04 Nisan 2009, Cumartesi 21:18:53

SKY Express uçağı acil iniş yaptı!

Sky Express havayolu şirketine ait Boeing 737 model yolcu uçağı Moskova'nın Vnukova havalimanına acil iniş yaptı.
  • Sky Express uçağı Erzurum'a da acil iniş yapsın.
  • işte haber bence bu kabin ekibi motor arızasına karar verip uçagın yakıtını boşaltıp uçagı emniyetli bir şekilde indirmiş.... kokpit ekibi acaba ne yapıyordu votka içip alem mi yapıyorlardı malum içkisiz uçmazlarmış :)B Ya merak ediyorum bu haberleri kim yapıyor havacılıktan bu kadar bihaber kişiler yakında degme havacıları begenmezler bu bilgilerine biraz daha bilgi eklesinler görün bakın :)
  • türkiyede uçmayan kalmadı. fakat uçağa binerken yüz ifadelerini görmelisiniz. sayenizde hala çok korkuyor insanlar. biriniz thy yalakası (u.c) havacılık hakkında bilgilendirici-eğitici hiçbir haber yok, diğeriniz bir bulvar gazetesi edasıyla sansasyon peşinde. madem altyapınız var ve okadar insana tarafından okunuyorsunuz, bu imkanları insanları bilgilendirirken eğitmek için kullanın. uçak indiğinde ilk yardım ve yangın araçları tarafından karşılanması hangi durumlarda olur, motor havada önlem olarak kapatıldığında bunun nedeni ve devamında yapılan işlemler... kendinize pilot bir danışman alın . yaptığınız haberlerin kalitesini arttıracaktır...
  • flaş haber? bunlar olağan şeyler... motor limitleri aşılıp motora daha büyük zarar verilmeden kapatılmış. Kabin ekibi? Rus kabin ekiplerinde demekki bizimkilerde olmayan birşeyler var.

Ria Novosti haber ajansının verdiği bilgiye göre, Moskova'dan Karadeniz kıyısındaki Soçi kentine gitmek üzere havalanan uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra havalimanına geri döndü.

Kabin ekibinin uçağın sağ motorunda arıza görmesi üzerine Vnukova hava kontrol merkezini bilgilendirdiği, ilk yardım ekipleri ve yangın tertibatını alınan havalimanına uçağın güvenli bir şekilde inişinin gerçekleştiği kaydedildi. Havalimanından yapılan açıklamada, "Uçak güvenli bir şekilde inişini gerçekleştirdi. Uçakta bulunan 69 yolcudan hiç biri zarar görmedi. Uçakta 6 kişilikte mürettebat bulunuyordu." denildi.

Sky Express Rusya'da iç hatlarda ucuz tarifeli seferleri ile biliniyor. Acil iniş yapan uçağın Moskova'dan Rusya'nın Karadeniz şehri Soçi'ye gitmek üzere havalandığı, ancak görülen arıza üzerine bir müddet havalimanı çevresinde benzinini azaltmak için uçtuktan sonra Vnukova havalimanına geri döndüğü ifade edildi.

SKY Express uçağı acil iniş yaptı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sky Express uçağı Erzurum'a da acil iniş yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
işte haber bence bu kabin ekibi motor arızasına karar verip uçagın yakıtını boşaltıp uçagı emniyetli bir şekilde indirmiş.... kokpit ekibi acaba ne yapıyordu votka içip alem mi yapıyorlardı malum içkisiz uçmazlarmış :)B Ya merak ediyorum bu haberleri kim yapıyor havacılıktan bu kadar bihaber kişiler yakında degme havacıları begenmezler bu bilgilerine biraz daha bilgi eklesinler görün bakın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
türkiyede uçmayan kalmadı. fakat uçağa binerken yüz ifadelerini görmelisiniz. sayenizde hala çok korkuyor insanlar. biriniz thy yalakası (u.c) havacılık hakkında bilgilendirici-eğitici hiçbir haber yok, diğeriniz bir bulvar gazetesi edasıyla sansasyon peşinde. madem altyapınız var ve okadar insana tarafından okunuyorsunuz, bu imkanları insanları bilgilendirirken eğitmek için kullanın. uçak indiğinde ilk yardım ve yangın araçları tarafından karşılanması hangi durumlarda olur, motor havada önlem olarak kapatıldığında bunun nedeni ve devamında yapılan işlemler... kendinize pilot bir danışman alın . yaptığınız haberlerin kalitesini arttıracaktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
flaş haber? bunlar olağan şeyler... motor limitleri aşılıp motora daha büyük zarar verilmeden kapatılmış. Kabin ekibi? Rus kabin ekiplerinde demekki bizimkilerde olmayan birşeyler var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000