15 Mart 2011, Salı 13:16:12

SKY, KKTC'YE UÇMAYA BAŞLIYOR

Sky Airlines, İstanbul ve Antalya olmak üzere iki noktadan Kıbrıs’a uçuşlarını başlatıyor.
  • kktc artık çok kalabalıklaşmış ,küçük bir yer olabilir ama kktc'ye uçacak olan şirketler yanlarında kktcli personel çalıştırmazlarsa onlarla hiçbir kktc'li uçmaz göreceksiniz !!!
  • Welcome to Cyprus.... Sky (Germany) Kibrisa ucmaya basladi bile. Almanya dan Guney Kibris Paphos' a. Herhalde her iki tarafa sefer duzenleyen ilk Turk sirketi. :) :)
  • SKY KKTC de bir anda çok sevilen havayolu oldu. Pegasus değil ama Atlasjetin ve Onurun yolcularını çok rahat alacaktır. Hele Onur Air'in zaten KKTC de hiç bir şansı yoktur.
  • Pegasus kıbrısa kampanya yapmış :) 79,99 TL bunların dünyadan haberi yok mu :):):):):):):)
  • Sefer koymuş olmak için de sefer konmaz ki. BoraJetten farkları yok, plansız deneme yanılma yoluyla iş yapıyorlar, işletmecilik sıfır. Başka şeyler vardır arkada, ya patron parası çok zevk olsun diye bu işi yapıyor, ya da hakikaten çok kapasitesiz işletme personeli var
  • Haftanın sadece üç günü ve en önemlisi de öğlen saatinde uçarak Kıbrıs'ta tutunması biraz zor gibi görünüyor. Umarım ileriki zamanlarda uçuş saatleri tekrardan düzenlenir ve uçuş sayısı artar. Malum Pegasus biraz şımardı gibi sanki..
  • SKYdan oldukça ümitliydim ama çok rekabetçi fiyatla lansman yapamadılar, PGT ile 39 tl AJET ile 59 TL bilet alabiliyorum kampanyalarda, ama SKY sadece renkli kuyruklarına ve 45 cm koltuk aralıklarına güveniyorsa hata eder. Fiyatta fark yaratmazsa zor. İlk kez rekabetçi fiyat yapmış kıbrısa onu da ankaradan yapmamış, bana yaramadı yani. Ya da uçak+otel cazip haftasonu paketleri falan yapacak, işletmecilik zayıf gibi, iç hatlarda tutunmaları imkansıza yakın maalesef.
  • izmirden antalyaya nasıl uçtularsa izmirden ercana da öyle uçarlar. herkes uçuyor bugünlerde.
  • haftanın 3 günü iyi olmamış.7 gün olsa yine saw dan yolcu bulur.pegasus sawdan ercan a günde 3 sefer yapıyo.sky pegasusla rekabet edemez bence.
  • Hersey cok guzel rumuzlu beyefendi' Siz bu rumuz altina siginarak neden camur atiyorsunuz anliyamadim.Bakin Sky olarak su an Teknigimizde normal uzerinde istihtam edilen Teknisyen arkadaslarimiz var cok merak ediyor iseniz rumuz altina siginmayin size randevu vereyim beraber Sky Teknik te inceleme yapalim.Hakli iseniz ben sizden ozur dilerim.Tel 0242 3108878 Sevgiler Tahir Gorgulu
Yolcuların konforlu seyahat etmeleri için koltuk aralarını genişleten Sky Airlines, 15 Nisan’da İstanbul-Kıbrıs seferlerine başlıyor. Uçuşlarını haftanın 3 günü Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gerçekleştirecek olan Sky Airlines, 13 Mayıs’ta da Antalya’dan Kıbrıs’a uçmaya başlayacak.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, 15 Ocak’ta başladığı tarifeli iç hatlar seferlerine iki yeni destinasyon daha eklemeye hazırlanıyor. Sky Airlines, İstanbul-Kıbrıs seferlerine 15 Nisan’da başlayacak ve haftanın 3 günü (pazartesi, cuma ve pazar) Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Kıbrıs Ercan Havaalanı’na uçacak 13 Mayıs’tan itibaren de Antalya’dan Kıbrıs’a sefer başlatacak olan Sky Airlines, yine haftanın 3 günü (cuma, cumartesi ve pazar) bu iki destinasyon arası uçuşlar gerçekleştirecek.

Sky Airlines Kıbrıs’a 59 TL’ye uçacak, ikramlar ücretsiz olacak
Haftanın 7 günü Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında tarifeli uçuşlar düzenleyen Sky Airlines’ın Kıbrıs uçuşları 59 TL olacak. Diğer destinasyonlarda olduğu gibi Kıbrıs uçuşlarında da misafirlere ücretsiz ikramda bulunulacak. Ayrıca Sky Airlines, 20 kg bagaj hakkı ve ücretsiz koltuk seçimi imkanını misafirlerine sunuyor.

Sky Airlines’ı tercih edenler konforlu ve rötarsız seyahat edecekler
Yeni destinasyonlarla ilgili değerlendirmede bulunan Kayı Group CEO’su ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “15 Ocak’ta 7 destinasyonla başlayan tarifeli iç hatlar uçuşlarımıza Kıbrıs’ı da ekleyerek havacılıkta büyümeye devam ediyoruz” dedi. “Uçuşlara başladığımız 2 ay içinde tüm seferlerimizi rötarsız gerçekleştirerek, misafirlerimizi tam zamanında gidecekleri noktaya ulaştırma başarısını gösterdik. Bundan sonraki uçuşlarımız için de “rötarsız seyahat” hedefimiz aynen devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Yolcuların konforlu bir oturma düzenine sahip olmaları için 170 olan koltuk sayısı 162’ye düşürerek koltuk ve diz mesafelerini arttırdıklarını belirten Görgülü, “Sky Airlines’ın standart olarak koltuk araları 76-81 santimetre arasında. Bu mesafe yolculara kendilerini rahat hissedecekleri daha geniş bir alan ve konforlu bir uçuşu garanti ediyor” dedi.
SKY, KKTC'YE UÇMAYA BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
kktc artık çok kalabalıklaşmış ,küçük bir yer olabilir ama kktc'ye uçacak olan şirketler yanlarında kktcli personel çalıştırmazlarsa onlarla hiçbir kktc'li uçmaz göreceksiniz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Welcome to Cyprus.... Sky (Germany) Kibrisa ucmaya basladi bile. Almanya dan Guney Kibris Paphos' a. Herhalde her iki tarafa sefer duzenleyen ilk Turk sirketi. :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY KKTC de bir anda çok sevilen havayolu oldu. Pegasus değil ama Atlasjetin ve Onurun yolcularını çok rahat alacaktır. Hele Onur Air'in zaten KKTC de hiç bir şansı yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus kıbrısa kampanya yapmış :) 79,99 TL bunların dünyadan haberi yok mu :):):):):):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sefer koymuş olmak için de sefer konmaz ki. BoraJetten farkları yok, plansız deneme yanılma yoluyla iş yapıyorlar, işletmecilik sıfır. Başka şeyler vardır arkada, ya patron parası çok zevk olsun diye bu işi yapıyor, ya da hakikaten çok kapasitesiz işletme personeli var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haftanın sadece üç günü ve en önemlisi de öğlen saatinde uçarak Kıbrıs'ta tutunması biraz zor gibi görünüyor. Umarım ileriki zamanlarda uçuş saatleri tekrardan düzenlenir ve uçuş sayısı artar. Malum Pegasus biraz şımardı gibi sanki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKYdan oldukça ümitliydim ama çok rekabetçi fiyatla lansman yapamadılar, PGT ile 39 tl AJET ile 59 TL bilet alabiliyorum kampanyalarda, ama SKY sadece renkli kuyruklarına ve 45 cm koltuk aralıklarına güveniyorsa hata eder. Fiyatta fark yaratmazsa zor. İlk kez rekabetçi fiyat yapmış kıbrısa onu da ankaradan yapmamış, bana yaramadı yani. Ya da uçak+otel cazip haftasonu paketleri falan yapacak, işletmecilik zayıf gibi, iç hatlarda tutunmaları imkansıza yakın maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
izmirden antalyaya nasıl uçtularsa izmirden ercana da öyle uçarlar. herkes uçuyor bugünlerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haftanın 3 günü iyi olmamış.7 gün olsa yine saw dan yolcu bulur.pegasus sawdan ercan a günde 3 sefer yapıyo.sky pegasusla rekabet edemez bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hersey cok guzel rumuzlu beyefendi' Siz bu rumuz altina siginarak neden camur atiyorsunuz anliyamadim.Bakin Sky olarak su an Teknigimizde normal uzerinde istihtam edilen Teknisyen arkadaslarimiz var cok merak ediyor iseniz rumuz altina siginmayin size randevu vereyim beraber Sky Teknik te inceleme yapalim.Hakli iseniz ben sizden ozur dilerim.Tel 0242 3108878 Sevgiler Tahir Gorgulu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000