10 Şubat 2014, Pazartesi 09:13:55

SKY HAVAYOLLARI'YLA İLGİLİ SORUŞTURMADA FLAŞ GELİŞME

Geçtiğimiz yıl iflas eden Kayı Group bünyasinde bulunan GTI Travel ve SKY Havayolları ile ilgili soruşturmanın kapsamı genişletildi. Almanya'da yürütülen soruşturmanın 'Özel Yetkili Ekonomik Suçlar Savcılığı'na verildiği iddia edildi.
  • Lutfen banada yardimci olurmusunuz sky hava yollarindan bilet aldim internet uzerinden 2013 tarihinde 3 gun sonra sirketi batirdilar.ucreti bankamdan cekildi 1250 yuro 2 yetiskin 1 cocuk fransada ikamet etmekteyim.bu benim cok gucume gidiyor halada unutamadim.ben yiyemedim sen ye der gibi.fransa bischwillerde ikamet etmekteyim Karlsruheden antalyaya ucacaktik olmadi sirket batti eger banada yol gösterirseniz cok memnun olurum . Yil olmus 2019 hala alamadik nereye basvurulacagini da bilmiyoruz. Saygilar yardimlarinizi bekliyorum.
  • mete bey yalniz biz internet uzerinden sadece bilet almistik otel falan almadik acaba biz de odedigimiz bilet ucretini geri alabilirmiyiz aciklarsaniz sevinirim ben gokan
  • Merhabalar ben 2013 haziran ayında German sky den aldığım biletin parasını aldım.Eğer bilet ücretini geri alamadıysanız size yardımcı olabilirim.
  • ben de sky biletini internetten almistim sansa bak 3 gun sonra sirket batti ne uctuk ne de gorduk sirket batti diye duyuldu paramizi da alamadik hanse merkur sigorta sirketini gosterdiler mektup yazdik ama odemeyecekleri cevabini aldik ama pesini birakmayacagim sahtekar insanlarin uckagitcilar karsi karsiya gelsek yuzlerine tukurecegim
  • benim tahminim deivleten alinan kredilerin faiziyle saga sola olan borclar ödenecek.büyük bir ihtimale su Alinan krediler karaiplerde bir bankada yatiyor.
  • Simdi avukatlarini ararlar bi tekzip yayinlatirlar...bide maaslari tazminatlari verdik diye bi tekzip yayinlasaya....
  • Ben bir yildir mahkemeligim bu adamlarla, hala parami alamadim. Nasil bir ada Ettir bu ben anlamadim
  • Sevgili arkadaşlar, SHGM'deki paralar dağıtılmaya başlandı. Çoğu kişi parasını aldı. Alamayan arkadaşlarımızın ise davaları devam etmektedir (Gerçi türk hukuk sistemi hala ne şahidi ne ispatı istiyor anlamadım. Maaş kayıtları yetmiyor anlaşılan). Davalar sonucunda tüm arkadaşlarımız paralarını alabilecekler. Asıl mağdur olan SKY çalışanları değil, inanın Kayı Tur çalışanlarının alacak bir para umudu bile yok. Keşke böyle özveri ile çalışan arkadaşlarımız kaybedilmese ve böyle güzel bir atmosferi olan şirket kapatılmasaydı (Burada bence asıl suçlu devlet ama neyse...). Umarım tüm arkadaşlarımız emeklerinin karşılığını fazlası ile alır.
  • bir çin atasözü derki 'kimseye 1lira bile borcumuz yok' hatta bazı cinliler söylediklerine kendisi bile inanır.Allah diyerek allah'ı kandırmaya calisir bu çinliler..Ah çinliler ahhh
  • Birileri bizimde sesimizi duysun da maaş ve tazminat alacaklarımızı tahsil edelim. bu bizlerin en doğal hakkı emeğimizin karşılığını istiyoruz ....... YETEERRRRR BU KADAR REZİL OLDUĞUMUZ ,,,,,

Sözcü Gazetesi'nden Ali Gülen imzalı habere göre; Türkiye ve Almanya’da ses getiren Görgülü kardeşlere ait GTI ve SKY Havayolları’nın hileli iflası soruşturması genişletildi.

Hileli iflastan kısa süre önce, Ziraat Bankası kredisi olan 14 milyon Euro’nun da bulunduğu şirket kasalarındaki 43 milyon Euro’yu boşaltan Görgülü Kardeşler’in soruşturması Almanya’da “Özel yetkili ekonomik suçlar savcıları”na verildi.

Soruşturmanın, şirketler hakkında “batık” raporu verilmesine rağmen krediyi veren Ziraat Bankası Avrupa sorumlularına kadar gideceği belirtilirken, bankanın ilk başta krediyi 3 milyon Euro olarak düşündüğü ancak Genel Müdür Hüseyin Aydın’ın talimatıyla kredinin 14 milyon Euro’ya çıkarıldığı kaydedildi.

SKY HAVAYOLLARI'YLA İLGİLİ SORUŞTURMADA FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

CALISKAN ~ 5 yıl önce
Lutfen banada yardimci olurmusunuz sky hava yollarindan bilet aldim internet uzerinden 2013 tarihinde 3 gun sonra sirketi batirdilar.ucreti bankamdan cekildi 1250 yuro 2 yetiskin 1 cocuk fransada ikamet etmekteyim.bu benim cok gucume gidiyor halada unutamadim.ben yiyemedim sen ye der gibi.fransa bischwillerde ikamet etmekteyim Karlsruheden antalyaya ucacaktik olmadi sirket batti eger banada yol gösterirseniz cok memnun olurum . Yil olmus 2019 hala alamadik nereye basvurulacagini da bilmiyoruz. Saygilar yardimlarinizi bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gokan ~ 9 yıl önce
mete bey yalniz biz internet uzerinden sadece bilet almistik otel falan almadik acaba biz de odedigimiz bilet ucretini geri alabilirmiyiz aciklarsaniz sevinirim ben gokan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mete ~ 10 yıl önce
Merhabalar ben 2013 haziran ayında German sky den aldığım biletin parasını aldım.Eğer bilet ücretini geri alamadıysanız size yardımcı olabilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gokan ~ 10 yıl önce
ben de sky biletini internetten almistim sansa bak 3 gun sonra sirket batti ne uctuk ne de gorduk sirket batti diye duyuldu paramizi da alamadik hanse merkur sigorta sirketini gosterdiler mektup yazdik ama odemeyecekleri cevabini aldik ama pesini birakmayacagim sahtekar insanlarin uckagitcilar karsi karsiya gelsek yuzlerine tukurecegim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
horacio ~ 10 yıl önce
benim tahminim deivleten alinan kredilerin faiziyle saga sola olan borclar ödenecek.büyük bir ihtimale su Alinan krediler karaiplerde bir bankada yatiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne olacak ~ 10 yıl önce
Simdi avukatlarini ararlar bi tekzip yayinlatirlar...bide maaslari tazminatlari verdik diye bi tekzip yayinlasaya....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazilar olsun ~ 10 yıl önce
Ben bir yildir mahkemeligim bu adamlarla, hala parami alamadim. Nasil bir ada Ettir bu ben anlamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skyzedelere... ~ 10 yıl önce
Sevgili arkadaşlar, SHGM'deki paralar dağıtılmaya başlandı. Çoğu kişi parasını aldı. Alamayan arkadaşlarımızın ise davaları devam etmektedir (Gerçi türk hukuk sistemi hala ne şahidi ne ispatı istiyor anlamadım. Maaş kayıtları yetmiyor anlaşılan). Davalar sonucunda tüm arkadaşlarımız paralarını alabilecekler. Asıl mağdur olan SKY çalışanları değil, inanın Kayı Tur çalışanlarının alacak bir para umudu bile yok. Keşke böyle özveri ile çalışan arkadaşlarımız kaybedilmese ve böyle güzel bir atmosferi olan şirket kapatılmasaydı (Burada bence asıl suçlu devlet ama neyse...). Umarım tüm arkadaşlarımız emeklerinin karşılığını fazlası ile alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sky diver ~ 10 yıl önce
bir çin atasözü derki 'kimseye 1lira bile borcumuz yok' hatta bazı cinliler söylediklerine kendisi bile inanır.Allah diyerek allah'ı kandırmaya calisir bu çinliler..Ah çinliler ahhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skyzede ~ 10 yıl önce
Birileri bizimde sesimizi duysun da maaş ve tazminat alacaklarımızı tahsil edelim. bu bizlerin en doğal hakkı emeğimizin karşılığını istiyoruz ....... YETEERRRRR BU KADAR REZİL OLDUĞUMUZ ,,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000