10 Eylül 2018, Pazartesi 10:48:13

Sivrihisar'da bir çok ilk yaşanacak

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi (Eskişehir), Necati Artan Tesisleri’nde, 15-16 Eylül 2018 tarihlerinde ( Cumartesi / Pazar ) Uluslararası boyutta muhteşem bir Hava Gösterisi düzenleniyor.
  • HANIM DEĞİL KADIN
  • Bu ölçekte bir çalışma hayli gayret ve sabır gerektirir, naçizane bir havacı olarak, emeği geçen tüm havacılık sevdalılarına saygılarımı sunarım.
  • Türkiyenin gururu milli akrobasi pilotu ve milli hanım akrobasi pilotu
  • Aksilik olmazsa oradayız başarılar dileriz selamlar

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi (Eskişehir), Necati Artan Tesisleri’nde, 15-16 Eylül 2018 tarihlerinde ( Cumartesi / Pazar ) Uluslararası boyutta muhteşem bir Hava Gösterisi düzenleniyor. Sabah saatlerinde başlayacak Sivrihisar Hava Gösterileri, SHG Airshow 2018 iki gün boyunca devam edecek.

SOLOTÜRK İlk defa Sivrihisar Hava Gösterileri’nde!

Şanlı Hava Kuvvetlerimizin Efsanevi F-16 Gösteri Ekibi SOLOTÜRK, muhteşem gösterisiyle Sivrihisar Hava Gösterileri, SHG Airshow 2018’de yer alıyor. Sivrihisar semalarına üzerindeki ay-yıldız ile imzasını atacak olan SOLOTÜRK, seyircilere heyecanlı anlar yaşatacak.

2. Dünya Savaşı'nın görkemli deniz uçağı ilk defa Türkiye’de !

Dünyada uçar durumda sadece 3 adet bulunan CATALINA, Sivrihisar Hava Gösterileri’nde havacılık tutkunlarının karşısında. Üstelik, yapılacak kura çekiminde kazanan şanslı seyirciler bu “muhteşem” uçakla uçma imkanına sahipler.

P-51 MUSTANG / FEROCIOUS FRANKIE! 

Ülkemize M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi tarafından kazandırılan P-51 MUSTANG, Türkiye'deki ilk ve tek olma özelliğiyle SHG Airshow 2018’de yerini alıyor. Tarihi Savaş Kahramanı, Film Yıldızı ve Hava Yarışçısı olan bu efsanevi uçak, ülkemizde İlk kez bir hava gösterisinde hayranları ile buluşacak.

Sivrihisar Hava Gösterileri, SHG Airshow 2018, "Havacılık Fuarı" kimliğine de sahip! Organizasyonda, birçok ülkeden katılan profesyonel gösteri pilotları ve havacılık şirketleri bulunuyor. 

MD 500 tipi helikopterler ile mükemmel gösteriler yapan Martin Lovell, Sivrihisar Hava Gösterileri’ne İngiltere’den katılıyor.
Dutch Rush Aerobatics adına Hollanda’dan katılan Akrobasi Pilotu Frank Van Houten, Sukhoi tipi akrobasi uçağı ile ilk defa Türk seyircilerinin huzurunda olacak.

Sivrihisar Hava Gösterileri’nde İkinci defa yer alacak Alman Akrobasi Pilotu Tim Tibo, Sbach 342 tipi uçağıyla hayranlarıyla tekrar buluşacak.

Gösterilerde yurtiçinden de birçok firma, uçuş okulu, üniversite ve havacılık ile ilgili kurumlar kendilerini tanıtmak için yer alıyorlar.                                                   

Ayrıca, Türkiye’nin gururu Milli Akrobasi Pilotu Ali İsmet Öztürk ve yine Türkiye’nin Milli Hanım Akrobasi Pilotu Semin Öztürk’ün olağanüstü akrobasi gösterileri, Türk Hava Kurumu Planör ve Paraşüt grupları, İngiliz Pilot Bob Pooler ile Türkiye’nin en yaşlı tayyaresi Boeing-Stearman ve Aviat Husky gösterileri ve Amerikalı gösteri pilotu Mark Murphy’ in T-6 Texan / Harward uçağı ile yapacağı gösteriler de SHG Airshow 2018 de yerlerini alıyorlar. Model uçak ve helikopter sevdalıları için bir çok jet Modeli ve Almanya'dan Hanım model helikopter pilotu Simone Zunterer de katılıyor.

Sivrihisar Hava Gösterileri’nde artık geleneksel hale gelen “Uçak Pistinde Bisiklet Yarışı” Airshow 2018 programı içinde yerini alıyor. Gelen izleyicilerin çok büyük keyif aldığı ve herkesin katılımına açık olan bu eğlenceli yarış, hava gösterilerinin ilk günü olan Cumartesi günü gerçekleşiyor.

İki gün süren SHG Airshow 2018 etkinliği boyunca, “SHG Airshows Fotoğraf Yarışması”  da deneyimli fotoğrafçılar Zafer Buna ve Uğur Özkan önderliğinde devam edecek.

Bu yılki sempozyumlarda ise deneyimli öğretmen pilot Oben Oğultarhan “Genel Havacılık Nedir? “ konulu bir söyleşi yapacak. Deneyimli pilot Hakan Çetinkaya ise “Gyrocopter” hakkında herkesin merak ettiği bilgileri paylaşacak.

Etkinlikler, katılımcılar, ulaşım ve konaklama gibi her türlü konuda gerekli bilgiye bu sayfadan ulaşmak mümkün. Gösteriler 15 Eylül Cumartesi ve 16 Eylül Pazar günleri saat 11.00 da başlıyor, akşam saatlerine kadar devam ediyor.

Sivrihisar Hava Gösterileri, SHG Airshow 2018 " Halka Açık ve Giriş Ücretsiz" !

Yaklaşık dört yıldır faaliyetlerini sürdüren Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezinin misyonu Ülkemizdeki havacılık kültürünün oluşturulması ve yaygınlaştırılması şeklinde. Bu amaçla, hava parkında bir yıl içinde birçok organizasyon  yapılıyor.

Sivrihisar'da bir çok ilk yaşanacak

Yorumlar

.. ~ 6 yıl önce
HANIM DEĞİL KADIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serdar Yüksel ~ 6 yıl önce
Bu ölçekte bir çalışma hayli gayret ve sabır gerektirir, naçizane bir havacı olarak, emeği geçen tüm havacılık sevdalılarına saygılarımı sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlk yazmayı unutmuşsunuz ~ 6 yıl önce
Türkiyenin gururu milli akrobasi pilotu ve milli hanım akrobasi pilotu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Rıza Adalıoğlu ~ 6 yıl önce
Aksilik olmazsa oradayız başarılar dileriz selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000