31 Ocak 2011, Pazartesi 13:41:09

SKY ekipleri HiltonSA'da dinlenecek

Sky Airlines kabin ekibi, Ankara’ya yapılan tüm seferlerinde Ankara HiltonSA’da konaklayacak.
  • sürekli pilotların rahatlığı kolaylığı ve yaşam koşulları ile ilgili haberler yapıyorsunuz. birde yazın antalya havalimanına gelinde, turizmde gece gündüz direksiyon sallayan şöförlerin çalışma koşullarını araştırın. heryıl onlarca turist şöförlerin uykusuzluğu yüzünden hayatını kaybediyor. niye? çünkü tur şirketleri pilotlar için her türlü rahat çalışma koşullunu oluşturuken, otobüs ve minübüsleri tek şöför karın tokluğuna gece gündüz çalıştırıyorlar! daha kaç turist ölmesi gerek? lütfen artık bu konularada el atın!
  • sizler türkiyedeki zenginleri korumak içinmi yayın yapıyorsunuz? işinize gelmeyen yorumları niye yayınlamıyorsunuz. merak etmeyin, gün gelir burada mısır ve tunus gibi olur. o zaman bütün zenginler gibi sizinde sonunuz gelir. türkiyeden kaçmak için uçak ararsınız
  • Arkadaşım; haberin konusu SKY ekibinin HiltonSA'da kalması. Yabancı pilot sayısı ile ilgili bir haber yok burada. Sen yanlış sayfaya yorum yzamışsın...:)
  • eline lisansini almis vatan evladi Turk pilot varken, yeni yetm eyada deneyimli kac yabanci calistiriyor? Bunuda yazin bari. Bizim basvurumuzda su an icin pilot istihdam etmiyoruz deyip, yabancilari aldilar. (bakin cv'yi gordukten sonra yeterlisiniz yeterli degilsiniz degil, basvuru sirasinda direk istihdam yok deniliyor olay)
  • BEN ZATEN SİVASA UÇMUYOR DEMEDİM HİLTON YOK DEDİM
  • first officer ı gördük... reklamda yoktu da o yüzden dedim :)
  • iide zaten SKY Sivas'a uçmuyor ki...
  • iide sivasta hilton yok
  • 1 saat internet 18 tl :))
  • HiltonSA da adım atsan ekibe para yazıyo. Reklama girmesin, TRK da uçarken Hilton Double Tree de kalmıştık. Personel 10 numara yemekler 9 numara odalar 8 numara çok memnun kalmıştık. DoubleTree de Turkuaz ekibine tüm zorluklara rağmen tavrını değiştirmeyen personele şahsım adına çok teşekkür ederim.

Başkentin merkezinde yer alan konforlu odaları, lüks apart daireleri ve kaliteli servisi ile Ankara HiltonSA, geniş uçuş destinasyonuna sahip uluslararası kalite standartları ile uçan Sky Airlines’la işbirliğine gitti.   Yapılan anlaşmaya göre Sky Airlines’ın tüm kabin ekibi ve uçuş personeli, Ankara uçuşlarında bundan sonra Ankara HiltonSA’da konaklamayı tercih edecek.

İlk Ankara seferini gerçekleştiren Sky Airlines ekibi, Ankara HiltonSA’nın düzenlediği özel karşılamada konfor ve şıklıkla ağırlandı. . Artık Sky Airlines ekibi bütün Ankara uçuşlarında Greenhouse Restaurant’ın özel açık büfesinde bir lezzet şöleni yaşarken, HiltonSA’nın konforlu odalarında yorgunluklarını -atabilecekler.
 

SKY ekipleri HiltonSA'da dinlenecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
sürekli pilotların rahatlığı kolaylığı ve yaşam koşulları ile ilgili haberler yapıyorsunuz. birde yazın antalya havalimanına gelinde, turizmde gece gündüz direksiyon sallayan şöförlerin çalışma koşullarını araştırın. heryıl onlarca turist şöförlerin uykusuzluğu yüzünden hayatını kaybediyor. niye? çünkü tur şirketleri pilotlar için her türlü rahat çalışma koşullunu oluşturuken, otobüs ve minübüsleri tek şöför karın tokluğuna gece gündüz çalıştırıyorlar! daha kaç turist ölmesi gerek? lütfen artık bu konularada el atın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sizler türkiyedeki zenginleri korumak içinmi yayın yapıyorsunuz? işinize gelmeyen yorumları niye yayınlamıyorsunuz. merak etmeyin, gün gelir burada mısır ve tunus gibi olur. o zaman bütün zenginler gibi sizinde sonunuz gelir. türkiyeden kaçmak için uçak ararsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım; haberin konusu SKY ekibinin HiltonSA'da kalması. Yabancı pilot sayısı ile ilgili bir haber yok burada. Sen yanlış sayfaya yorum yzamışsın...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eline lisansini almis vatan evladi Turk pilot varken, yeni yetm eyada deneyimli kac yabanci calistiriyor? Bunuda yazin bari. Bizim basvurumuzda su an icin pilot istihdam etmiyoruz deyip, yabancilari aldilar. (bakin cv'yi gordukten sonra yeterlisiniz yeterli degilsiniz degil, basvuru sirasinda direk istihdam yok deniliyor olay)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BEN ZATEN SİVASA UÇMUYOR DEMEDİM HİLTON YOK DEDİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
first officer ı gördük... reklamda yoktu da o yüzden dedim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iide zaten SKY Sivas'a uçmuyor ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iide sivasta hilton yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1 saat internet 18 tl :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HiltonSA da adım atsan ekibe para yazıyo. Reklama girmesin, TRK da uçarken Hilton Double Tree de kalmıştık. Personel 10 numara yemekler 9 numara odalar 8 numara çok memnun kalmıştık. DoubleTree de Turkuaz ekibine tüm zorluklara rağmen tavrını değiştirmeyen personele şahsım adına çok teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000