24 Haziran 2011, Cuma 12:05:33

SKY AIRLINES'TAN BİR İLK!

Sky Airlines, Kuveyt’e tarifeli ilk seferini gerçekleştirdi...
  • Gayır Abi seni seviyoruz.izindeyiz....
  • Dalaman Esenboğa hattında da dolmayan uçağı hiçbir müdahale etmeden doğru düzgün reklam yapmadan iptal eden SKY havayolları birdaha düşünseniz keşke.
  • vefakar uçak teknisyeni mehmet gayır'a selamlar..
  • KUZEY KIBRIS TURK CUMHURIYETINE YAPTIGNIZ SEFERLERI DE HER GUNE CIKARSANIZ BENCE COK DAHA GUZEL OLACAK
  • Kayseri-saw hattinda anadolu jet ve pegasus ile kabet edemedi. İst saw ve kayseri antalya ucuslari iptal. Ancak hele ist saw hattinda haftada iki gun ucusla bir yere varamazdi. Thy de ahl den ucuslari gunluk 7 ye cikartti. İlave olarak nevsehir de her gun 2 ucus var. Yine ucaklarda yer bulunamiyor.Kayseriden cekilen onur aire de duyurulur.
  • Uçağın burun hizasında görülen Uçak Teknisyeni Sn. Mehmet Gayır'a selamlar... B.Arslan...
  • Tahsin, yakışır kardeşime selamlar ist'den
  • Kayı Grup bu işin de üstesinden alnının akıyla gelecektir. Kuveyt iyi bir başlangıç olmuş...
  • radome hizasında görülen gayır abimiz değilmi kendisine selamlar
  • TÜM UCUSLARIMI SKY İLE YAPAN YURT DISINDA YASAYAN BİR YOLCU OLARAK,AYT DEN BİR UCUSUM İLE İLGİLİ YASADIGIM PROBLEM İLE İLGİLİ PROFOSYENELCE HER SEYE HAKIM ÇOK DONANIMLI HANIMEFENDI ANINDA MÜDAHELE EDEREK UCUSUMU SAGLADI.KENDISININ DAHA SONRA SKY AYT İSTASYON MÜD HÜLYA ZENCİR OLDUĞUNU ÖGENDİM ÇOK TSK EDİYORUM.BU GİBİ ÇALISANLARA SAHIP ÇIKMAK GEREKİYOR.
Kuveyt’ten Antalya’ya gelen ZY 4126 sefer sayılı ilk uçak için Antalya havaalanında bir karşılama töreni yapıldı. Sky Airlines’ın dün başlattığı Kuveyt-Antalya seferleri haftanın iki günü; pazartesi ve perşembe karşılıklı olarak yapılacak.
 
“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve Türkiye’de tarifeli iç hat uçuşları başlatarak  5,5 ayda 350 bin yolcuyu gideceklerin noktaya ulaştıran Sky Airlines, artık Ortadoğu’ya da tarifeli olarak uçmaya başladı. Dün ilk kez Kuveyt’in aynı ismi taşıyan başkenti Kuveyt’ten Antalya’ya gerçekleştiren seferin ardından Antalya havaalanında bir karşılama töreni düzenlendi. Kuveyt’e tarifeli uçuş düzenleyen ilk özel Türk havayolu olan Sky Airlines, Kuveyt-Antalya seferlerini pazartesi ve perşembe günleri karşılıklı olarak gerçekleştirecek.  
 
Sky Airlines Ticaret Müdürü Sevilay Tatlıcı, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Kuveyt, potansiyeli olan zengin bir ülke. Kuveytliler’in Antalya’ya yoğun ilgi gösterdiğini gördük ve bu ülkeyle Antalya arasına direkt uçuş düzenleme kararı aldık. Bu uçuşlarla birlikte ülkemize gelen Kuveytliler’in Türk turizmine artan oranda katkıda bulunacağına inanıyoruz” dedi. 
 
Sky Airlines dünyada büyümeye devam edecek

Tatlıcı, dış hatlarda charter dışında, tarifeli seferlerle de büyümeye devam edeceklerini belirtti. Tatlıcı, “İlerleyen dönemlerdeki hedefimiz İstanbul başta olmak üzere birkaç farklı destinasyondan tarifeli dış hat uçuşları gerçekleştirmektir. Bu amaçla öncelikle, Avrupa’da farklı destinasyonlara tarifeli uçuş düzenleyeceğiz” dedi.




 
 
 
SKY AIRLINES'TAN BİR İLK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Gayır Abi seni seviyoruz.izindeyiz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dalaman Esenboğa hattında da dolmayan uçağı hiçbir müdahale etmeden doğru düzgün reklam yapmadan iptal eden SKY havayolları birdaha düşünseniz keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vefakar uçak teknisyeni mehmet gayır'a selamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KUZEY KIBRIS TURK CUMHURIYETINE YAPTIGNIZ SEFERLERI DE HER GUNE CIKARSANIZ BENCE COK DAHA GUZEL OLACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kayseri-saw hattinda anadolu jet ve pegasus ile kabet edemedi. İst saw ve kayseri antalya ucuslari iptal. Ancak hele ist saw hattinda haftada iki gun ucusla bir yere varamazdi. Thy de ahl den ucuslari gunluk 7 ye cikartti. İlave olarak nevsehir de her gun 2 ucus var. Yine ucaklarda yer bulunamiyor.Kayseriden cekilen onur aire de duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçağın burun hizasında görülen Uçak Teknisyeni Sn. Mehmet Gayır'a selamlar... B.Arslan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tahsin, yakışır kardeşime selamlar ist'den

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kayı Grup bu işin de üstesinden alnının akıyla gelecektir. Kuveyt iyi bir başlangıç olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
radome hizasında görülen gayır abimiz değilmi kendisine selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TÜM UCUSLARIMI SKY İLE YAPAN YURT DISINDA YASAYAN BİR YOLCU OLARAK,AYT DEN BİR UCUSUM İLE İLGİLİ YASADIGIM PROBLEM İLE İLGİLİ PROFOSYENELCE HER SEYE HAKIM ÇOK DONANIMLI HANIMEFENDI ANINDA MÜDAHELE EDEREK UCUSUMU SAGLADI.KENDISININ DAHA SONRA SKY AYT İSTASYON MÜD HÜLYA ZENCİR OLDUĞUNU ÖGENDİM ÇOK TSK EDİYORUM.BU GİBİ ÇALISANLARA SAHIP ÇIKMAK GEREKİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000