07 Şubat 2018, Çarşamba 14:31:34

Sky Airlines'ın uçağı eğitime hizmet verecek

Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesine 3 saatlik çalışmanın ardından karayolu ile getirilen ve içerisine eğitim konsepti yapılan uçağın projesi ortaya çıktı.
  • Uçak içi görüntüleri bilgisayar tasarımı mı yoksa gerçek mi ? Çok güzel olmuş gerçekten.
  • Senelerdir süre gelen görüntü kirliliği kaldırılmış bir de özellikle fırtınalı günlerde apronda risk arzediyordu
  • çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler kokpitin de fotorafları olsa iyi olıurdu acaba avionikler sökülmüş mü?
  • öncelikle, bu kötü görüntüden AYT yi kurtaranlara öncelikle teşekkür etmek lazım. Diğer yandan, yulardaki görsel çalışmaları güzel ama, uçağın içi malesef bu kadar geniş değil.. Gerçekte bu genişlikte bir konforu yaşayamazsınız malesef..
  • elinize sağlık çok güzel olmuş böyle güzel çalışmaları tebrik etmek lazım
  • Ya bırak hocam bu işleri okuldan gelen kac kişi var bir hayal ugruna somurmeyın mılletı
  • Antalyada kiyamet bir gece yasanirken ,butun weather radarlar bulutlari Magenta gosterirken , +TSRA havada , yasanilan ariza sonuca all flaps up landing checkliste gidip o halde ve havada antalyaya yaklasmaya devam ve 190 kt la gelip bisey olmaz diyen A.Y ‘nin gorselini de basina koysunlar Boeing tarihinde dikme nasil ilk kirilir test etti onayladi diye . (Oscillating diyolar hocam ne diyorsunuz) Mutluluktan ucuyoruz .
  • Çok güzel olmuş.

Antalya’nın Aksu ilçesinde 2016 yılında eğitime başlayan Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesine 3 saatlik çalışmanın ardından karayolu ile getirilen ve içerisine eğitim konsepti yapılan uçağın projesi ortaya çıktı. Mart ayının ortasında hizmet vermesi planlanan Boeing 737-400 Clasic tipi uçağın içerisinde kütüphane, sinema, uçak parçalarının yer aldığı müze, sosyal alan köşesi, anı defteri ve daha birçok faaliyet olacak.

2016 yılında eğitim hayatına başlayan lise, adını duyurmayı başardı. Okulun adının duyulmasını sağlayan en önemli gelişme ise yaklaşık 3 ay önce okulun bahçesine kara yolu ile getirilen Boeing 737-400 tipi uçak oldu. Okulun bahçesine bir aylık sürede montajı yapılan dev yolcu uçağı, sadece öğrencilerin değil, velilerin ve halkın da ilgisini çekiyor. Uçakta gelin-damat fotoğrafı çektirmek için teklif bile geliyor.

5 yıldızlı bir eğitim projesi çizildi

3 saatlik çalışmanın ardından okula getirilen dev uçak için eğitim projesi çizildi. Uçağın iç kısmının üçe bölüneceği öğrenilirken bu üç bölüm içerisinde kütüphane, sinema, uçak parçalarının yer aldığı müze, sosyal alan köşesi, anı defteri ve daha bir çok faaliyet olacak. Yolcu taşımacılığının ardından içerisinde eğitim verilecek olan uçağın heyecanı ise öğrencilerin yüzünden okunuyor.

"Öğrencilerimizin donanımı da çok önemli"

Uçak okulundaki hayallerini anlatan okulun müdürü Haldun Çevik, "Biz buradan yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin ilerleyen zamanlarda ülkemizin üreteceği yerli uçaklarda desteği olsun istiyoruz. Her bir öğrencimize ayrı bir önem veriyoruz. Okulumuza kazandırdığımız her bir materyal kadar bu materyalleri kullanacak olan öğrencilerimizin donanımı da çok önemli. Kısa süre içerisinde bu yatırımlarımızın karşılığını eğitim camiasında ülkemiz mutlaka alacaktır" dedi.











Sky Airlines'ın uçağı eğitime hizmet verecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

A330cu ~ 6 yıl önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ? ~ 6 yıl önce
Uçak içi görüntüleri bilgisayar tasarımı mı yoksa gerçek mi ? Çok güzel olmuş gerçekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi olmuş ~ 6 yıl önce
Senelerdir süre gelen görüntü kirliliği kaldırılmış bir de özellikle fırtınalı günlerde apronda risk arzediyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 6 yıl önce
çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler kokpitin de fotorafları olsa iyi olıurdu acaba avionikler sökülmüş mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 6 yıl önce
öncelikle, bu kötü görüntüden AYT yi kurtaranlara öncelikle teşekkür etmek lazım. Diğer yandan, yulardaki görsel çalışmaları güzel ama, uçağın içi malesef bu kadar geniş değil.. Gerçekte bu genişlikte bir konforu yaşayamazsınız malesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 6 yıl önce
elinize sağlık çok güzel olmuş böyle güzel çalışmaları tebrik etmek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D ~ 6 yıl önce
Ya bırak hocam bu işleri okuldan gelen kac kişi var bir hayal ugruna somurmeyın mılletı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temsili ~ 6 yıl önce
Antalyada kiyamet bir gece yasanirken ,butun weather radarlar bulutlari Magenta gosterirken , +TSRA havada , yasanilan ariza sonuca all flaps up landing checkliste gidip o halde ve havada antalyaya yaklasmaya devam ve 190 kt la gelip bisey olmaz diyen A.Y ‘nin gorselini de basina koysunlar Boeing tarihinde dikme nasil ilk kirilir test etti onayladi diye . (Oscillating diyolar hocam ne diyorsunuz) Mutluluktan ucuyoruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Lüzumu var mı?
Bravo ~ 6 yıl önce
Çok güzel olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000