAYIN HANGİ BİRİNİ ANLATAYIM BİLMİYORUMKİ BİZMİ BATTIK SKY HAVAYOLLARIMI BATTI ANLAMADIM ANLAMAKTA İSTEMİYORUM YETER ARTIK YETERRRRRRRRRRRR ÇALIŞANLARIN HAKKINI SAVUNDUĞUNUZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER...YORUMSUZ??????????????????????????????????????
  • Elin adamı kendi yolcusu için çıkıp açıklama yapıyor, bizim ne SHGM den ne TALPA'dan çalışanlar için ses yok. Söyleyecek birşey Kalmamış. İnsana verilen değere bakın. Patronlar maaşları ödemeden şirketi kapatmış, çalışanlar yaz ortasında hem maaşlarını alamadığı için hemde işsiz kaldıkları için perişan olmuş ama kimin umurunda.
  • Airport haberi tarafsız yansız haberleri ve yorumları sebebi ile tebrik ediyoruz...
  • SAYIN BAŞBAKAN MİLLETE ATIP TUTMAYI BIRAKIN DA DEVLETİN ASIL İŞİ OLAN HALKIN HAKKINI ÇALIŞANIN HAKKINI KORUMAKTAN BAHSET, İŞİNİ YAP.
  • Peki PERSONEL???????????????????

Alman tur operatörü Alltours Düsseldorf ve Frankfurt’tan Antalya’ya ek seferler koydu. Alltours’un bu arada Sky Airlines’ın seferlerini durdurması üzerine daha önce bu şirketle Türkiye’ye gidecek 20 bin tatilciyi başka şirketlerin uçaklarına aktardı.

Alltours Başkanı Willi Verhuven, Sky-Airlines olayı üzerine çıkan sorunu hızla yeni uçaklar ile anlaşarak çözdüklerini söyledi. Verhugen, bu yolla Sky-Airlines uçaklarıyla seyahat etmeleri planlanan 20 bini aşkın müşterinin başka uçaklara kaydırıldığını, rezervasyon bu işlemden dolayı Alltours müşterilerine ek bir maliyet getirmediklerini bildirdi.

"Bu yaz da Türkiye pazarındaki büyüme hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız," diyen Alltours Başkanı Willi Verhuven, Türkiye’ye yönelik satışların durmaması için Sun Express ile Frankfurt ve Düsseldorf'tan ek charter seferleri konusunda anlaştıklarını söyledi.

SKY YOLCULARI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ismail ~ 11 yıl önce
ben bilet aldim 22/06/2003 basel Antalya zy668 ucus no ve orendin ki ucus iptal olmus ben aldim bilet ne olcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şampiyon... ~ 11 yıl önce
İşi bilen adam bir başka oluyor tebrikler. SKY AİRLİNES=YETKİLİLERİN BİLGİSİZ,BİLGİLİLERİN YETKİSİZ OLDUĞU VE BU KONUDA HAVACILIKTA ŞAMPİYON ŞİRKET...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skyzede ~ 11 yıl önce
arkadaşlar şirket avukatımız maaşlar dışında shgm teminatı içerisinden kıdem ve ihbar tazminatlarınında ödeneceği bilgisini verdi.kendisine (kardeşine, oda avukat) vekalet verenlerin her türlü alacağını alacağını, başkasına vekalet verenlerin ise hiç bir şey alamayacağını toplantıda dile getirdi. bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zede ~ 11 yıl önce
Neden Levent bey avukatta digerleri capulcu mu... Once gelen sıraya girer ... Dune kadar patronun hakları icin mahkemede calısanın karsısında olan bugun niye yanında paranın kokusunu aldı tabi...
kıdem? ~ 11 yıl önce
borclar kanununa tabıısınız ne kıdem tazmınatı denmıstı ama ... kendisiyle kardesi mi avukatmıs bı tek... lanet olsun demıcem oldu zaten de ne bulaşık şirketmiş onu alma alırsan bılmem ne bunu yapma yaparsan bılmem ne bu avukata ya da kardesıne vekalet ver vermedıysen alamazın...hep bı kosul hep bı tehdıt...ne bu ya!!!
hadi bakalım ~ 11 yıl önce
bu konu hakkında belge vara yada yazılı bir mail paylasırmısın merak ettim de...
Yalan ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar bunu söyleyen avukat Hiçbirşeyden anlamayan tabiri caizse çarpıcı bir tip. Paralarınızı her halukarda alırsınız. İcralar sırası ile ödenir. Yeterki haciz için başvurun. Hala bu şirkette ynetici vs. olarak çalışmış kişilere itibar ediyorsanız da dikkat edin derim artık...
TEBRİKLERAİRPORT ~ 11 yıl önce
BİR SKY ÇALIŞANI OLARAK İLK DEFA YAZIYORUM ÜZÜLEREK MAĞDUR BIRAKILMAKLA KALMAYIP AİLEME VE ÇEVREME REZİL OLDUĞUM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜM GERİSİNİ SİZ ANLAYIN HANGİ BİRİNİ ANLATAYIM BİLMİYORUMKİ BİZMİ BATTIK SKY HAVAYOLLARIMI BATTI ANLAMADIM ANLAMAKTA İSTEMİYORUM YETER ARTIK YETERRRRRRRRRRRR ÇALIŞANLARIN HAKKINI SAVUNDUĞUNUZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER...YORUMSUZ??????????????????????????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam ~ 11 yıl önce
Elin adamı kendi yolcusu için çıkıp açıklama yapıyor, bizim ne SHGM den ne TALPA'dan çalışanlar için ses yok. Söyleyecek birşey Kalmamış. İnsana verilen değere bakın. Patronlar maaşları ödemeden şirketi kapatmış, çalışanlar yaz ortasında hem maaşlarını alamadığı için hemde işsiz kaldıkları için perişan olmuş ama kimin umurunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ~ 11 yıl önce
Airport haberi tarafsız yansız haberleri ve yorumları sebebi ile tebrik ediyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halk... ~ 11 yıl önce
SAYIN BAŞBAKAN MİLLETE ATIP TUTMAYI BIRAKIN DA DEVLETİN ASIL İŞİ OLAN HALKIN HAKKINI ÇALIŞANIN HAKKINI KORUMAKTAN BAHSET, İŞİNİ YAP.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne yolcuymus bee ~ 11 yıl önce
Peki PERSONEL???????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000