28 Nisan 2009, Salı 11:52:59

SKY Havayolları'ndan Emekli Pilota Saygı

Havayolları’ nın emektar pilotlarından Sungu Köprülü geçtiğimiz günlerde SKY Havayolları’ nın Hotel isimli TC-SKH uçağıyla emekliliğe adım atmak üzere son uçuşunu gerçekleştirdi.
  • Çok değerlisin!
  • Mekanın Cennet olsun büyük adam
  • sahil kenarında bir kasabada tanıştım... çok kibar ve değerli bir insan olarak düşünüyorum...bu kadar emeği geçen insanlara vefayı unutmamalıyız bence...
  • Vatandasssss diye baslayan arkadas. Para tatlıdır diyorsun ama bu beyin geç yaşta bir çocuğu oldu; onun istikbalini de kazanmak lazım. Hiç bunu düşünmüyorsun!
  • vatandaş diyorum yıne..bu tonton saçı belınde amca kendısı fosılken sırkete bas vuranları sen cok yaslısın dıye gerı cevırırdı..adam olan adam sırası gelınce ceker gıder yalan dolanla yasını kucultup devam etmez..başta ucus emnıyetıne butun havacılık kurallarına aykırı..tabııı para tatlıdır..ama 80 e gelıncede bırakmak gerekır artık:))
  • Emekli olmamak adına 60 yaşında mahkemeye başvurup yaşını küçültene AYIP olmuyor da burda bunu eleştirenlere mi ayıp oluyor. Hadi canım sizdeee!!!!!
  • Havacılık gibi güzellikler dolu bir mesleği yapan dünya güzeli bir dolu arkadas var.Onlarla bu meslegi icra ederken cok büyük mutluluk duyuyorum.Ancak!Uzun yıllar bu isi yaptıktan sonra emekliye ayrılan bir insan için,yok yası büyük,yok bası büyük gibi seyler yazarak kendi sıglıklarını ortaya koyan bu insancıklarada allah yardımcı olsun diyorum.Sanane adam yasını büyüttüyse senden izinmi almalıydı?Bu koca havacılık camiasında kendinize bir yer bulup iyi seyler yapmaya bakın ama zannetmiyorum sizin uzmanlık alanınız farklı.Allah herkese kısmet etsin saglıklı emekliligi.Havacılıga güzel katkılar verip gelismesini saglıyan herkesten allah razı olsun.Kalın saglıcakla.
  • kıskananlar ÇATLASINNNNNN
  • "Bu vatandaş" diye yorum gönderip adını yazma cesareti gösteremeyen kişi; pilotsanız umarım sizin de Sungu Kaptan gibi gurur duyulacak bir uçuş kariyeriniz olur. Pilot değilseniz de zaten neden böyle bir uslüp kullandığınız belli...
  • Aşağılayıcı ve eleştirel yorum yazanlar muhtemelen genç yaştaki uçucular ya da iş bulamamanın hıncıyla bunları yazıyorlar.Ben diyorumki bu çok ayıp birşey sizlerde uçmaya başladıgınızda ya da yaşınız o seviyelere geldiginde uçuşu bırakmanın ne kadar zor oldugunu,bu işin sadece para için yapılmadıgını anlayacaksınız.Biraz empatik bakın ve kaptanımızın bu buruk gününde onu daha fazla üzmeyin.Sağlıklı ve ömürlü emeklilikler olsun köprülü kaptan.

Antalya- Düsseldorf- Antalya uçuşu ile 48 yıllık profesyonel uçuş yaşamını tamamlayan Kaptan Köprülü, yaklaşık 11.000 saati öğretmen uçucu olmak üzere 30.000 saat uçmuştur.

Sivil havacılığın onurlu emektarı Sungu Köprülü son uçuşunu ekip arkadaşlarının uçağı Apron da karşılaması ile tamamladı. Duygulanan emektar pilot, ekip arkadaşlarının sevgi dolu karşılaması için teşekkür ederek herkese tek tek başarılı uçuş dileklerini bildirdi.

Kayıgroup CEO ve SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, Sungu Kaptan a özel teşekkürlerini ileterek, sonraki hayatında başarılar diledi.

Sungu Köprülü

SKY Havayolları'ndan Emekli Pilota Saygı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Can Köprülü ~ 2 yıl önce
Çok değerlisin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çimen ~ 3 yıl önce
Mekanın Cennet olsun büyük adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dr. ~ 11 yıl önce
sahil kenarında bir kasabada tanıştım... çok kibar ve değerli bir insan olarak düşünüyorum...bu kadar emeği geçen insanlara vefayı unutmamalıyız bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vatandasssss diye baslayan arkadas. Para tatlıdır diyorsun ama bu beyin geç yaşta bir çocuğu oldu; onun istikbalini de kazanmak lazım. Hiç bunu düşünmüyorsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
vatandaş diyorum yıne..bu tonton saçı belınde amca kendısı fosılken sırkete bas vuranları sen cok yaslısın dıye gerı cevırırdı..adam olan adam sırası gelınce ceker gıder yalan dolanla yasını kucultup devam etmez..başta ucus emnıyetıne butun havacılık kurallarına aykırı..tabııı para tatlıdır..ama 80 e gelıncede bırakmak gerekır artık:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emekli olmamak adına 60 yaşında mahkemeye başvurup yaşını küçültene AYIP olmuyor da burda bunu eleştirenlere mi ayıp oluyor. Hadi canım sizdeee!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havacılık gibi güzellikler dolu bir mesleği yapan dünya güzeli bir dolu arkadas var.Onlarla bu meslegi icra ederken cok büyük mutluluk duyuyorum.Ancak!Uzun yıllar bu isi yaptıktan sonra emekliye ayrılan bir insan için,yok yası büyük,yok bası büyük gibi seyler yazarak kendi sıglıklarını ortaya koyan bu insancıklarada allah yardımcı olsun diyorum.Sanane adam yasını büyüttüyse senden izinmi almalıydı?Bu koca havacılık camiasında kendinize bir yer bulup iyi seyler yapmaya bakın ama zannetmiyorum sizin uzmanlık alanınız farklı.Allah herkese kısmet etsin saglıklı emekliligi.Havacılıga güzel katkılar verip gelismesini saglıyan herkesten allah razı olsun.Kalın saglıcakla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kıskananlar ÇATLASINNNNNN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Bu vatandaş" diye yorum gönderip adını yazma cesareti gösteremeyen kişi; pilotsanız umarım sizin de Sungu Kaptan gibi gurur duyulacak bir uçuş kariyeriniz olur. Pilot değilseniz de zaten neden böyle bir uslüp kullandığınız belli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aşağılayıcı ve eleştirel yorum yazanlar muhtemelen genç yaştaki uçucular ya da iş bulamamanın hıncıyla bunları yazıyorlar.Ben diyorumki bu çok ayıp birşey sizlerde uçmaya başladıgınızda ya da yaşınız o seviyelere geldiginde uçuşu bırakmanın ne kadar zor oldugunu,bu işin sadece para için yapılmadıgını anlayacaksınız.Biraz empatik bakın ve kaptanımızın bu buruk gününde onu daha fazla üzmeyin.Sağlıklı ve ömürlü emeklilikler olsun köprülü kaptan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000