01 Ağustos 2011, Pazartesi 15:41:00

SKY İÇ HATLARDAN ÇEKİLİYOR MU?

İç hatlarda tarifeli yolcu taşımacılığı yapan Antalya merkezli SKY Havayolları, iç hatlarda bazı noktalardan çekilme kararı aldı. Yarından itibaren İstanbul ve Ankara’dan yapılan Van uçuşları iptal edildi. Sırada yeni hatların olduğu öne sürüldü.
  • isdihtam yaratan türkiyede insanlar iş imkanı veren bir şirket olduğu unutulmamalıdır sky hava yolları daha büyük başarılara devam eder çekemiyenler çatlasın
  • thy kına yaksın
  • Almanyadan da cekiliyormus???
  • ichatlarda olmak gule oynaya gitmek degildir..ozellikle turk yolcularla.turk yolcular pat diye tum olumsuzluklari aninda sert bir tepki ile verir...sky niye havlu atti? 1) ucaklar en az 20 yasinda.2) surekli gecikme ve asiri sicak kabin.3) gittigin yerden geri gelememek ayni gun.4) tum koltuklar genis aralikli degil.(internet sitesinde yazildigi gibi)bankalarla anlasma taksit olanagi 3 ay diger firmalar 12 ay...tum ikramlar ucretsiz guzel ama diger sirketlerin verdiklerinden epey kalitesiz...kabin ekiplerinin ingilizceleri ve turkce anonslari felaket derecede yerlerde surunuyor.5) ic hatlarda rekabet edecek kadar filo olusturmamak...tum negatfilikler ard arda gelirse sonuc bu sekilde olur...ayrica portakal vermek cok anitpatik....
  • eger sky iç hatlarda giriyor ve basariz olup çıkıyorsa sebebi thy dir. nedenmi ? cunku tekelci yapi izin verditrmiyor hiçbir yere uculmasına. ataturke kimse yaklaşamiyormu. ileride divert eidlmesini bile yasaklarlarsa şaşmayacagim.türkiyede malesef thy nin ticaret mudurlugu gibi çalişan shgm ve onun basındaki badem biyiklilar oldugu surece turk ozel havacilik şirketleri chartera ve wet lease operasyonlara mahkum kılınacak. bir tek pegasus var buna direnen ve ona da bu sene hiç bir izin veirlmiyor. budaspte ve batman veirlmedi. sanirim dammam da verilmeyecek rusyaya zaten sokulmuyor.çok ayip şeyler bunlar cidden. bu kadar buyuk bir şirkete yaşıkıyormu boyle pis oyunlar.ama thy bunun bedelini odeyecek nitekim odemeye başladi bile.
  • arkadaslar bu kadar fanatik olmayin.. anadolu jette en ucuz fiyatlar. ikram anadolujette. koltuk aralarıda daha geniş. ama yinede yolcusu pegasus ile ucuyor. bunda bir zıtlik yokmu ?siz kendi hayal dunyanızda yasamaya devam edin cidden. gercekler aldi basini gidiyor. bu sene pegasus belki 10 milyon yolcuyu gececek.dusunun 0 ucak ile thy nin 170 ucak ile tasıdıgının 3 te birini tasiyacak ve geniş govde olmadan, tekel olarak uctugu hatlar olmadan.sky eger ataturke gelse yada kim gelirse gelsin atlas veya onur sorun dğeil. onlarin zaten bir rekabet iddiasi vs yok. ucaklar arabistanda ucsun paralar gelsin turkiyedede bazi yerlere ucsunlar yetiyor onlara. ama eger sky ataturkten ucaibliyor olsa thy nin pastasindan pay alablirdi.
  • Ucan beygir sak sakcilarina sasiyorum yok pegasusla kimse rebaet edemezmis falan filan tek bir sey dogru evet pegasusla musteri memnuniyetsizligi konusunda kimse rakip olamaz.hele bir de ucuz diyenler herhalde sayi saymayi bilmiyorlar. Su an SAW dan en iyi fiyatlar Anadolu Jette. Sky a da AHL yi tavsiye eden bir yorumcuyu da sicak carpmis galiba.THY var Onur var Atlas var. Sky in problemi frekanslari ve saatleriydi. bir yere haftada iki gun ucuyorsaniz kimse sizinle ucmaz.Ana hatlar icin her gun en az bir frekans lazim, capraz hatlar haric.
  • olayi pegasus thy olayina çevirmeyin lutfen.. arti pegasusun basarisini neden kıskanıyorsunuzki ? mahiret koltuk araliklari darken ve ikram vermiyorken thy nin bir çok hatta canına okuyabilmektir. hele anadolu jetin hiç şansı yok pegasus karşisinda.. yan yana aynı yere giden ucaklardan pegasus 170 yolcu ile ucarken anadolu jet 40 yolcu ile gidiyorsa. başari kavramının yorumunu size birakiyorum..
  • BU DURUM ÇOK ÜZÜCÜ. SAYIN ABDULLAH TUNÇDEMİR BEY SKY ILE VAN DAN IRAN ERIVAN IRAK UÇUŞLARINI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDU.BU OLURSA O ZAMAN ABDULLAH BEY'E MI SORALIM SKY'IN DURUMU
  • boşuna gösteriş olmuştu 5 dakika ara gene baska yerden çıkabilir korkmayın
SKY Havayolları’nın heeyecanla başladığı iç hat macerası umduğu gibi gitmiyor. 15 Ocak’tan itibaren İstanbul-Antalya, Antalya-Ankara, Antalya-İzmir seferleriyle iç hat uçuşlarına başlayan SKY Havayolları, kısa süre sonra yeni uçuş noktalarını da uçuş ağına eklemişti.

Ancak 17 uçaklık filosu bulunan SKY Havayolları, iç hatlarda beklediği başarıyı yakalamayadı. Avrupa’nın en iyi charter havayolu ödülü bulunan SKY Havayolları, önce İzmir hattından çekildi.

İstanbul’dan yaptığı Sabiha Gökçen-İzmir seferlerini 27 Haziran’dan itibaren durduran SKY Havayolları Van hattından da çekildi.

Yarından itibaren ( 2 Ağustos) Ankara ve İstanbul’dan düzenlediği Van uçuşlarını durduran SKY Havayolları’nın başka noktalarda da uçuşlarını durduracağı öne sürüldü.

SKY Havayolları(nın Antalya, Diyarbakır ve Trabzon hattından itibaren kapatılacağı bildirildi.

SKY Havayolları’nın yeni haliyle düzenlenen uçuş planının Çarşamba gününden itibaren sisteme yükleneceği bu hatlardan çekilinip çekilmediğinin de o gün kesinlik kazanacağı belirtildi. SKY’ın bütün iç hat seferlerini de durdurmayı planladığı öne sürüldü ancak bu iddia henüz doğrulanmadı.

Bu arada SKY Havayolları’nın İstanbul ofisinden 30 kişinin işine son verildiği belirtildi.

©AirportHaber.com ÖZEL
SKY İÇ HATLARDAN ÇEKİLİYOR MU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
isdihtam yaratan türkiyede insanlar iş imkanı veren bir şirket olduğu unutulmamalıdır sky hava yolları daha büyük başarılara devam eder çekemiyenler çatlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy kına yaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Almanyadan da cekiliyormus???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ichatlarda olmak gule oynaya gitmek degildir..ozellikle turk yolcularla.turk yolcular pat diye tum olumsuzluklari aninda sert bir tepki ile verir...sky niye havlu atti? 1) ucaklar en az 20 yasinda.2) surekli gecikme ve asiri sicak kabin.3) gittigin yerden geri gelememek ayni gun.4) tum koltuklar genis aralikli degil.(internet sitesinde yazildigi gibi)bankalarla anlasma taksit olanagi 3 ay diger firmalar 12 ay...tum ikramlar ucretsiz guzel ama diger sirketlerin verdiklerinden epey kalitesiz...kabin ekiplerinin ingilizceleri ve turkce anonslari felaket derecede yerlerde surunuyor.5) ic hatlarda rekabet edecek kadar filo olusturmamak...tum negatfilikler ard arda gelirse sonuc bu sekilde olur...ayrica portakal vermek cok anitpatik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eger sky iç hatlarda giriyor ve basariz olup çıkıyorsa sebebi thy dir. nedenmi ? cunku tekelci yapi izin verditrmiyor hiçbir yere uculmasına. ataturke kimse yaklaşamiyormu. ileride divert eidlmesini bile yasaklarlarsa şaşmayacagim.türkiyede malesef thy nin ticaret mudurlugu gibi çalişan shgm ve onun basındaki badem biyiklilar oldugu surece turk ozel havacilik şirketleri chartera ve wet lease operasyonlara mahkum kılınacak. bir tek pegasus var buna direnen ve ona da bu sene hiç bir izin veirlmiyor. budaspte ve batman veirlmedi. sanirim dammam da verilmeyecek rusyaya zaten sokulmuyor.çok ayip şeyler bunlar cidden. bu kadar buyuk bir şirkete yaşıkıyormu boyle pis oyunlar.ama thy bunun bedelini odeyecek nitekim odemeye başladi bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar bu kadar fanatik olmayin.. anadolu jette en ucuz fiyatlar. ikram anadolujette. koltuk aralarıda daha geniş. ama yinede yolcusu pegasus ile ucuyor. bunda bir zıtlik yokmu ?siz kendi hayal dunyanızda yasamaya devam edin cidden. gercekler aldi basini gidiyor. bu sene pegasus belki 10 milyon yolcuyu gececek.dusunun 0 ucak ile thy nin 170 ucak ile tasıdıgının 3 te birini tasiyacak ve geniş govde olmadan, tekel olarak uctugu hatlar olmadan.sky eger ataturke gelse yada kim gelirse gelsin atlas veya onur sorun dğeil. onlarin zaten bir rekabet iddiasi vs yok. ucaklar arabistanda ucsun paralar gelsin turkiyedede bazi yerlere ucsunlar yetiyor onlara. ama eger sky ataturkten ucaibliyor olsa thy nin pastasindan pay alablirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ucan beygir sak sakcilarina sasiyorum yok pegasusla kimse rebaet edemezmis falan filan tek bir sey dogru evet pegasusla musteri memnuniyetsizligi konusunda kimse rakip olamaz.hele bir de ucuz diyenler herhalde sayi saymayi bilmiyorlar. Su an SAW dan en iyi fiyatlar Anadolu Jette. Sky a da AHL yi tavsiye eden bir yorumcuyu da sicak carpmis galiba.THY var Onur var Atlas var. Sky in problemi frekanslari ve saatleriydi. bir yere haftada iki gun ucuyorsaniz kimse sizinle ucmaz.Ana hatlar icin her gun en az bir frekans lazim, capraz hatlar haric.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olayi pegasus thy olayina çevirmeyin lutfen.. arti pegasusun basarisini neden kıskanıyorsunuzki ? mahiret koltuk araliklari darken ve ikram vermiyorken thy nin bir çok hatta canına okuyabilmektir. hele anadolu jetin hiç şansı yok pegasus karşisinda.. yan yana aynı yere giden ucaklardan pegasus 170 yolcu ile ucarken anadolu jet 40 yolcu ile gidiyorsa. başari kavramının yorumunu size birakiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU DURUM ÇOK ÜZÜCÜ. SAYIN ABDULLAH TUNÇDEMİR BEY SKY ILE VAN DAN IRAN ERIVAN IRAK UÇUŞLARINI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDU.BU OLURSA O ZAMAN ABDULLAH BEY'E MI SORALIM SKY'IN DURUMU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
boşuna gösteriş olmuştu 5 dakika ara gene baska yerden çıkabilir korkmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000