08 Haziran 2010, Salı 18:01:02

SKY HAVAYOLLARI 16. UÇAĞINI GETİRDİ (FOTO)

SKY Airlines son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlarla adından sıkça söz ettirirken 15 uçaklık filosu ile sürdürdüğü operasyonlarına yeni bir uçak daha ekleyerek filosundaki uçak sayısını 16 ya yükseltti.
  • iyi yöneticilerle iyi işler yapılıyor. bunların başında kanaatimce teknik ekip var, e olacak tabi zira teknik ekibin başında da Hüseyin Oflaz var ..... e olacak elbet. 16 değil 26 da olacak..... bunlar bu işi bilen birkaç iyi adam.... Mustafa Şişe / Kıbrıs :))
  • SKY ın son birkaç yıldır yeni yönetimle yaşadığı gelişme ve yakaladığı başarı ivmesi o kadar belli ki.ama bazı sektör çalışanlarının hala eski SKY imajını hafızlardan çıkarması zaman alacak gibi. zaten malesef sektörünü bu kadar olumsuz yeren başka bir meslek grubuda yoktur galiba.kimse kimseye yaranamıyro.her şirkete illa bir kusur illa bir kulp takılıyor. SKY ı tebrik ediyorum. başarılarının devamını diliyorum. sektördeki tüm şirketler daha da büyüsün güçlensin...
  • Sky Airlines ailesine hayirli ugurlu olsun iyi ucuslar dilegiyle....
  • Tahir kardesim yeni ucak hayirli ve ugurlu olsun.insallah filo 20 olur bizlerde faydasi dokanir kardesim 8 senedir issizim bu mesajimi okursan belki hatirlarsin eski air alfa alan görevlisi . saygilarimla yasin
  • Sky airlines a hayırlı yolculuklar diler ayrıca saw kalkışlı iç hatlar uçuşlara gelmesini yani kasım ayını 4 gözle bekliyourz.
  • Bu Ucak daha ønce Voelo Gol Hava yollarinda hizmet vermistir Sky Havayollarina hayirli olsun
  • merakla, hasretle bekliyoruz.
  • hayırlı olsun, güzel uçuşlar dileriz
  • insallah tez zamanda 17 degil 117 ucaga ulasirsiniz
  • Sky bari sen tip paraasını kaldır. Yap bi güzellik. yetti artık ya.:))

Özellikle son bir yıl içerisinde Türk semalarında ilk defa havalandırdığı iki yeni nesil Boeing 737-900ER ve kapsamlarını genişlettiği kalite güvence belgeleri ile kararlı yükselişini gösteren SKY Airlines filosuna eklediği Boeing 737-800NG (kıvrık kanat) ile bu kararlılığını sürdürüyor. SKY Airlines Mayıs 2009- 2010 döneminde %70 artış göstererek 400.000 yolcu taşıdı. Böylelikle Antalya da en çok yolcu taşıyan havayolu oldu ve birinci sıraya oturdu.

Kayıgroup CEO ve SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü filoya eklenen yeni uçağı karşılarken: “Ülkemizde birçok alanın can damarı olmasının yanı sıra özellikle Türk turizm sektörü için konumu ve önemi tartışılmaz noktada olan hava ulaşımı adına SKY Airlines, artan pazar gücü ve yetişmiş insan kaynakları ile kararlı ivmesini sürdürüyor. Bu noktada gökyüzünün sağladığı sınırsız imkânlar ile hızlı ve konforlu ulaşım olanakları sunmayı ilke edinen SKY, kalite politikalarından ödün vermeden, arttırılan destinasyonlar ve gelişen filosu ile bu gün sektörün öncü kuruluşları arasında. Filomuza eklenen yeni Boeing 737-800NG nin katılması ve koltuk sayımızın artmasının yanı sıra Türk Bayrağı ve Türk markası taşıyan yeni bir uçak daha dünya semalarında uçacak; en önemli gurur budur. Ayrıca Türkiye mize yakışır şekilde daha önceki uçaklarımıza Side, Alanya, Kemer gibi isimler verirken TC-SKR tescil kodlu ve 189 koltuklu yeni uçağımızın adını “Bodrum” olarak belirledik. Kuyruk rengimiz ise kırmızı- beyazdır. Filomuzun bu yeni üyesi ağırlıklı olarak Almanya, Hollanda, Polonya, Belçika, İskandinav bölgesi, Portekiz, İngiltere ve Kazakistan uçuşlarında kullanılacak.” dedi.

Ayrıca Görgülü bir güzel haber daha verdi; önümüzdeki günlerde SKY Airlines filosuna bir B737- 800 wingletli uçak daha katılacak. Böylelikle SKY Airlines sezondaki çalışmalarına 17 uçak ile devam edecek.
 
İşte SKY Havayolları'nın yeni uçağı:







SKY HAVAYOLLARI 16. UÇAĞINI GETİRDİ (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
iyi yöneticilerle iyi işler yapılıyor. bunların başında kanaatimce teknik ekip var, e olacak tabi zira teknik ekibin başında da Hüseyin Oflaz var ..... e olacak elbet. 16 değil 26 da olacak..... bunlar bu işi bilen birkaç iyi adam.... Mustafa Şişe / Kıbrıs :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SKY ın son birkaç yıldır yeni yönetimle yaşadığı gelişme ve yakaladığı başarı ivmesi o kadar belli ki.ama bazı sektör çalışanlarının hala eski SKY imajını hafızlardan çıkarması zaman alacak gibi. zaten malesef sektörünü bu kadar olumsuz yeren başka bir meslek grubuda yoktur galiba.kimse kimseye yaranamıyro.her şirkete illa bir kusur illa bir kulp takılıyor. SKY ı tebrik ediyorum. başarılarının devamını diliyorum. sektördeki tüm şirketler daha da büyüsün güçlensin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sky Airlines ailesine hayirli ugurlu olsun iyi ucuslar dilegiyle....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tahir kardesim yeni ucak hayirli ve ugurlu olsun.insallah filo 20 olur bizlerde faydasi dokanir kardesim 8 senedir issizim bu mesajimi okursan belki hatirlarsin eski air alfa alan görevlisi . saygilarimla yasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sky airlines a hayırlı yolculuklar diler ayrıca saw kalkışlı iç hatlar uçuşlara gelmesini yani kasım ayını 4 gözle bekliyourz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu Ucak daha ønce Voelo Gol Hava yollarinda hizmet vermistir Sky Havayollarina hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
merakla, hasretle bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı olsun, güzel uçuşlar dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insallah tez zamanda 17 degil 117 ucaga ulasirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sky bari sen tip paraasını kaldır. Yap bi güzellik. yetti artık ya.:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000