19 Mayıs 2011, Perşembe 11:04:46

SKY HAVAYOLLARI'NDAN 19 MAYIS JESTİ

Antalya merkezli özel havayolu şirketlerimizden olan SKY Havayolları 19 Mayıs’ı unutmadı…
  • sadece uçakta rozet havaalanında bayrakla sınırlı kalmadı SKY. Uçakta anonsta da hatırlattı SKY ailesi 19 Mayıs ın 92. yıldönümünü. tebrikler. gurur duydum.
  • Çok sempatik geliyor bana bir defa uçtum ve çok memnun kaldım darısı onur-air ve pegasusun başına...
  • Milliyetçiliğiniz, vatanseverliğiniz, bayrak sevginiz takdire şayan.Milletçe ayakta durabilmeli ve her zaman birlikte hareket etmeliyiz.Bunun için milliyetçi duygularımızı her yöne yansıtmalıyız. yabancı güçlere karşı Türk firmalarını desteklemeli, iş birliğimizi %100 Türk sermayeli şirketlerle yapmalıyız.O zaman milletçe başarıya daha kolay ulaşırız.Ancak yabancı firmalardan mal alımı yapıyorsunuz.Bu beni son derece üzüyor. %100 Türk sermyayeli şirketlerle iş birliğinde buluşmak dileğiyle Sky Havayolları'nın başarılarını kutlar ve gelecekte de başarılarının katlanarak devam etmesini dilerim...Necmettin Gemici
  • Girin THY web sitesine 19 Mayis ile ilgili bir banner yok.Globallesme yolunda gecmisini unuttu. Ay yildizli bayrak ugurunda olenleri anmak istemiyor ama ay yildizi ucaklarinda tasiyor? acaba THY yetkilileri uyuyorlarmi?
  • "Büyük Türk Milleti" kimliğinin yok edilmeye çalışıldığı günümüzde ( seçimden sonra yapılması planlanan ilk iş ), duyarlılığından dolayı SKY Havayollarını kutluyorum. Yolunuz açık olsun.
  • Duyarlılığınız için sizi tebrik ediyorum eski bir sky çalışanı olarak gurur duydum tebrikler

SKY Havayolları 19 Mayıs nedeniyle tüm istasyonlarını bayraklarla donattı 19 Mayıs’ı herkese hatırlattı. Genç ve istikrarlı şirklerden biri olan Antalya merkezli şirket 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle istasyonlarını Türk Bayraklarıyla süsledi, yolcularına da Türk Bayrağı rozeti hediye etti.

Bu jesti memnuniyetle karşılayan yolcular ise SKY Havayolları’nı duyarlılığından dolayı tebrik etmeyi unutmadı.



SKY HAVAYOLLARI'NDAN 19 MAYIS JESTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
sadece uçakta rozet havaalanında bayrakla sınırlı kalmadı SKY. Uçakta anonsta da hatırlattı SKY ailesi 19 Mayıs ın 92. yıldönümünü. tebrikler. gurur duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok sempatik geliyor bana bir defa uçtum ve çok memnun kaldım darısı onur-air ve pegasusun başına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Milliyetçiliğiniz, vatanseverliğiniz, bayrak sevginiz takdire şayan.Milletçe ayakta durabilmeli ve her zaman birlikte hareket etmeliyiz.Bunun için milliyetçi duygularımızı her yöne yansıtmalıyız. yabancı güçlere karşı Türk firmalarını desteklemeli, iş birliğimizi %100 Türk sermayeli şirketlerle yapmalıyız.O zaman milletçe başarıya daha kolay ulaşırız.Ancak yabancı firmalardan mal alımı yapıyorsunuz.Bu beni son derece üzüyor. %100 Türk sermyayeli şirketlerle iş birliğinde buluşmak dileğiyle Sky Havayolları'nın başarılarını kutlar ve gelecekte de başarılarının katlanarak devam etmesini dilerim...Necmettin Gemici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Girin THY web sitesine 19 Mayis ile ilgili bir banner yok.Globallesme yolunda gecmisini unuttu. Ay yildizli bayrak ugurunda olenleri anmak istemiyor ama ay yildizi ucaklarinda tasiyor? acaba THY yetkilileri uyuyorlarmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Büyük Türk Milleti" kimliğinin yok edilmeye çalışıldığı günümüzde ( seçimden sonra yapılması planlanan ilk iş ), duyarlılığından dolayı SKY Havayollarını kutluyorum. Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Duyarlılığınız için sizi tebrik ediyorum eski bir sky çalışanı olarak gurur duydum tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000