10 Temmuz 2015, Cuma 12:18:34

Sivrihisar'da Airshow heyecanı

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi, Necati Artan Tesisleri’nde havacılığın bütün güzelliklerini sergilemek maksadıyla, 19-20 Eylül tarihlerinde bir hava gösterisi düzenleyecek.
  • emeği geçen herkese teşekkürler thk nun başına havacılığa kalben bağlı insanların geçmesi gerekir ismet bey ve arkadaşları gibi insanların thk başında olduğunu düşünüyorum da neler yaparlar neler
  • Bazilari yoktan var ediyor.. Bakiniz Ali ismet ozturk Bazilari vari yok ediyor... Bakiniz Thk...Turkkusu eti,efes,inonu,karain.. her iki kisi ve kuruma da helal olsun!
  • Takip edeceğim, başarılar dilerim.
  • olaganüstü bir organizasyon
  • Açıklamalardan olayın bilincinde olduğu anlaşılan harika bir girişim. Umarım zamanla unutulup çürümeye terk edilmez. Bunun için SHGM'nin genel ve sportif havacılık ile ilgili geliştireceği mevuzatları ile teşvikine katkıda bulunmasını beklerim. SHGM ve DHMİ genel / sportif / amatör havacılığın, uzun vadede havacılık kültürünün gelişmesi isteniyorsa, angarya bir iş olmadığına önce kendilerini inandırmalı sonra da bu yaklaşımın tüm ülkeye yayılmasını görev bilmelidir. Başarılar diliyorum. Böyle güzel bir organizasyona destek olmak için ben de katılacağım mutlaka. Genel havacılığın önemine inanan herkesi de katılmaya davet ediyorum.
  • Nasrettin Hoca vaktiyle Sivrihisar için "Dünyanın merkezi burasıdır" demiş . Ardından devam etmiş "İnanmazsan ölç" . İnanmak için bu gösteriye gitmek lazım.

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi, Necati Artan Tesisleri’nde havacılığın bütün güzelliklerini sergilemek maksadıyla, 19-20 Eylül tarihlerinde bir hava gösterisi düzenleyecek.

Sivrihisar Hava Gösterileri 2015’e, başta Türkiye’nin gururu Milli Akrobasi Pilotu Ali İsmet Öztürk, Solotürk Yüzbaşı Yusuf Kurt, Türkiye’nin ilk Profesyonel Kadın Akrobasi Pilotu Semin Öztürk ve İtalyan Akrobasi Pilotu Maurizio Perissinotto katılacak.
Ayrıca İstanbul Paramotor Kulübü, Paraşüt ve Planör Grupları ile jet motorlu uçak gösterileri ve MD-500 helikopter gösterileri de yapılacak.

Tüm bunların yanında, bir uçak pistinde ilk kez gerçekleşecek olan “Bisiklet Yarışı” ve “Fotoğraf Yarışması” düzenlenecek.

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi (S.U.S.H.M.), Necati Artan Tesisleri, 2014 yılının Mart ayında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından gerekli izinler alınarak hava parkı olarak faaliyetlerine başladı.

SİVRİHİSAR TÜRKİYE’DE BİR İLK

Türkiye’de bir ilk olan bu hava parkının misyonu, sportif havacılık faaliyetlerinin ülke geneline yayılarak, topluma havacılığı sevdirmek ve gelecek nesiller için bir kültür haline dönüşmesini sağlamaktır. Havacılık kültürü, ancak ve ancak, “Sportif Havacılık” ve “Amatör Havacılık” ile mümkün olabilir. İşte bu sebeple S.U.S.H.M., havacılığa ilgi duyan ancak bunu gerçekleştirememiş gökyüzü sevdalıları için Sivil Havacılığa hizmet eden uluslararası bir hava merkezdir. Bir havaalanı değil, Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen bir hava parkıdır. Dolayısıyla, Sportif havacılığın her anlamda rahat yapılacağı bir hava parkıdır.

Hava parkı bünyesinde pilotların serbest uçuşlarının yanı sıra, paraşüt atlayışları ve eğitimleri ile, uçuş eğitim okulları ve akademik birimlerin düzenlediği eğitimler ve kamplar, model uçak eğitimleri, model uçak gösterileri ve akrobasi gösterileri de yapılmaktadır.

Sivrihisar'da Airshow heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

olağanüstü ~ 9 yıl önce
emeği geçen herkese teşekkürler thk nun başına havacılığa kalben bağlı insanların geçmesi gerekir ismet bey ve arkadaşları gibi insanların thk başında olduğunu düşünüyorum da neler yaparlar neler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bazilari yoktan var ediyor.. Bakiniz Ali ismet ozturk Bazilari vari yok ediyor... Bakiniz Thk...Turkkusu eti,efes,inonu,karain.. her iki kisi ve kuruma da helal olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar ~ 9 yıl önce
Takip edeceğim, başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky ~ 9 yıl önce
olaganüstü bir organizasyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harika ~ 9 yıl önce
Açıklamalardan olayın bilincinde olduğu anlaşılan harika bir girişim. Umarım zamanla unutulup çürümeye terk edilmez. Bunun için SHGM'nin genel ve sportif havacılık ile ilgili geliştireceği mevuzatları ile teşvikine katkıda bulunmasını beklerim. SHGM ve DHMİ genel / sportif / amatör havacılığın, uzun vadede havacılık kültürünün gelişmesi isteniyorsa, angarya bir iş olmadığına önce kendilerini inandırmalı sonra da bu yaklaşımın tüm ülkeye yayılmasını görev bilmelidir. Başarılar diliyorum. Böyle güzel bir organizasyona destek olmak için ben de katılacağım mutlaka. Genel havacılığın önemine inanan herkesi de katılmaya davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünyanın Merkezi ~ 9 yıl önce
Nasrettin Hoca vaktiyle Sivrihisar için "Dünyanın merkezi burasıdır" demiş . Ardından devam etmiş "İnanmazsan ölç" . İnanmak için bu gösteriye gitmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000